La meva llista de blogs

dijous, 27 d’abril de 2006

Seguint amb la bosseta.../ Siguiendo con la bolsita

... el brodat del coixí ja està fet. He de trobar el moment per treure la màquina de cosir i acabar-lo. Ja queda poc! Tenint en compte que es tracta d'un count 40, està brodat amb fil "rayon" en 2x1. Assignatura pendent: 1x1.


... el bordado del cojín está hecho. Tengo que encontrar el momento para sacar la máquina de coser y terminarlo. Ya queda poco!!! Teniendo en cuenta que se trata de un count 40, está bordado con hilo de rayón en 2x1. Asignatura pendiente: 1x1.

dimecres, 26 d’abril de 2006

blog d'animalsNavegant, navegant, he anat a p
arar a un blog dedicat a fotos d'animals. Heu vist mai de tant a prop la llengüeta d'un gat? Mira Nela, Mimi l'ha de tenir així.


Navegando, navagando, he aterrizado en un blog dedicado a fotos de animales. ¿Habéis visto alguna vez la lengua de un gato tan cerca??? Mira Nela, Mimi la tiene que tener así.

Gracias Anabel

Divendres passat vaig rebre un paquet de Sevilla. Després de la meva frustrada recerca d'imperdibles, l'Anabel molt amablement es va oferir a enviar-me'n. A banda, va incloure una papellona-pinça de feltre que és una meravella (no sabia jo que existia un feltre tan gruixut), unes boletes de feltre i la Revista Labores del Hogar. Gràcies per tot Anabel, ara jo et dec una.
El pasado viernes recibí un paquete de Sevilla. Después de mi frustrada búsqueda de imperdibles, Anabel muy amablemente se ofreció a enviarme algunos. Además incluyó en el paquete una mariposa-pinza de fieltro que es una maravilla (desconocía la existencia de un fieltro tan grueso), unas bolitas y la Revista Labores del Hogar. Gracias Anabel, te debo una.

dimarts, 25 d’abril de 2006

Nine catsJa he començat el kit Nine Cats que em va regalar Jordi pel meu aniversari. No els penso brodar tots en la mateixa tela, si no que em serviran per confeccionar petits regalets. Aquí va el primer. M'encanta, sembla molt entremeliat. Tot i que estarà una bona temporada a casa, busca una mare adoptiva.Ya he empezado el kit Nine Cats que me regaló Jordi por mi cumpleaños. No tengo intención de bordarlos todos en la misma tela, al menos de momento, sino que me servirán para confeccionar pequeños regalitos. Aquí va el primero. Me encanta, parece un bichín. Aunque estará una larga temporada en casa, busca una madre adoptiva.

diumenge, 23 d’abril de 2006

sant Jordi


Si hi ha un dia en què els pobles i ciutats de Catalunya s'omplen de parades de roses i llibres és avui, per Sant Jordi. A mi aquest dia sempre m'ha agradat. Tot i que potser no és el més idoni per atansar-se a una llibreria a fullejar llibres. Tot i amb això m'encanta veure les parelles amb les roses i els llibres; llavors em pregunto: realment tothom que compra el llibre se l'acaba llegint? Deixem-ho córrer, és una tradició massa maca per qüestionar-la.
Felicitats Jordi.


Si hay un día en que los pueblos y ciudades de Catalunya se llenan de paradas de rosas y libros es hoy, por San Jorge. A mí este día siempre me ha gustado. Aunque tal vez no es el día más idoneo para ojear libros en las librerías. Aún con eso me encanta ver parejas con las rosas y los libros; entonces me pregunto: ¿realmente todo aquel que compra o recibe un libro, se lo lee? Dejémoslo, es una tradición demasiado hermosa como para cuestionarla.

Felicidades Jordi.

divendres, 21 d’abril de 2006

Dia de la mare

Nooo, no m'he tornat boja, de moment, perquè tot arribarà!! Però previsora que és una... ja he començat a brodar un petit regalet pel dia de la Mare. Com que el Fresh Water Pearls encara està verd... he decidit que millor seria embarcar-me en un petit treball, d'aquests que en un parell de dies pots tenir enllestit. La veritat és que en una estoneta després de dinar i una altra per la nit, en un mateix dia he tingut brodada la inicial del seu nom. Amb ella faré un sachet, similar als que vaig brodar amb les incials L i J, i que us vaig mostrar mesos enrere. M'encanta l'efecte de contrast entre el lli i el fil de "rayon". Això sí, m'he adonat que en segons quines x amb l'acció de tensar el fil, queden massa marcats els foradets. I això o el fil queda fluix. Imagino que he de trobar el punt exacte per tal que no es marquin els foradets a la tela i el fil quedi suficientment tens.
La meva mare perdonarà la imperfecció.Nooo, no me he vuelto loca, de momento, pero todo llegará!! Pero previsora que es una... ya he empezado un pequeño regalito para el día de la Madre. Como el Fresh Water Pearls todavía está verde... he decidido que lo mejor era embarcarme en un pequeño trabajo, de esos en los que tardas un par de días en acabarlo. La verdad es que en un rato después de comer y en otro por la noche, en un mismo día he conseguido bordar la inicial del nombre de mi madre. Con ella confeccionaré un sachet, similar a los que bordé con las iniciales L y J, y que ya os mostré meses atrás. Me encanta el contraste entre el lino y el hilo de rayon. Eso sí, me he percatado de un pequeño defecto: en según que x, la acción de tensar las hebras de hilo, provaca que se marquen los agujeros por donde pasa la aguja. Y esto o el hilo queda flojo. Imagino que tendré que buscar el punto exacto y conseguir que no se marquen los agujeros y el hilo quede suficientemente tensado. Mi madre sabrá perdonarme la imperfección.


dimecres, 19 d’abril de 2006

A true compliment (3ª part)Entre paret i paret, i entre rasquetes, plàstics i brutícia, he pogut dedicar una estona a la bosseta de fils. En principi la part realitzada en lli està enllestida. Ara només queda acabar de cosir la tela interior. No sé, hi ha alguna cosa que no m'acaba de convèncer. La veig massa gran, tot i que he seguit totes les indicacions del tutorial de l'Ana CL. Què en penseu vosaltres???Entre pared y pared, y entre rasquetas, plásticos y suciedad, he podido encontrar un hueco para la bolsa de hilos. En principio la parte realizada en lino está terminada. Solamente me resta acabar de coser la tela que sirve como forro. No se, hay alguna cosa que no me acaba de convencer. Quizás sea que la veo demasiado grande, a pesar de haber seguido todas las indicaciones del tutorial de Ana CL. ¿Qué opináis vosotras?

dimarts, 18 d’abril de 2006

Obres/ en obras

Tornant a la normalitat... Mai hagués pensat que tindria tantes de ganes d'això, de tornar a la rutina, i és que hem aprofitat aquests dies de setmana santa per continuar amb les obres al pis de Tarragona. Estem vivint a Altafulla i tot i que el lloc és ideal (no hi ha res millor que podem contemplar una bona panoràmica del mar mentre dines), falta espai. De totes maneres, ja sabíem que la nostra estada a Altafulla seria temporal i per això ens hem hagut de posar en marxa. Finalitzats tots els problemes amb el promotor i amb advocat per mig, hem decidit que el primer que havíem de fer era rascar tot l'estucat de les parets. I au dit i fet!! Després de 4 dies intensos, tenim l'estucat gairebé tot fora, ens queda pendent el passadís i una part ben petita de l'habtiació principal. Acabàvem cada dia plens de pintura, guix, aigua i amb les mans totes dolorides. I ara quedarà anivellar les parets i pintar-les. Però després tindrem l'orgull de dir-nos que ens ho hem fet tot solets. Tot i tenir les mans unflades i vermelles com tomàquets, he gaudit d'alguna estona en companyia de l'agulla. Això meu és monoooo!!!!


De vuelta a la normalidad... Nunca hubiese pensado que tendría tantas ganas de esto, de volver a la rutina, y es que hemos aprovechado estos días de semana santa para continuar con las obras del piso de Tarragona. Estamos viviendo en Altafulla y aunque el sitio es ideal (no hay nada mejor que contemplar una buena panorámica del mar mientras comes), nos falta espacio. De todas maneras, ya sabíamos que nuestra estancia en Altafulla sería temporal y por ello nos hemos tenido que poner en marcha. Acabados los problemas con el promotor y con abogados de por medio, hemos decidido que lo primero era rascar el estucado de las paredes. Y dicho y hecho!!! Después de 4 días intensos, tenemos casi todo el estucado listo, quedando pendiente el pasillo y una minúscula parte de la habitación principal. Hemos acabado cada día con pintura, yeso y agua hasta las cejas, y con las manos completamente doloridas. Y ahora queda alisar y pintar paredes. Pero después nos quedará la ilusión de decir que nos lo hemos hecho todo solitos. A pesar de tener las manos hinchadas y enrojecidas como tomates, he dispuesto de algún pequeño momento para la aguja. Es que lo mío es monooooo!!!!

dimarts, 11 d’abril de 2006

A true compliment (2ª part)


Avui us mostro per fi el disseny A true compliment finalitzat. He de dir que la lupa nova m'ha estat de gran ajuda a l'hora de realitzar el backstitch, que era el que em quedava pendent. I també per adonar-me que m'havia oblidat de brodar tres creus. He començat el procés de montatge de la bossa. A la segona foto podeu apreciar quina és la tela que servirà per forrar-la. No sé si s'adiu massa, però com m'agrada molt... A més, també he comprat cintes de diferents colors que em serviran per unir el coixí amb la bossa. El que no sé és si cosir les cintes a la bossa amb dos botons o introduir les cintes entre la bossa i la tela de color verd abans de passar el pespunt. Bé, ja improvisaré, perquè primer em queda per decidir el disseny del coixí.Por fin hoy os muestro el diseño A true compliment finalizado. Tengo que decir que la lupa nueva me ha sido de gran utilidad con el backstitch, que era lo que me quedaba pendiente. Y también para observar que me había olvidado tres cruces. He empezado ya el proceso de montaje. En la segunda foto podéis ver la tela que servirá como forro. No sé si combina demasiado, pero esa tela me gusta mucho. También he comprado cintas de diferentes colores que me servirán para unir el cojín con la bolsa. Lo que no sé aún es si coser las cintas a la bolsa con dos botones o introducirlas entre la bolsa y el forro antes de pasar el pespunte. Bueno ya improvisaré llegado el momento, porque primero tengo que decidir el diseño del cojín.

dilluns, 10 d’abril de 2006

Sobre les teles.../ Sobre las telas

... la Gemma m'ha preguntat què penso fer amb elles. He de dir que a vegades quan compro, veig massa coses que m'agraden i vaig omplint el cistell fins que he de frenar. En principi, volia comprar-ne algunes d'alegres per a la bosseta de fils que estic confeccionant. Crec que utilitzaré la de color verd amb cercles de color. I de pas, acabaré brodant algun gat més per un llibret per a les agulles i forraré l'interior amb la tela de gats. La resta encara no sé ben bé en què les empraré. Les vaig veure i va ser un amor a primera vista. Segur que les idees ja sorgiran i de pas és una manera de començar a acumular teles, encara que entre elles no coordinen gens.

Per cert, crec que va ser l'Anabel que em va preguntar on les vaig comprar. Aquí us deixo el link per si us interessa. És una tenda online molt eficient, en tres dies vaig tenir la comanda a casa. A més, hi ha quantitat de peces rebaixades.


... Gemma me ha preguntado que pienso hacer con ellas. Tengo que aclarar que a veces cuando compro, veo demasidas cosas que me gustan y voy llenando el carro hasta que tengo que ponerme el freno. En principio, quería comprar algunas para la bolsita de hilos que estoy confeccionando. Creo que utilizaré la de color verde con topos. Y de paso acabaré bordando algún gato más para un librito de agujas y forraré el interior con la tela de gatos. Aún no sé para que me servirán el resto. Simplemente las vi y fue un amor a primera vista. Ya surgirán las ideas y de paso es una manera de empezar a acumular telas, aunque entre ellas no coordinan nada.

Por cierto, creo que fue Anabel quien me preguntó dónde comprarlas. Aquí os dejo el link por si os interesa. Es una tienda online muy eficiente, en tres días llegó el pedido. Además, hay gran cantidad de piezas rebajadas.


Mea culpa

Avui escric aquest post amb la cua entre les cames, entonant el Mea Culpa. Us enrecordeu d'aquestes paraules del post del passat dijous: "S'ha degut dir millor això del px que haver de "patejar-me" tota la ciutat buscant un regal. I jo em pregunto, com pot ser que després de 5 anys de relació, se li hagin acabat les idees per fer un regal??" Les retiro i de pas em dono 31 fuetades a l'esquena, que per això estem a Setmana Santa.

Què per què dic totes aquestes bajenades?? Doncs perquè dissabte després de venir de la platja del nostre llarg passeig matinal, vaig haver d'anar al pàrquing a buscar la segona part del meu regal d'aniversari. Síii un segon regal, i síiiii un segon regal relacionat amb el px. Aiiiiii que malament em sento després de dir i repetir fins a l'esgotament que a casa no agrada que faci px. I va i em trobo una mega-lupa, d'aquestes que tenen llum freda fins i tot. Si simplement per Nadal fullejant un catàleg, vaig comentar quina lupa més maca tenien en stock. Noooo, si després hauré de reconèixer que de vegades sí m'escolten.Hoy escribo este post con el rabo entre las piernas, entonando el Mea Culpa. ¿Os acordáis de las palabras que escribí en el post del jueves pasado:
Se ha debido decir mejor esto del px, que tener que patearme toda la ciudad buscando regalo. Y yo me pregunto cómo puede ser que después de 5 años de relación, se le hayan acabado las ideas para un regalo. ? Las retiro y de paso me doy 31 azotes en la espalda, que para eso estamos en Semana Santa.

¿Qué por que escribo todas estas sandeces? Porque el sábado después de nuestro largo paseo matinal hasta la playa, fui al parking a buscar la segunda parte de mi regalo de cumpleaños. Síiii un segundo regalo, y síiiiii un segundo regalo relacionado con el px. Ayyyy que mal me siento després de repetir hasta la saciedad que en casa no está bien visto esto del px. Y va y me encuentro con un mega-lupa, de esas que incluso tienen luz fría. Si simplemente por Navidad ojeando un catálogo comenté que lupa más maja tenían en stock. Nooooo, si va a ser que tendré que reconocer que hay veces en que me escuchan.


dissabte, 8 d’abril de 2006

8 de abril


Hauríem d'afegir 30 espelmes més, però serà que noooo. Avui és el meu aniversari i espero passar-ho d'allò més bé. I de pas volia agrair-vos a totes les que passeu per aquí i em deixeu comentaris, que per mi són com petits regals. En aquestes ocasions el normal és que es convidi a pastís, aquí teniu un de sencer.


Tendríamos que añadir 30 velitas más, pero será que nooo. Hoy es mi cumpleaños y espero pasármelo genial. Y ya puestos quería agradeceros a todas las que pasáis por aquí y me dejáis comentarios, que para mí son como pequeños regalos. En estas ocasiones lo normal es invitar a pastel, pues aquí tenéis uno de entero.
PD: pero el trocito más grande del pastel va directo a casa de una costurera loca. Felicidades anticipadas para Lucía y para ti.

dijous, 6 d’abril de 2006

31

31 són els anys que compliré dissabte. I enguany davant la insistent pregunta de Jordi: què vols de regal???, li he dit dos kits de MS. I tot i que detesta veure'm amb l'agulla i els fils, ha claudicat. S'ha degut dir millor això del px que haver de "patejar-me" tota la ciutat buscant un regal. I jo em pregunto, com pot ser que després de 5 anys de relació, se li hagin acabat les idees per fer un regal?? Tampoc és que ho celebrem tot, només aniversari, sant i reis (i enguany ni tan sols reis). Bé deixem-ho estar.
I a banda dels kits, que han arribat super-ràpid (els de sew and so són més que puntuals), també ha arribat el meu auto-regal (una comanda de teles de diferents colors i força divertides). Perquè ningú millor que una mateixa es coneix els gustos!
(i me'n torno a treballar, que tinc un embolic de plànols!!!!)

31 son los años que cumpliré este sábado. Y ante la insistente pregunta de Jordi: ¿qué quieres de regalo??, le he respondido que dos kits de MS. Aunque detesta verme con la aguja y los hilos, ha claudicado. Se ha debido decir mejor esto del px, que tener que patearme toda la ciudad buscando regalo. Y yo me pregunto cómo puede ser que después de 5 años de relación, se le hayan acabado las ideas para un regalo. Tampoco es que lo celebremos todo, sólo cumpleaños, santo y reyes (y este año ni siquiera reyes). Bueno, mejor dejarlo estar.
Y a parte de los kits, que han llegado super-rápido (los de sew and so son más que puntuales), también ha llegado mi auto-regalo (un pedido de telas de distintos colores y bastante divertidas). Porque nadie mejor que una misma se conoce los gustos!

(y me vuelvo a currar, que tengo un lío de planos!!!)