La meva llista de blogs

dimarts, 29 d’agost de 2006

Novetats Ms

Atenció a les Margaret Sherry adictes, hi ha nous kits a la venda.


Atención a las Margaret Sherry adictas, hay nuevos kits a la venta.

Teruel

Des què conec a Jordi he anat moltes vegades a Escorihuela (Teruel), però en cap ocasió l'estada havia estat tan gratificant com aquesta. Serà perquè venien també uns bons amics; serà perquè la Sira s'ho va passar d'allò més bé corrent en busca de les pintures rupestres d'Albarracín; serà perquè portàvem 10 dies sense veure'ns.
Més fotos.
Desde que conozco a Jordi he ido muchas veces a Escorihuela (Teruel), pero en ninguna ocasión la estancia había sido tan gratificante como en ésta. Será porque venían unos buenos amigos; será porque Sira se lo paso en grande corriendo en busca de las pinturas rupestres de Albarracín; será porque llevábamos 10 días sin vernos...
Más fotos.


dijous, 24 d’agost de 2006

targetes

Ahir no vaig tocar l'agulla ni els fils, cap a les sis em vaig acostar a la platja. S'estava de meravella, tan bé que fins i tot em vaig adormir una estona. A la tornada vaig endreçar la casa que estava tot pel mig, això em passa quan estic sola, el caos s'apodera del meu entorn. I ràpidament a fer la maleta perquè aquesta tarda poso rumb a un petit poble de Teruel, on Jordi i Sira han anat a passar uns dies i desconnectar de la civilització (d'aquí que aquests dies hagi tingut temps per a les meves coses). I tot i amb això vaig tenir temps de fer aquestes targetes. Encara queda acabar-les, però van prenent forma.


Ayer no toqué ni la aguja, ni los hilos y hacia las seis me acerqué a la playa. Se estaba de vicio, tan bien que incluso me dormí un ratito gracias a la brisa marina. A la vuelta me dediqué a ordenar la casa porque cuando estoy sola el caos se apodera de mi espacio. Y rápidamente a hacer la maleta porque esta tarde pongo rumbo hacia un pequeño pueblo de Teruel, donde Jordi y Sira se fueron a pasar unos días y a desconectar de la civilización (por eso estos días he tenido tiempo para mis cosas). Todo y con eso me entretuve también en hacer estar targetas. Todavía tengo que terminarlas, pero van tomando forma.

dimecres, 23 d’agost de 2006

S marina
Aquesta "S" m'encanta, "S" marina degut al color
seafoam.Esta "S" me encanta, "S" marina debida al color seafoam.

dilluns, 21 d’agost de 2006

Enamorada


... dels fils de seda Vikky Clayton i del lli tipus graziano. Són una delícia i com a mostra dues lletres de l'abecedari Sajou brodades amb el color Mardi Gras.

... de los hilos de seda Vikky Clayton y del lino tipo graziano. Són una delicia y para muestra dos letras del abecedario Sajou bordadas con el color Mardi Gras.

dissabte, 19 d’agost de 2006

Les tardes de pluja / Las tardes lluviosas

... t'animen a no sortir de casa. I què millor si ens quedem a casa que asseure's davant del brodat i posar fil a l'agulla! Així que descartada la possibilitat d'acostar-me a la platja, la platja s'ha acostat a mi. A la primera foto podem veure com estava el FWP des del 6 d'agost i a la segona com el vaig deixar ahir. En total han estat tres tardes de brodat des d'una foto a l'altra.... te animan a no salir de casa. Y qué mejor si nos quedamos en casa que sentarse delante del bordado y poner hilo a la aguja! Así que descartada la posibilidad de bajar a la playa, la playa se ha acercado a mí. En la primera foto vemos como dejé el FWP el 6 de agosto y en la segunda como lo dejé ayer. En total han estado tres tardes de trabajo desde una foto a otra.

divendres, 18 d’agost de 2006

cats, cats and more cats

Atenció!!!! Entra de nou la bogeria col·lectiva pels gats de Margaret Sherry. La Gemma ens comentava l'alegria que sentia en veure fotos del RR de MS en què va participar en el llibret especial que apareixia com a suplement a la revista Cross stitcher. El llibre en si em va decebre una mica perquè només hi havia un gràfic nou. Però tatxannnnn (repicada de tambors)!!! Totes aquelles fanàtiques de MS esteu atentes perquè la propera revista ve acompanyada d'aquest fabulós calendari. Es tracta de la sèrie anomenada Astrocats, de nou els 12 signes del zoodíac, però molt divertits. Ja tenia jo ganes de què sortissin nous felins. I uffff pels pèls, perquè ja acaba la meva subscripció i no tenia massa ganes de renovar-la.

Mmmm i ara em pregunto, vindran els gràfics oi?? No només seran il·lustracions??


Atención!!!! Llega de nuevo la locura colectiva por los gatos de Margaret Sherry. Gemmmanos comentaba la alegría que sintió al ver fotos del RR de MS en que participó en el librito especial que aparecía como suplemento en la revista Cross stitcher. Personalmente el libro me decepcionó porque no aportaba más que un gráfico nuevo. Pero tachánnnn (redobles de tambores)!!!! Todas aquellas fanáticas de MS estad atentas porque la próxima revista viene acompañada de este fabuloso calendario. Se trata de la seria llamada Astrocats, de nuevo los 12 signos del zodíaco, pero muy divertidos. Ya tenía ganas yo de que salieran nuevos felinos. Y ufff por los pelos, porque mi suscripción en breve terminada y no tenía muchas ganas de renovarla.

Mmmm y ahora me pregunto, incluirán los gráficos, verdad??? No sólo vendrán las ilustraciones???

dijous, 17 d’agost de 2006

Sense Internet / Sin Internet

... ja no sé viure. Les pluges de dilluns van colapsar els ordinadors que tinc al meu abast, o sigui, el de casa i el de la feina. Al final del matí un tècnic d'urgència ha conseguit que poguessim tornar a treballar i aquesta nit per art de màgia sant internet ha volgut que la connexió tornés a ser operativa. I és que fa uns anys ho feiem gairebé tot sense l'ajuda de les màquines i ara no podem ni vendre un pis si ens falla la tecnologia.


... ya no sé vivir. Las lluvias del lunes colapsaron los ordenador que tengo a mi alcance, o sea, el de casa y el de la oficina. AL final de esta mañana un técnico de urgencia ha conseguido que pudiréramos volver a trabajar; y esta noche por arte de magia san internet ja querido que la conexión volviera a ser operativa. Y pensar que unos años atrás se hacía todo sin necesidad de las máquinas y ahora somos incapaces de vender un piso si nos falla la tecnología!!

dilluns, 14 d’agost de 2006

Millors desitjos / Mejores deseos

Demà aquí és festa i probablement molts de nosaltres ens prendrem el dia de descans. Però lluny d'aquí hi haurà una família preocupada. Així que si teniu un moment, ni que sigui petit, podeu aprofitar-lo per enviar tota l'energia positiva possible cap a Maracaibo. Nela, ja veuràs com tot sortirà estupendament: l'operació de la teva mare serà un éxit.

Mañana es fiesta en nuestro país y probablemente muchos de nosotros nos tomaremos el día de descanso. Pero lejos de aquí habrá una familia preocupada. Así que si teneis un momento, aunque sea pequeño, podeis aprovecharlo para enviar toda la energía positiva posible hacia Maracaibo. Nela, ya verás como todo saldrá estupendamente: la operación de tu madre será un éxito.

intercanvi estoig (wristlet)

Fa unes setmanes la Kelli proposava un intercanvi que consistia en realitzar un estoig inspirat en el lloc on vivim. El primer dubte que se'm va plantejar era: Tarragona o Altafulla. Ara com ara estem a Altafulla, per tant, havia de buscar que caracteritza el poble. Sens dubte el que primer crida l'atenció del visitant és el meravellós castell, però tot i ser fantàstic, el que a mi m'enamora d'Altafulla és el mar, les llargues passejades a l'hivern i els refrescants banys a l'estiu. Per tant, la temàtica havia de ser el mar, i d'aquí el pop que us ensenyo. Ahhh i el sol, Altafulla i Espanya en general no seria el que és sense el sol. Així que se'n va una mica del Mediterrani i del sol espanyol cap a Fargo ( a mi Fargo em fa pensar en la pel·lícula dels Cohen i tota aquella neu).


Unas semanas atrás Kelli proponía un intercambio que consistía en realizar un estuche inspirado en el lugar donde vivimos. La primera duda era: Tarragona o Altafulla. Y como de momento estamos en Altafulla, he buscado lo más característico del pueblo. Para el visitante lo que más llama la atención del pueblo es su fantático castillo, pero a pesar de ser maravilloso, lo que a mí me enamora es el mar, los largos paseos en invierno y los refrescantes baños en verano. Por lo tanto, la temática del estuche no podía ser otra que el mar, y de ahí el pulpo que os muestro. Ahhh y el sol, Altafulla y España en general no sería igual sin el sol. Así que un poquito del Mediterraneo y del sol español se va hacia Fargo ( a mí Fargo me hace pensar en la película dels Cohen y toda aquella nieve).


Per veure totes les bossetes de l'intercanvi aneu aquí.
Para ver todas las bolsitas del intercambio, id aquí.

dijous, 10 d’agost de 2006

Somni / Sueño

Estic feta pols, entre pintar i netejar pinzells i rodets, entre desmontar mobles, canviar-los de casa i tornar-los a montar, estic que no paro, no paro i encara ens queda tela. I al final tot acaba sortint, els excesos es paguen. I jo els he pagat aquesta nit somiant. Pel que sembla estava jo volant cap a Maracaibo i al seient del costat tenia la Nela. I en arribar a l'aeroport em registraven la maleta. I després em trobava enmig d'una gran avinguda, que es deia Toronto i al final estava la casa de Lolo. A mig camí el despertador ha sonat i el somni s'ha acabat.
Tot plegat, m'ha fet molta gràcia.
Serà que el meu cos i la meva ment em demanen unes vacances en condicions??
Estoy hecha polvo, entre pintar y limpiar pinceles y rodillos; entre desmontar muebles, cambiarlos de casa y volverlos a montar; estoy que no paro, no paro y nos queda tela todavía. Y al final todo acaba saliendo, los excesos se pagan. Yo los he pagado esta noche en forma de sueño. Parece ser que estaba volando hacia Maracaibo y en el asiento del lado tenía a Nela. A la llegada, en el aeropuerto me registraban la maleta y después me encontraba en medio de una gran avenida, llamada Toronto, y al final de ella se encontraba la casa de Lolo. A medio camino el despertador ha sonado y el sueño se ha terminado.
Todo el sueño me ha resultado muy divertido. ¿¿Será que mi cuerpo y mi mente me están pidiendo a gritos unas vacaciones en condiciones???


dimarts, 8 d’agost de 2006

uffffffff, qué caló!!!


Res millor que un bon tall de cabells i un bany per dormir. Més fotos aquí.
Nada mejor que un buen corte de pelo y un baño para dormir a pierna suelta. Más fotos aquí.