La meva llista de blogs

dimecres, 28 de febrer de 2007

progressos

La terapia per fer marxar els fantasmes no és altra que tenir la ment ocupada, i que millor que dedicar tota una tarda lliure al punt de creu. Ahir vaig ocupar el menjador amb els fils, agulles i au tres hores plenes dedicades al FWP.

La terapia para hacer desaparecer los fantasmas no es otra que tener la mente ocupada, y que mejor que dedicar toda una tarde libre al punto de cruz. Ayer asalté el comedor ocupándolo con hilos, agujas... y ala tres horas plenas dedicadas al FWP.

dimecres, 14 de febrer de 2007

Temptacions / Tentaciones

Són nombroses les temptacions que hi ha a la xarxa i una que es dèbil d'esperit cau vegada rera vegada. Però no em podeu negar que aquestes peces de lli tintades a mà són espectaculars!!! A veure qui hi ha per aquí que s'atreveixi a dir-ho. Per a les interessades, aneu aquí. I és clar com "temptacions" té nombre plural, hi ha més d'una cosa: això; és que no em puc resistir. Serà qüestió de no encendre l'ordenata.


Son numerosas las tentaciones que hay en la red y una que es débil cae constantemente en ellas. Pero no me podeis negar que estas telas de lino teñidas a mano no son espectaculares!!! A ver quién hay por ahí que se atreva a decirlo, ehhh!!! Por cierto, para las interesadas aquí está la vendedora. Y claro como la palabra "tentaciones" tiene número pliral, hay más de algo en camino: esto; es que no me he podido resistir. Será cuestión de no encender el ordenata.

dilluns, 12 de febrer de 2007

quilt

Després d'haver provat mil i una combinacions possibles amb els quadrats del quilt de la gossa, aquesta és l'aparença que tindrà. No sé si és la combinació més adhient, ni si combinen les tonalitats, ni els estampats, ni la composició, però a mi no em desagrada, i crec que a ella tampoc.
De moment estan cosides les fileres i he començat a unir-les, intentant que els quadrats casin.
Gràcies a totes les que em vau fer recomanacions en el post anterior.

Después de haber probado mil y una combinaciones posibles con los cuadrados del quilt de la perrilla, esta es la apariencia que va a tener. No sé si es la combinación mejor, ni si combinan las tonalidades, ni los estampados, ni la composición, pero a mí no me desagrada, y creo que a ella tampoco. De momento, están cosidas las hileras y he empezado a unirlas entre ellas, intentando que los cuadrados casen.
Gracias a todas por vuestras recomendaciones.

dimarts, 6 de febrer de 2007

De patchwork...

... no en tinc ni idea, però sempre hi ha d'haver una primera vegada per a tot, i ja se sap que qui no arrisca no pisca. I motivada per un post de Lolita, m'he animat a comprar uns petits quadradets de teles de color blau i lila a ebay. Què penso fer?? Primer de tot una cosa petita, que no sigui molt complicada. Així que cansada de veure la manta blava de la Sira sempre tota rebregada, he decidit que serà per ella la primera cosa que faci amb aquests quadradets. I tot i tenir el llibre de Jinny Beyer, tinc un miler de dubtes. Així que s'accepta ajuda de qualsevol ànima caritativa. Llanço la meva primera qüestió:
**** La idea es fer blocs simples amb quatre quadrats i com penso cosir-los a màquina, no sé com han d'anar les costures, totes cap al mateix costat, obertes... Algú em pot dir com??


... no tengo la más mínima idea, pero como siempre tiene que haber una primera vez para todo, y ya se sabe que quien no se aventura... Y motivada por un post de Lolita, me he animado a comprar unos pequeños cuadrados de telas de color azul y lila. ¿Qué pienso hacer? Ante todo algo fácil y pequeño, que no sea demasiado complicado. Así que cansada de ver la manta azul de Sira siempre todo hecha un ocho, he decidido que será para ella la primera cosa que haga con lo cuadrados.
Y a pesar de tener el libro de
Jinny Beyer, me asaltan un millar de dudas. Por lo tanto se acepta la ayuda de cualquier alma caritativa. Y así pues lanzo mi primera pregunta:
**** La idea es hacer bloques simples con cuatro cuadrados y como mi intención es coserlos a máquina, no sé como tienen que ir las costuras, todas encaradas al mismo lado, abiertas y planas, sobrehiladas... ¿Alguien me puede indicar cómo?

dijous, 1 de febrer de 2007

Lero, lero

4 Setmanes menys 1 dia és el que he trigat en enllestir el Quaker Garden. Uiii estic que no m'ho crec, el primer treball del 2007!! Quina alegria!!! I ara a retornar al FWP que no s'ha de convertir en un UFO.

4 Semanas menos un día es lo que he tardado en tenir listo el Quaker Garden. ¡¡¡Uyy, estoy que no quepo en mí de gozo, la primera labor del 2007!!! ¡¡Vaya alegría!!! Y ahora a retomar el FWP que no se puede convertir en un UFO.