La meva llista de blogs

divendres, 27 d’abril de 2007

Bastidor

Penso que va ser Jeanette, amiga de MPC, qui va fer-me algunes preguntes sobre el bastidor de KS Creations. I com que una imatge val més que mil paraules... aquí us el mostro. Jeanette sí es pot girar, però llavors el brodat queda al revés. Al flickr tens totes les fotos amb més detall.

Creo que fue Jeanette, amiga de MPC, quien me preguntó sobre algunos aspectos del bastidor de KS Creations. Y como una imagen vale más que mil palabras... aquí os lo muestro. Jeanette sí puede girar, pero entonces el bordado queda mirando al suelo. En el flickr tienes todas las fotos con más detalle.

dimecres, 25 d’abril de 2007

el segon quilt

Animada per les fantàstiques creacions d'Ana de València i veient que el primer no ha sortit del tot malament, he decidit apuntar-me al quilt que ella mateixa dirigirà. I aquestes són les teles escollides, bé en realitat n'hi ha sis i només calen cinc, així que n'hauré de descartar una, però se'm fa difícil, perquè m'agraden totes.


Animada por las fantásticas creaciones de Ana de Valencia y viendo que el primero no ha salido del todo mal, he decidido apuntarme al quilt que ella misma dirigirá. Y estas son las telas escogidas, bueno en realidad hay 6 y sólo se necesitan 5, así que debo descartar una, pero es una tarea difícil, porque me gustan todas.

dijous, 19 d’abril de 2007

el primer quilt


De ben segur que hi ha molts detalls a millorar, però per ser la meva primera experiència... estic del tot satisfeta. A més, hi ha una qui espera tenir casa nova per poder-lo estrenar.

Seguramente hay muchos detalles a mejorar, pero para ser mi primera experiencia... estoy del todo satisfecha. Además, hay quien espera tener casa nueva para poderlo estrenar.

Més fotos. Más fotos.

dissabte, 14 d’abril de 2007

astrocats: càncer


Ja està el quart de la sèrie. Com als anteriors, a aquest també li falten els ulls i és que els "french Knots" i jo no sentim massa simpatia. Així que esperaré a tenir-los totos 12 enllestits per afrontar el repte.


Ya está el cuarto de la serie. Como a los anteriores, a éste todavía le faltan los ojos y es que los "french knots" y yo no nos caemos demasiado bien. Así que esperaré a tener los 12 gatos listos para afrontar el reto.

divendres, 13 d’abril de 2007

pssssssssssssssssa

I és que no sempre els invents surten bé i en aquest cas el resultat de tenyir amb vi no m'acaba de convèncer. Les teles havien quedat una mica més fosques, però en rentar-les han descolorit una mica i em fa por que el vi deixi rastres. A més, no han quedat gaire uniformes. En definitiva, no m'agraden massa. Per cert, vaig agafar un punt amb els efluvis del vi calent a la cuina!!!

Y es que los inventos no siempre resultan y en este caso la experiencia de teñir con vino no termina de convencerme. Las telas habían quedado un poco más oscuras, pero al lavarlas han descolorido un poco y me da miedo que el vino deje más rastsros. Además, no han quedado muy uniformes. En definitiva, no me gustan demasiado. Por cierto, cogí un punto con los efluvios del vino caliente en la cocina!!!

dijous, 12 d’abril de 2007

6 mesos

... és el que falta per al concert de Héroes del Silencio a Saragossa. I és que després de gairebé tres hores enganxada no a un, sino a 5 telèfons diferents, vaig poder aconseguir les tan buscades entrades. Tot un repte, que valia la pena. Ara només queda esperar 6 mesos per veure'ls, i això ja arreglarà el temps sol, que passa volant.

... es lo que falta para el concierto de Héroes del Silencio en Zaragoza. Y es que después de casi tres horas enganchada no a uno, sino a cinco teléfonos distintos, pude conseguir las tan buscadas y deseadas entradas. Todo un reto que bien valió la pena. Ya sólo queda esperar 6 meses para verlos y esto lo arreglará solito el tiempo, que pasa volando.

dimarts, 10 d’abril de 2007

experiments /experimentos

Tant parlar de tintar... i al final la curiositat ha pogut més que altra cosa. Així que aigua bullint a la cassola i bossetes de té i au, una tela tenyida amb una tonalitat marronosa que bé podria dir-se amb el Autumn Bouquet. Això sí, si alguna més s'anima amb l'experiment que no oblidi rentar la tela tenyida un cop seca amb sabó neutre per desempellegar-se de l'olor a té.


Tanto hablar de teñir... y al final la curiosidad me ha podido. Así que agua hirviendo en la olla y bolsitas de té y ala, una telita teñida con una tonalidad marronosa que bien puede combinar con el Autumn Bouquet. Eso sí, si alguna más se anima con el experimento, recomiendo lavar la tela teñida una vez seca con jabón neutro para acabar con el olor a té.

diumenge, 8 d’abril de 2007

32 castanyes


Aiii que el número augmenta i no puc fer-hi res, però pitjor seria no fer-los.

Ayy el número aumenta y no se puede hacer nada, pero claro peor sería no cumplirlos.Reeditado el 10/04: Gracias a todas por vuestras felicitaciones.

dijous, 5 d’abril de 2007

setmana santa

Aquesta setmana és una tortura, no tinc vacances i he de venir a treballar, però a l'oficina no hi ha pràcticament res a fer. Així que qualsevol motiu pot alegrar-te el dia. Bé, el motiu en concret no és qualsevol cosa, és una COSA en majúscules. He rebut un regal avançat d'aniversari, el diumenge faig 32, ufffff comencen a pesar ja. Encara que potser no era el propòsit de la Sílvia o sí, qui sap, jo me'l prendré com el meu primer regal d'anniversari. Com sap que m'agraden les lletres, aquest llibre de l'editorial Mango el trobo sensacional. I el petit hornbook amb un motiu del P.I.P. guauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, no em digueu que no és una cucada!!! Moltíssimes gràcies Sílvia, ja saps que no calia, però m'ha alegrat el dia i la setmana sencera.

Esta semana está siendo una tortura, no tengo vacaciones y tengo que venir a trabajar, pero en la oficina no hay prácticamente nada que hacer. Así que cualquier cosa puede alegrarte el día. Bueno, no puedo calificar el motivo de mi alegría como cualquier cosa, sino una COSA en mayúsuclas. He recibido un regalo adelantado de cumpleaños, el domingo cumplo 32, ufffff comienzan a pesar ya los años. Y aunque quizás no era el propósito de Silvia o quizás sí, quien sabe, yo me tomaré su obsequio como mi primer regalo de cumpleaños. Y como ella sabe que me encanta bordar letras, creo que el libro de la editorial Mango es sensacional. Y el pequeño hornbook con un motivo del P.I.P. guauuuuuuuuuuuuuu, no me digais que no es una cucada. Muchísimas gracias Silvai, ya sabes que esto no hacía falta, pero me has alegrado el día y la semana entera.

dimecres, 4 d’abril de 2007

Pluja/Lluvia


Plou a bots i barrals i voldria estar sola a casa sota una manta i mirant com les gotes regalimen pel vidre.

Llueve a cántaros y querría estar sola en casa debajo de una manta y contemplando como las gotas se escurren por el cristal.