La meva llista de blogs

dimecres, 30 de maig de 2007

intercanvi quaker


Un post molt breu per dir que ja tinc preparat el meu accesori quaker
per enviar a ..................... de .................... (això de moment quedarà en incògnita). Hi havia algunes indicacions a seguir sobre la confecció (biscornu o needleroll), els colors (verd, lila, rosa o groc) i la temàtica (quaker). És la primera vegada que m'aventuro amb un biscornu i tal vegada no ha quedat del tot perfecte, espero que la meva amiga màgica ho sàpigui comprendre. I ara, què me'n dieu del resultat????


Un post muy breve para decir que ya tengo listo mi accesorio quaker para enviar a ..................... de .................... (esto de momento quedará en secreto). Había algunas indicaciones sobre la confección (biscornu o needleroll), los colores (verde, lila, rosa o amarillo) y la temática (quaker). Es la primera vez que me aventuro con un biscornu y quizás no haya quedado todo lo perfecto que desearía, así que espero que mi amiga mágica lo sepa comprender. Y ahora, ¿que me decís del resultado?

dilluns, 28 de maig de 2007

de joguet / de juguete


Aquestes peces les vaig trobar a la secció de nens d'una famosa gran superfície sueca. Desconec si són aptes per al forn, si algú ho sap que m'ho aclareixi. Si més no, són gracioses i com a mínim els talladors els podré fer servir per fer galetes.
Els motllos estan a sobre d'unes estovalles individuals que vaig brodar en els meus inicis. En aquells temps immemorials encara brodava en tela Aida i amb el mètode danès. Una té una tetera i l'altra una cafetera. Encara estan per estrenar.
Estas piezas las encontré en la sección de niños de una famosa gran superficie sueca. Desconozco si son aptas para el horno, si alguien lo sabe que me lo aclare. De todos modos, me parecen graciosas y como mínimo los cortadores los podré utilizar para hacer galletas.
Los moldes están sobre un individual que bordé en mis inicios. En aquellos tiempos inmemoriales aún bordaba en Aida y con el método danés. Uno tiene una tetera y el otro una cafetera. Aún están por estrenar.

dimecres, 23 de maig de 2007

ulls, tenen ulls / ojos , tienen ojos


Ja tots tenen els seus ulls, ja podran veure el que els envolta, ja l'Elena de Saragossa els podrà mirar sense tenir por. I és que vaig acabar Géminis i em vaig dir que això no podia ser, que havia d'agafar al bou per les banyes. I no va ser fàcil, però a base d'insistència vaig aconseguir que el fil deixés d'escapar-se i es volgués convertir en un nus.
Com la resta està brodat sobre un lli color blau i count 28 en 2x2 i amb fils DMC enlloc dels Anchor que suggereix el disseny. I com la resta formarà part algun dia d'un quilt.Ya todos tienen sus ojos, ya podrán contemplar lo que les rodea, ya Elena de Zaragoza los podrá mirar sin temor. Y es que concluí Géminis y me dije que esto no podía ser, que tenía que coger al toro por los cuernos. Y no fue fácil, pero a base de perseverancia conseguí que el hilo dejara de escaparse y se quisiera convertir en un nudo.
Como el resto está bordado sobre un lino color azul y count 28 en 2x2 y con hilos DMC en lugar de los Anchor que sugiere el diseño. Y como los otros formará parte algún día de un quilt.

diumenge, 20 de maig de 2007

amarillis

El color vermell està inundant la meva vida, els llums del menjador, samarretes noves, les teles de la colxa ràpida, i aquesta magnífica amarillis també ha volgut ser vermella. Quina flor tan agraïda!! Plantes la ceba i au sense adonar-te va creixent una barbaritat per segons i en un vist i no vist tens les quatre flors alegrant-te la vista.El color rojo está inundando mi vida, las luces del comedor y la habitación, camisetas nuevas, las telas de la colcha rápida, y esta magnífica amarillis también ha querido ser roja. Qué flor tan agradecida!!! Plantas la cebolla y sin darte cuenta empieza a crecer y crecer una barbaridad, incluso por segundos y en un visto y no visto, tienes cuatro flores alegrándote la vista.

dijous, 17 de maig de 2007

enganxadíiiiiiiiiiiiiissima

Així estic, enganxadíiiiiiiissima a Heros. Us imagineu poder volar; o llegir el pensament; o poder-te teletransportar parant el temps; o tenir la capacitat de sanar ràpidament; o poder pintar el futur??? Em té fascinada aquesta sèrie, tot, la trama, el look de còmic, els personatges... tot, tot i tot. I sens dubte, el meu personatge favorit és en Hiro Nakamura. No puc evitar-ho, em fa molta, però que molta gràcia. Ara, és una tortura que no estigui en vídeo i haver-se d'esperar al dimecres. És que seria capaç de veure els capítols d'una tacada.


Así estoy, enganchadíiiiiiisima a Heros. ¿Os imaginais poder volar; o leer la mente; o poder teletransportarte parando el tiempo; o tener la capacidad de sanar rápidamente; o poder pintar el futuro?? Esta serie me tiene fascinada, todo, desde la trama, al look de cómic, los personajes... todo, todo y todo. Sin duda, mi personaje favorito es Hiro Nakamura. No puedo evitarlo, me hace mucha, pero que mucha gracia. Eso sí es una tortura tener que esperar a que la programen cada miércoles. Si tuviera los dvd sería capaz de ver todos los capítulos de una tacada.

dimarts, 15 de maig de 2007

quilt 2ª part

Aquest cap de setmana he tallat totes les peces del quilt. I us he de donar les gràcies a totes pels vostres consells, especialment a la tieta Rosa. Rosa, tal i com em vas suggerir he tallat les peces de baix cap a dalt i de peu, i és clar, amb l'ajuda d'un regle d'alumini (sent d'alumini no corro el perill d'esmicolar-lo amb el cutter). No és que sigui una manetes tallant, però la cosa ha millorat substancialment.
I per si encara no en teníem prou l'Ana ens ha penjat un video explicatiu de com encarar les costures. Si és que sou uns sols.Este fin de semana he cortado todas las piezas del quilt. Tengo que daros las gracias a todas por vuestros consejos, especialmente a la tieta Rosa. Rosa, tal y como me sugeriste, he cortado las piezas deslizando el cutter de abajo hacia arriba y de pie, y claro con la ayuda inestimable de una regla de aluminio (sí de aluminio, para evitar partirla en dos con el cutter). No es que me haya vuelto una manitas del corte, pero la cosa ha mejorado sustancialmente.
Y por si aún no tenía bastante, Ana nos ha colgado un video explicativo de como encarar las costuras. Aiii si es que sois unos soles.

dimarts, 8 de maig de 2007

Han tornat / Han regresado

... la inspiració i les ganes de continuar maquinant històries manuals. Ahir no podia deixar passar la tarda fent el dropo i em vaig animar a començar la "colxa ràpida" de l'Ana. I en un vist i no vist vaig tenir cosits els dos blocs que ens proposa per aquesta setmana. Finalment, he optat per tres teles vermelloses, una rosa i una beige claret. Potser fruit de la meva inexperiència he comés un error en triar la tela amb flors més grans i la colxa queda massa carregada, però és que m'encanta. Així que la colxa diferirà una mica de la de la imatge.
Algunes són les dificultats aparegudes: el cutter, aquest gran amic, i les costures. Se'm fa molt difícil utilitzar el cutter circular, acabo tallant tot menys la roba i quan aconsegueixo tallar la roba no té la mateixa forma que la plantilla. Serà que necessito una bona regla, no?? I les costures, no sé cap a on han de mirar. Per això s'accepten tots els consells possibles.
Ahh una última pregun
ta de passarell: s'ha de tallar totes les peces abans de començar a cosir els blocs? O es pot fer sobre la marxa? Què és més recomanable?... la inspiración y las
ganas de continuar maquinando historias manuales. Ayer no podía pasar la tarde haciendo el vago y me animé a comenzar la "colcha rápida" de Ana. Y en un visto y no visto tenía los dos bloques propuestos para esta semana listos. Finalmente he descartado la tela beige fuerte que aparece en la composición, he optado por tres rojas, una rosa y una beige claro. Puede que fruto de mi inexperiencia haya cometido un error al escoger la tela roja con flores más grandes y la colcha quede un poco cargada, pero es que esas flores me encantan.
He tenido algunos problemillas: el cutter, ese gran amigo, y las costuras. Me resulta muy difícil utilizar el cutter circular, acabo cortándolo todo menos la tela y cuando consigo cortarla no tiene la misma forma que la plantilla. Será cuestión de agenciarse una buena regla, noo?? Y las costuras, nunca sé hacia donde tienen que mirar. Por eso se aceptan todos los consejos posibles.
Ahh y una última pregunta de novata, ¿hay que cortar todas las telas antes de iniciar los bloques o no es necesario? ¿Se puede hacer sobre la marcha? ¿Qué es más aconsejable?

dilluns, 7 de maig de 2007

Primavera

La primavera em té allunyada de les manualitats. Per un motiu o per altre porto bastants dies sense ganes de res. Ahir em vaig asseure amb l'agulla a la mà i era incapaç de fer creus. Només tenia ganes de sortir a fer un vol. I això que dissabte vam passar tota la tarda amb el nostre nebot i mare meva quina energia que té aquest marrec de 3 anys!!! Ara, rius amb les seves sortides!! I xino-xano vam acabar amb la criatura, la bici, la Sira, l'avi, el berenar i tota la pesca a la platja. Sempre anem caminant vorejant el riu i això és el que em vaig trobar, un bé de déu de flors a uns metres de l'aigua. Quin contrast!


La primavera me tiene alejada de toda manualidad. Por un motivo o por otro llevo bastantes días sin ganas de nada. Ayer me senté con la aguja en la mano y era incapaz de bordar. Sólo tenía ganar de salir a pasear. Y eso que el sábadoe stuvimos toda la tarde con nuestro sobrino y madre mía que energía que tiene el chavalín de tres años!!! Y no veais como se ríe una con sus salidas!!! Y así acabamos con el niño, la bici, la perra, el abuelo, la merienda y todo el arsenal en la playa. Siempre vamos caminando bordeando el río y estas maravillosas amapolas estaban al llegar, y a unos metros el mar. Vaya contraste!!