La meva llista de blogs

divendres, 31 d’agost de 2007


Ratolí 1: Això no és un gat, oi??? Mmmmm, què deu ser?
Ratolí 2: Ostres, no ho sé, però té una llengua molt gran!!!! Se'ns vol menjar, o què???
Ratolí 1: ahhh, és un gos!!! Què tal si ens acostem a cau d'orella i li cantem, potser així s'adorm i podem anar a buscar formatge??

Ratoncillo 1: ¿Esto no es un gato, verdad?? Mmmm, ¿qué debe ser???
Ratoncillo 2: ¡¡¡Ostras, no lo sé, pero tiene una lengua muy grande!!! ¿Se nos querrá comer, o qué??
Ratoncillo 1: ¡¡¡Ahhh, es un perro!!! ¿Qué te parece si nos acercamos a su oreja y le cantamos una nana, quizás se duerme y podemos ir a buscar queso???

dimecres, 29 d’agost de 2007

invasió


La Sira ha tornat de vacances, però molt mandrosa i es sent sense forces d'acabar amb la plaga de ratolins que ens envaeix. Ja ho sé, és un gos, però a vegades sembla mig gat. Esperarem a veure què passa.

Sira ha regresado ya de vacaciones, pero muy vaga y se siente sin fuerzas para acabar con la plaga de ratoncillos que nos invade. Ya lo sé, es un perro, pero a veces parece medio gato. Esperaré a ver qué sucede.

divendres, 24 d’agost de 2007

Tilda

Quan vaig descobrir l'univers Tilda vaig quedar meravellada de la tendresa que mostren aquestes nines. Algunes ja coneixeu què és Tilda, moltes heu fet autèntiques joies a partir dels seus dissenys. Però si hi ha alguna que no, doncs, simplement aclarir que són les creacions d'una dissenyadora nòrdica anomenada Tone Finnanger i publicades per l'editorial Cappelen. Aquestes publicacions han traspassat fronteres i es poden trobar editades en anglès i francès, en castellà encara no, una altra vegada més anem molt endarrerits en aquestes qüestions.
Investigant una mica he descobert que hi ha diferents maneres d'aconseguir tant els llibres com els materials necessaris: - via Amazon aquí i aquí (ull sembla ser que varien alguns continguts segons l'idioma) - a través de webs com aquesta, aquesta, aquesta, aquesta, aquesta, aquesta o aquesta altra.
I fins i tot, recentment han aparegut blogs que exposen diferents creacions, alhora que faciliten informació útil sobre les darreres novetats. Si us interessa aneu aquí i aquí. També hi ha qui ofereix la seva particular visió, sino passeu-vos pel blog que dies enrera va recomanar-nos Anabel, mireu. Qui podrà resistir-se a la temptació????Al descubrir el mundo Tilda quedé anonadada de la ternura que desprenden sus muñecas. Muchas sois las que conoceis Tilda e incluso habeis llevado a cabo algún proyecto. Pero por si alguien
todavía no sabe de que hablo, simplemente me queda decir que son las preciosas creaciones de una diseñadora nórdica llamada Tone Finnanger y publicadas por la editorial Cappelen. Estas publicaciones han traspasado fronteras y se pueden encontrar editadas en inglés y francés, en castellano no, otra vez andamos muy rezagados en estos temas.
Indagando un poco he descubierto distintas manera de adquirir tanto los libros como los materiales necesarios:
- vía Amazon aquí i aquí (ojo!!! parece ser que algunos contenidos varían según el idioma)
- a través de webs como ésta, ésta, ésta, ésta, ésta, ésta o esta otra.
Incluso recientemente han aparecido blogs que exponen distintas muñecas, a la vez que facilitan información útil sobre las últimas novedades. Si os interesa pasad por
aquí y aquí. També podeis contemplar con todo lujo de detalles las muñecas de MisCia, blog que días atrás nos recomendó Anabel.

¿Quién va a resistirse a esta tentación??dijous, 23 d’agost de 2007

el revés

Sense fer grans progressos el meu revés va millorant, no aspiro a aconseguir l'excel·lent acabat de Mayté, la seva dedicació i passió no és la meva. Jo m'acontento amb tenir un bon brodat amb un revés decent i això implica no fer nussos. Sé que hauria de millorar la manera de començar i acabar amb el fil, però de moment així van les coses. És clar que no és el mateix un brodat monocrom que un on hi hagi una varietat de colors, llavors per a mi la cosa es complica. En uns dies us ensenyaré com han acabat aquests bordats (costa fer fotos en condicions pel tema de la llum). Bé el primer és un pinkeep i el segon una capa de bany per a una petita que està per venir.

Sin hacer grandes progresos mi revés va mejorando, no aspiro a conseguir el excelente acabado de Mayté, su dedicación y pasión no son las mías. Yo me contento con tener un buen bordado con un revés decente y se empieza a conseguir sin hacer nudos. Sé que debo mejorar mi manera de comenzar y rematar una hebra, pero de momento así van las cosas. Claro que no es lo mismo un bordado monocromo que uno donde se trabaje con una variedad de colores, entonces para mí la cosa se complica. En unos días os enseñaré como he terminado estos bordados (estos días es imposible tomar una foto en condiciones por el tema de la luz). Bueno, el primero es un pinkeep y el segundo una capa de baño para una pequeña que está por venir.

dimecres, 22 d’agost de 2007

tardes llargues


Aquestes tardes són molt llargues, perquè s'ajunten amb la nit. I estic tenint molt de temps per a mi i per:
- llegir
- veure pel·lis

- practicar amb el Fimo
- acabar algun gat de Margaret Sherry
- tornar a dedicar-me al FWP.

- a la pastisseria


Aiiissss, però divendres ja serà l'última tarda lliure, si és que tot el que m'agrada s'acaba tan ràpid!!!!


Mis tardes de ahora son muy largas, porque acaban juntándose con la noche. Y estoy teniendo tiempo para mí y para:
- leer
- ver pelis
- practicar con el Fimo
- acabar algún gato retrasado de Margaret Sherry

- volverme a dedicar al FWP
- la repostería


Aiiiissss, pero el viernes será ya mi última tarde librem si es que todo lo que más me gusta se termina tan rápidamente!!!!!

diumenge, 19 d’agost de 2007

de Rodríguez

Així estic, de Rodríguez, treballant pels matins i tenint les tardes per a mi soleta. La veritat és que és un luxe gaudir de les tardes i fer el que realment m'agrada. Per les nits en canvi és més difícil adormir-se, una que és poruga. Així que aquest matí he decidit autoregalar-me un esmorzar en condicions, perquè sí i perquè estem de Festa Major. La recepta l'he extret d'aquí via el blog de Lolita. La resta del dia???? Qui lo sa!!

Así estoy, de Rodríguez, trabajando por las mañanas y teniendo las tardes para mí sola. La verdad es que es un lujo disfrutar de las tardes y hacer lo que realmente me gusta. Por las noches en cambio es más difícil conciliar el sueño, una que es miedica. Así que esta mañana he decidido autoregalarme un desayuno consistente, porque sí y porque estamos en Fiestas. La receta la he extraído de aquí vía el blog de Lolita. ¿El resto del día??? Qui lo sa!!

dijous, 16 d’agost de 2007

de compres II: teles i cintes

Al Soho, una mica apartada de les tendes de les grans marques, hi ha dues tendes petitones molt conegudes a la blogosfera i que s'anomenen Purlsoho. Es troben al carrer Sullivan i no resulta difícil localitzar-les. Es difícil moure's per dintre per l'espai reduït, tres persones mirant les teles es molesten les unes a les altres. Tot i això és coquetona. Em va tornar a succeir el mateix que a Kinokuniya, em vaig tornar a bloquejar, i els ulls se me n'anaven en mil direccions sense poder-se centrar i aturar-se en alguna peca de roba. Sort d'això perquè si no hagués sortit carregadíssima. Vaig endur-me una yarda d'una tela molt alegre d' Alexander Henry i uns fat quaters, a més del llibre de l'Amy Butler.

BUTLER, Amy : In Stitches: More Than 25 Simple and Stylish Sewing Projects, San Francisco: Chronicle Books LLc, 2006 - ISBN-10:0-8818-5159-1; ISBN-13: 978-0-8118-5159-6.


No vam triar el millor dia per a tornar al Soho, les inclemències climàtiques no ajuden a passejar i anar entrant i sortint de les tendes. Sort que la tarda que vam apropar-nos a City Quilter va ser més agradable. Es troba al carrer 25 entre la sisena i setena avinguda. Allò va ser com entrar al paradís del patchwork. Mai havia estat abans en una tenda de patchword, tret de l'anomenada anteriorment, i em va semblar com si toqués el cel amb la punteta dels dits. La tenda és fantàstica i les teles estan ordenades per gama cromàtica. Hi ha també alguns llibres i una petita secció de material com ara plantilles, r
egles, cutters... A més, una porta entreoberta deixava veure la sala on s'imparteixen les classes. El tracte excel·lent, les dependentes són molt amables i servicials. Una delícia, vaja. Potser aquelles que esteu acostumades a visitar tendes d'aquesta temàtica em trobeu una mica exagerada, però heu d'entendre que per mi va ser com si fos la primera vegada.
A la sisena avinguda entre els carrers 37 i 38 es troba el paradís de les cintes i botons
M&J Trimming. Uffffff prestatgeries plenes de cintes de totes menes s'elevaven fins a un sostre inabastable. I una altra tenda de cintes coneguda és MOKUBA al carrer 39 amb la 55 oest. Aquesta me la vaig oblidar i mira que vam passar molt a prop quan anàvem cap al Bryant Park. Sort que a Barcelona n'hi ha una! Espero que aquest breu llistat pugui ser d'ajuda si algú té previst alguna estança a la ciutat dels gratacels.


En el Soho, un poco apartada de las tiendas de las grandes marcas, hay dos pe
queñas tiendas muy conocidas en la blogosfera y que se llaman Purlsoho. Se hallan en la calle Sullivan y no resulta complicado localizarlas. Eso sí es difícil moverse por dentro debido al espacio tan reducido, tres personas mirando telas se molestan las unas a las otras. Todo y con ello es muy cuca, pero me volvió a suceder lo mismo que en Kinokuniya, me volví a bloquear y los ojos me iban en mil direcciones sin poderse centrar y detenerse en alguna pieza de tela. Suerte de eso, porque de otro modo hubiera salido de la tienda cargadísima. Me llevé una yarda de una tela muy alegre de Alexander Henry y unos fat quaters, además del libro de Amy Butler.

BUTLER, Amy : In Stitches: More Than 25 Simple and Stylish Sewing Projects, San Francisco: Chronicle Books LLc, 2006 - ISBN-10:0-8818-5159-1; ISBN-13: 978-0-8118-5159-6.

No escogimos el mejor día para volver al Soho, las inclemencias climáticas no ayudan a pasear y a ir entrando y saliendo de una tienda a otra. Suerte tuvimos que la tarde en que nos acercamos a City Quilter fue más agradable. Se encuentra en la calle 25 entre la sexta y la séptima av. Nunca antes había estado en una tienda de patchwork, a parte de la citada antes, por lo que me pareció como si tocara el cielo con la yema de los dedos. La tienda es fantástica y las telas todas ordenadas por colores lucen espectacularmente bonitas. Hay también algunos libros y una pequeña sección de material como plantillas, reglas, cutters, acericos... Además una puerta entreabierta dejaba ver la sala donde se imparten las clases. El trato excelente, las dependientas muy amables y serviciales. Una delicia!! Quizás para las acostumbradas a este tipo de tiendas os puedo parecer exagerada, pero para mí fue mi primera vez.
En la sexta avenida, entre las calles 37 y 38 se halla el paraiso de las cintas y los botones
M&J Trimming. Uffffff estantes repletos de cintas de todas clases se elevan hasta un techo inalcanzable. Y otra conocida tienda de cintas es MOKUBA en la calle 39 con la 55 oest. Ésta se me pasó por alto, a pesar de pasar casi por al lado cuando nos dirigíamos al Bryant Park. Suerte que en Barcelona hay una!

Espero que este listado pueda ser de ayuda si alguien tiene previsto visitar la gran manzana.
de compres II: llibres

A tot aquell que té previst viatjar a NY en breu, li recomano fer un llistat de les tendes on vol anar a comprar alguna cosa i localitzar-les al plànol. Jo no ho vaig fer amb totes i alguna va quedar pendent. Bàsicament tenia intenció de cercar tendes dedicades al px, però em vaig oblidar el llistat a casa i cap d'elles es va topar amb mi. Vaig desistir de cercar un Wal-mart i tornar carregada de fils DMC, perquè necessitàvem un cotxe per arribar-hi. Però sí que vam haver-hi compres, bàsicament llibres i teles de patch. Barnes&Noble està a la cinquena avinguda, així que no té pèrdua. És una cadena tipus Fnac, però és clar els llibres que trobes allí són difícils d'aconseguir a Espanya, tret que utilitzis amazon. Però tenir-los a les mans, fullejar-los i decidir quin t'interessa és fantàstic. Em vaig haver de contenir i seleccionar els més interessants per a mi. A les que els hi agradi el punt, hi ha una prestatgeria repleta de llibres. La secció de patchwork és més reduïda, però tot i així van caure al meu cistell i sense saber com, aquests:

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5
-
CHILES, Lynette & LEWIS, Joan : Better homes and gardens. 501 quilt blocks. A treasury patterns for patchwork and appliqué, Des Moines, IOWA, Meredith Corporation, 1994 - ISBN: 0-696-01997-3

Una altra llibreria recomable és Kinokuniya, al carrer 49, cantonada amb la 10 oest. Aviat n'obriran una altra, que si no recordo malame
nt es trobarà també a la cinquena av. És una llibreria japonesa, on es poden trobar llibres Zakka, d'origami, moltíssimes publicacions dedicades al punt i de com fer bosses de mà entre altres de temàtica manga, novel·les... A la planta superior es troba una selecció de diferents tipus de paper per a l'origami i material d'oficina. Jo no em vaig adonar, però en l'estona que vaig ser remenant i remenant era l'única persona que no tenia els ulls rasgats. Aquí no vaig comprar res, perquè em sentia desbordada davant de tants llibres atapaïts a les prestatgeries. No resultava más còmode treure'ls, fullejar-los i tornar-los a deixar al seu lloc. Quan tinc tantes coses al meu voltant, em bloquejo.A todo aquel que tiene previsto viajar a NYC en breve, le recomiendo llevar consigo un listado de las tiendas que le interesan y localizarlas en el plano. Yo no lo hice y me quedaron bastantes pendientes. Básicamente tenía la intención de buscar tiendas de px, pero me olvidé mi lista en casa y ninguna de ellas se topó en mi camino. Desistí buscar un Wal-mart y volver cargadita de madejas de DMC, porque necesitábamos un coche para llegar hasta él. Pero sí hubo compras, básicamente libros y telas de patch. Barnes&Noble está en la quinta ave. así que es imposible no encontrarla. Es una cadena tipo FNAC, pero evidentemente los libros que venden son difíciles de conseguir en España, a menos que eches mano de amazon. Pero tenerlos en las manos, ojearlos y decidir cual te conviene es una maravilla. Me tuve que contener y seleccionar sólo algunos. A quienes les guste el punto hay un mueble librería repleto de ellos. La sección de patchwork me pareció más reducida, pero todo y con eso, cayeron sin saber cómo a mi cesto, éstos:

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5
-
CHILES, Lynette & LEWIS, Joan : Better homes and gardens. 501 quilt blocks. A treasury patterns for patchwork and appliqué, Des Moines, IOWA, Meredith Corporation, 1994 - ISBN: 0-696-01997-3

Otra librería recomendable es Kinokuniya, en la calle 49 esquina con la 10 oeste. Pronto abrirán otra, que si mal no recuerdo se hallará en la quinta ave. Es una librería japonesa, donde se encuentran libros Zakka, de origami, muchísimas publicaciones dedicadas al punto y sobre cómo confeccionar bolsos, entre otras de temática manga, novelas... En la planta superior hay una selección de papeles para hacer origami y material de oficina. Yo no me di cuenta, pero parece ser que durante el rato que pasé ojeando, era la única persona que no tenía los ojos rasgados en la tienda. No compré nada, porque me sentí desbordada ante tanto material apretujado en las estanterías. No resultaba muy cómodo sacarlos, ojearlos y volver a dejar en su sitio. Cuando tengo tantas cosas a mi alrededor, me desbordo y me bloqueo.


dimarts, 14 d’agost de 2007

de compres I

Penúltim post amb temàtica neoyorquina, ho prometo. Resulta impossible tornar d'aquesta ciutat sense uns quants $ de menys a la cartera i és que és la ciutat on trobes botigues obertes les 24h del dia, els 365 dies de l'any i una que és consumista de mena... Síii, vaig passejar amunt i avall per la cinquena avinguda i em vaig donar el caprici de gastar pastarrufa en alguna de les botigues selectes que hi ha, perquè no tot tenia preus astronòmics. És graciós veure tendes com Versace o Gucci al costat d'altres com Zara o H&M. I síiii també vaig entrar a Tiffany's, però més que una joieria, allò semblava el mercat central en hora punta. I com totes les fèmines que pululàvem per allí, també vaig caure en la temptació d'emular l'Audrey Hepburn mirant l'aparador, però ja se sap que les comparacions poden ser odioses.
Pel que fa al menjar, més d'un dia i des dos vam aturar-nos en una petita meravella de supermercat de la cadena Amish Market. I què pot tenir de curiós un supermercat, us deveu preguntar??? Doncs res en particular, llevat que semblava com si dècades enrera s'hagués aturat el temps allí dintre (ja sé, ja sé, d'això se'n diu ambientació). Tots els articles estaven col·locats amb precisió i gust sobre prestatgeries de fusta i tot ple d'objectes de llautó com cistells, regadores, gerros... Res que em va cridar l'atenció perquè sortia del comú i no es semblava gens als super als que estem acostumats i perquè, aquí ve el més important, tenien uns magnífiques safates de sushi, que vam comprar i devorar més d'una nit quan arribàvem morts a l'hotel. I síi també va haver-hi temps per compres relaciones amb els hobbys, però millor dedicar un post, i aquest sí serà ja l'últim.

Penúltimo post de temática neoyorquina, lo prometo. Resulta imposible volver de esta ciudad sin unos cuantos $ d emenos en la cartera. Es la ciudad donde encuentras tiendas abiertas las 24h del dia, los 365 días del año y una que es consumista... pues que os voy a contar. Síii, paseé arriba y abajo por la quinta avenida y me di el gustazo de comprar algún que otro capricho en una de las tiendas exclusivas que hay, porque, todo hay que decirlo, alguna prenda que otra había sin precios astronómicos. Es gracioso ver unas al lado de otras tiendas como Versace, Gucci, Zara o H&M. Y síii, también entré en Tiffany's, pero más que una joyería, aquello parecía un mercado en hora punta. Y como todas las féminas que pululábamos por allí, también caí en la tentación de emular a Audrey Hepburn mirando el escaparate, pero como ya se sabe las comparaciones pueden resultar odiosas.
En cuanto a la comida, más de un día y de dos nos detuvimos en una pequeña maravilla de supermercado de la
Amish Market. ¿ Y, qué puede tener de curioso un supermercado, seguro que os lo preguntais?? Pues nada en particular, salvo que parecía como si décadas atrás se hubiera detenido el tiempo allí dentro (ya lo sé, ya lo sé, a eso se le llama ambientación, atrezzo). Todos los productos estaban colocados con precisión y gusto sobre estanterías de madera y todo repleto de objetos de latón como regadoras, jarras, cestos.. Simplemente me llamó la atención porque era totalmente distinto a los supermercados a los que estoy acostumbrada y porque, y aquí esta lo realmente importante, tenían unas magníficas bandejas de sushi, que comprábamos y deborábamos por la noche al llegar rendidos al hotel. Y síii también hubo tiempo para las compras relacionadas con los hobbys, pero mejor dedicar un post, y sí será el último.


dilluns, 13 d’agost de 2007

símbols


1. Catedral de St. Patrick
2. Rockefeller Center
3. Radio City Music Hall
4 i5 . Estatua de la Llibertat
6. Wall Street
7, 8 i 9. Financial District al fons.


Em podria passar dies i dies mostrant fotos, però ja deixo de ser pesada amb el tema. En el proper post parlaré una mica de le compres i deixo el tema ja tancat, perquè em penso que ja estic avorrint una mica al personal; i em centraré en alguns projectes que he anat finalitzant aquests dies.

Me podría pasar días y días mostrando fotos, pero ya dejo de ser pesada con este tema. En el próximo post hablaré un poco de las compras y zanjaré el tema, porque pienso que estoy aburriendo un poco al personal; y me centraré an algunos proyectos que he ido finalizando estos días.

divendres, 10 d’agost de 2007

Central Park i museus

Un turista no pot marxar de NYC sense haver trepitjat l'herba de Central Park. I com que volíem ser turistes com cal vam fer-ho i dues vegades. La primera en dimecres i el parc estava mooolt tranquil, no sé si perquè la nit anterior havia estat plovent sense parar o perquè era dia laborable. La segona vegada va ser en dissabte en sortir del Museu d'Història Natural i estava a petar, jutgeu-ho per les fotos. Això sí els esquirols i la resta d'habitants del parc no s'espanten per res!!!
I com que també s'ha de culturalitzar una mica, el turista ha de visitar alguns dels nombrosos museus, perquè mira que n'hi ha. Al llarg de la cinquena avinguda, trobem l'anomenada Milla dels Museus, el nom ho diu tot, oi??? Nosaltres en vam visitar tres, el que he dit abans i el Gugenheim, a més del MOMA, és clar. Mai havia vist tants quadres de Picasso junts!!!


Un turista no puede despedirse de NYC sin pisar el césped de Central Park. Y como queríamos la etiqueta de turista en toda regla lo hicimos y dos veces. La primera en miércoles y estaba todo muy tranquilo, no sé si porque la noche anterior había llovido sin parar o porque era día laborable. La segunda fue en sábado al salir del Museo de Historia Natural y estaba a petar, juzgádolo por las fotos. Eso sí las ardillas y resto de habitantes del parque no se inmutan por la presencia humana.
Y como también tiene que culturizarse un poco, el turista debe visitar algunos de los numerosos museos de la ciud
ad, porque hay para dar y vender. Sólo con decir que en la quinta avenida está la conocida Milla de los Museos. Nosotros visitamos dos el citado anteriormente y el Gugenheim, a parte del MOMA. Nunca había contemplado tantos cuadros de Picasso juntos!!!


1. Interior Gugenheim
2. Interior del MOMA
3. Vista del carrer des del MOMA
4. Terrassa del MOMA
5. Senyoretes d'Avinyó (Picasso)
6. Sopes Campbell (Andy Warhol)
7. Nit estrellada (Van Gogh)
8. Esperança (Klimt)
9. Natura morta (Cezanne)

dijous, 9 d’agost de 2007

Night falls over Manhattan

1 i 2. posta de sol desde Batery Park.
3. Zona 0.
4. Vistes des de l' hotel de Hell's Kitchen.
5 i 6. Manhattan des de l'Empire State.


Sens dubte, de nit les percepcions són unes altres.
Sin duda, de noche las percepciones son otras.

dimecres, 8 d’agost de 2007

De passeig per Manhattan


Caminant, caminant des de Times Square fins a Chinatown, Little Italy, Tribeca, el Soho fins a topar amb el Pont de Brooklyn. Gairebé em quedo sense sola a les sandàlies.


Andando, andando desde Times Square hasta Chinatown, Little Italy, Tribeca, el Soho hasta chocas con el Puente de Brooklyn. Casi me quedo sin suela en las sandalias.
1. Chinatown
2. Vista del downtown desde el puente de Brooklyn
3. Una misma en el puente
4. El puente de Brooklyn visto navegando por el Hudson

Com ja he dit, els primers ens vam dedicar a recórrer Manhattan a peu. Ens resultava més interessant anant topant per casualitat amb tot allò que havíem vist a les pel·lícules i alhora anar descobrint petits racons (si és que hi ha alguna cosa petita a NY) que no pas anar en metro a tot arreu. De totes maneres, hi ha altres formes de recórrer l'illa, com per exemple els diferents creuers pel Hudson que ofereix l'empresa Circle Line o pujat en un autobús de doble planta, o fins i tot, en helicòpter. Ha de ser fantàstic sobrevolar els gratacels.

Como ya he dicho, en los primeros días nos dedicamos a recorrer Manhattan a pie. Resultaba más interesante ir encontrando por casualidad todo aquello visto en las películas y a la vez ir descubriendo pequeños rincones (si es que hay alguna cosa pequeña en NY) que no ir en metro. De todas formas, hay otras formas de recorrer la isla, como por ejemplo los distintos cruceros por el Hudson que ofrece Circle Line o subido en un autobús de doble planta, incluso en helicóptero. Debe ser fantástic sobrevolar los rascacielos sino se tiene vértigo.

dimarts, 7 d’agost de 2007

Where seventh avenue meets broadway

Intentar resumir el viatge a Nova York em resulta difícil, així que faré unes breus pinzellades, també per no avorrir massa a qui passa per aquí. El que em va impactar més va ser arribar de nit des de l'aeroport fins al centre mig perduts com anàvem i, ho he de reconèixer, cagadeta de por en el metro a aquelles hores. I no sé com vam anar a parar després de voltar i voltar i de preguntar a un senyor d'origen espanyol, que encara anava més perdut que nosaltres tot i ser resident; doncs això que vam anar a petar a Times Square, el paradís del màrqueting, de la llum i del color. I com que el nostre hotel estava a l'anomenat "theater district" havíem de passar diàriament per allí i com una tonteta havia d'aturar-me una estona i contemplar aquell festival de llums enceses dia i nit, vint-i-quatre hores.
Em queda la recança de no haver anat a cap musical, tot i tenir on triar i remenar (Chicago, Hairspay, The Lion King, Rent, Les Miserables, Spamalot, Legally blonde, The Phantom of opera...) i passar per cadascun dels respectius teatres només sortir de l'hotel. Una excusa per tonar.


Intentar resumir el viaje a NYC me resulta difícil, así que haré unas breves pinceladas, más que nada para no aburrir a quien se detiene por aquí. Lo que me impactó nada más aterrizar de noche fue tener que desplazarnos desde el aeropuerto hasta el hotel en metro y no lo voy a negar un poquito muerta de miedo sí que iba a esas horas. No sé como fuimos a dar con un señor español que pese a ser residente en la Gran Manzana iba más perdido que nosotros y sus indicaciones nos liaron más todavía. Pero al final topamos con Times Square, el paraíso del márketing, la luz y del color. Y como nuestro hotel estaba en el llamado "theater district" teníamos que pasar diariamente por allí y no podía remediar quedarme parada como una tontina a contemplar aquel festival del despilfarro de luces encendidas día y noche.
Me queda el rucu-rucu ese de no haber visto ningún musical, a pesar de tener donde escoger
(Chicago, Hairspay, The Lion King, Rent, Les Miserables, Spamalot, Legally blonde, The Phantom of opera...) y pasar por delante de sus respectivos teatros simplemente saliendo del hotel. Bueno, una excusa para volver.

dilluns, 6 d’agost de 2007

tornada / vuelta

Tornada al treball, d'això no hi ha escapatòria a menys que et toqui una loto força carregadeta. Sentir el despertador aquest matí ha estat dur i més encara després de tres setmanes sense escoltar el buzzz, buzzzz, buuuzzzzz. Sort que ara em queden tres setmanes de jornada intensiva, per tant, per les tardes podré fer alguna que altra cosa.
Què he fet durant les vacances???? Vam estar 9 dies a Nova York, però aquest tema es mereix un o més d'una entrada, la resta de dies per casa fent poca cosa, perquè
va ser tornar, capbussar-me a la piscina i enganxar un constipat que he arrossegat gairebé una setmana. Però no em puc queixar, només que les vacances haurien de ser eteeeeeernes!!!


Vuelta al trabajo, de esto no hay escapatoria a menos que te toque la loto bien cargadita. Oir el despertador esta mañana ha sido duro y más después de tres semanas sin haber escuchado el odioso buzz, buzzzz, buzzzzzz. Suerte que me quedan por delante tres semanas de jornada intensiva, por lo tanto, por las tardes podré hacer alguna que otra cosa.

¿¿¿Qué he hecho durante la vacaciones?? A parte de los 9 días en Nueva York (hoy no hablo de este tema porque se merece una o más de una entrada) el resto de días hemos estado por casa haciendo más bien poco, porque fue volver, darme un chapuzón en la piscina y arrastrar durante casi una semana un resfriado tremendo. Pero no me puedo quejar, salvo que las vacaciones tendrían que ser eteeeeeeeeeernas!!!