La meva llista de blogs

dimecres, 28 de novembre de 2007

Nadal


En un tres i no res encendran els llums de nadal a la meva ciutat. Em consta que en alguns indrets ja ho han fet. Jo em vaig contagiant de l'esperit nadalenc amb aquest brodat, que portava encapçalant la llista de futuribles des del nadal del 2005. Amb paciència tot arriba, fins i tot, el temps per dedicar als nous projectes. Com que vaig adquirir el kit, no he hagut de comprar els materials. Brodat en 2x2 sobre un lli ct 32 en color "raw" o natural, amb fils Crescent Colours. El degradat dels fils em resulta curiós alhora que m'inquieta, perquè desconec si s'ha de brodar com sempre o tenint molt present l'efecte que provoca el canvi de color. Miro la foto del brodat que apareix al kit i les tonalitats vermelles del vestit em semblen diferents.

En breve se encenderán las luces navideñas en mi ciudad. Me consta que en otros lugares ya lo han hecho. Mientras en mi casa me voy contagiando del espíritu navideño con este bordado, que estaba en mi lista de futuribles como nº1 desde la navidad del 2005. Con paciencia todo llega, incluso el tiempo para dedicar a los nuevos proyectos. Como adquirí el kit, no he tenido que comprar los materiales. Bordado en 2x2 sobre un lino en color "raw" o natural, con los hilos Crescent Colours. El degradado de los hilos me resulta curioso a la vez que inquietante, puesto que desconozco si he de bordar con ellos como con los hilos DMC o por el contrario debo tener muy presente el efecto que provoca el cambio de color cada vez que bordo una cruz- Miro la foto del bordado que aparece en el kit y las tonalidades rojizas del vestido me parecen muy distintas.

dijous, 22 de novembre de 2007

la cajita de Nela


Ha trigat síiii, però l'espera no ha estat en va. Aquest és l'accessori quaker que la Nela s'ha inventat per a mi amb tot de detalls de tardor. Una preciositat. Em trec el barret davant de tan enginy. I com que una imatge val més que mil paraules... Moltíiiiiissimes gràcies per dedicar-me el teu temps, Nela.

Ha tardado síii, pero la espera no ha sido en balde. Éste es el accesorio quaker que Nela se ha inventado para mí con todo lujo de detalles otoñales. Una preciosidad. Me descubro el sombrero ante tanto ingenio. Y como una imagen vale más que mil palabras... Muchíiiiisimas gracias por dedicarme tu tiempo, Nela.

dissabte, 17 de novembre de 2007

llibres


Això és el que succeeix quan surts de compres per botigues de roba i acabes a la llibreria. No amplïes el fons d'armari, però alimentes l'ànima. I quina millor manera d'evadir-se!!

Esto es lo que sucede cuando sales a comprar trapitos y acabas en la librería. No amplías el fondo de armario, pero alimentas el alma. ¡Qué mejor manera de evadirse!

dilluns, 12 de novembre de 2007

un altre per a la col·lecció


Acabat de sortir del forn. El primer treball que finalitzo després del FWP. És un disseny de The drawn thread anomenat Two Friends, brodat en un lli color cru ct32 amb els fils DMC que indica el patró, a excepció dels french knots de les ovelles que estan realitzats amb fil de rayon, més que res per destacar. Aquest treball ha estat una delícia, una forma d'experimentar altres punts com el satin stitch i smyrna cross stitch. Ara hauré de començar a experimentar amb altres tipus d'acabats.

Recién salidito del horno. El primer trabajo que finalizo tras el FWP. Es un diseño de The drawn thread llamado Two Friends, bordado sobre un lino color crudo en ct32 con los hilos DMC que indica el patrón, a excepción de los french knots de las ovejas, que están realizados con hilo de rayón para que destaquen. Este trebajo ha sido una delicia, además de una oportunidad para experimentar con otro tipo de puntos como el satin stitch y
smyrna cross stitch . Ahora tendré que plantearme el dar otro acabado a las labores.

divendres, 9 de novembre de 2007

preciosa iniciativa


A hores d'ara moltes ja deveu tenir notícies, però per si hi ha algú que encara no ho sap... Més info, aquí.

A estas alturas, muchas ya debéis estar al corriente, pero por si alguien no lo sabe... Más info aquí.

dijous, 8 de novembre de 2007

ying yangYing yang, positiu-negatiu... dues versions d'un mateix disseny. Es tracta d'un esquema de R de Rien, brodat en lli blanc ct 28 en 2x2 i amb fil DMC 498. Em vaig enamorar d'aquest disseny des què el vaig veure al blog de l'Argone. I he volgut repetir el color, però no l'acabat. I com m'agradava tant i tant, vaig decidir que millor les dues versions que una de sola.
Si voleu veure una altra versió molt tendra d'aquest disseny, visteu el blog de la Sílvia. A què és preciosa la seva capsa???

Ying-yang, positivo-negativo... dos versiones de un mismo diseño. Se trata del esquema de R de Rien, bordado en lino blanco ct28 en 2x2 y con hilo DMC 498. Me enamoré de este diseño desde que lo vi en el blog de l'Argone. He querido repetir el color, pero no el acabado. Y como me gustaba tanto y tanto, decidí que mejor bordar las dos versiones que sólo una.
Si queréis ver una versión muy tierna de este diseño, visitad el blog de Sílvia. ¿A qué es preciosa su interpretación??

dilluns, 5 de novembre de 2007

oe, oe, oe, oeeeeee


Estic que no m'ho acabo de creure!! Alhora experimentant una sensació del tot estranya, per una banda, contenta d'haver finalitzat, i per altra estranya de no trobar aquest treball al bastidor. I és que hem establert una relació íntima, que ha durat des del desembre del 2005 fins al 20 d'octubre del 2007, gairebé dos anys. Ja només em resta emmarcar-lo i regalar-lo el 5 de gener, dia de l'aniversari de la meva mare. I adéu als "quadres masoques", en el que em resta de vida no torno a plantejar-me un projecte d'aquestes dimensions, necessito brodats petits. Tot i que no es pot dir "d'aquesta aigua no en beuré", que em conec!!!
Aquí un àlbum amb l'evolució d'aquest treball.

Estoy que no acabo de creérmelo!! A la vez experimentando una sensación extrañísima, por un lado, contenta de tenerlo terminado, por otro extraña de no encontrar este trabajo en el bastidor. Es que hemos establecido una relación íntima que ha durado desde diciembre del 2005 hasta el 20 de octubre del 2007, casi dos años. Ya sólo queda enmarcarlo y regalarlo el 5 de enero, día del cumpleaños de mi madre. Y bye-bye "cuadros masocas", en mi vida vuelvo a embarcarme en un proyecto de tal magnitud, necesito cositas pequeñas que cundan. Aunque nunca se puede decir "de este agua no beberé", que me conozco!!!
Aquí un álbum con la evolución de este bordado.

divendres, 2 de novembre de 2007

intercanvi de lletres

L'Anais ha organitzat un intercanvi de lletres, poden ser brodades, fetes amb patch o qualsevol altra tècnica. L'única condició establerta és fer-ho amb molt d'amor. Jo ja tinc companya i, per tant, lletra per començar a treballar i una idea bastant clara del que vull fer. He estat investigant pel seu blog, així que espero encertar els seus gustos. I per si qui ha de confeccionar una "L" no té les idees molt clares, només vull dir-li que no s'amoiïni, m'agrada tot. Si és un brodat, preferiria que no fos en tela aida, m'agraden més les teles de trama simple. Si és en patch, com que sóc una novata en el tema, no tinc preferències. Pel que fa als colors, en principi tret de la gama dels liles i lavandes... tots els colors m'agraden. I pel que fa a l'acabat... imaginació al poder. Tot serà ben rebut, així que companya d'intercanvi de lletres tens total llibertat per treballar.

Anais ha organizado un intercambio de letras, pueden ser bordadas, realizadas en patch o con cualquier otra técnica. El único requisito indispensable es realizarla con mucho cariño. Yo ya tengo compañera asignada y, por lo tanto, letra con la que empezar a trabajar y una idea más o menos clara de lo que quiero conseguir. He estado investigando en su blog, así que espero acertar con sus gustos. Y por si quien tiene que confeccionar una "L" no tiene las ideas muy claras, sólo quiero decirle que no se preocupe, me gusta todo. Si es un bordado, preferiría que no fuera en tela aida, me gustan más las telas de trama sencilla. Si es en patch, como soy novata, no tengo preferencias. En cuanto a colores, en principio a excepción de las gama de los lilas y lavandas... todos los colores me gustan. Y en cuanto al acabado... imaginación al poder. Todo será bien recibido, así que compañera de intercambio tienes libertad total para trabajar.

dijous, 1 de novembre de 2007

robant els títols


M'he proposat robar-li el títol de reina dels pinkeeps a la Cristina i per aconseguir-ho he de perfeccionar la meva tècnica pinkeepinera. Bromes a banda, he de dir que aquest tipus d'accessori em té el cor robat. I és que em semblem molt delicats i agraïts, esculls un disseny i en un plis plas l'has brodat i confeccionat. Són perfectes per anar-los intercalant amb brodats de gran tamany.
I aquest és un confeccionat aquest estiu, i ara ja el puc mostrar perquè està en mans de la seva destinatària. Brodat en lli color blanc ct28 en 1x1 i amb fil DMC rayon color 30322.El disseny és el mateix que vaig emprar per confeccionar un llibret guarda-agulles, un gratuït anomenat Baby Alphabet de Sheepish Designs. I tot i brodar-lo per segona vegada, el 1x1 encara és un repte per als meus ulls.

Me he propuesto robarle el título de reina de los pinkeeps a Cristina y para conseguirlo debo perfeccionar mi técnica pinkeepinera. Bromas a parte, puedo afirmar que este tipo de accesorio me tiene el corazón robado. Me parecen tan delicados y agradecidos, escoges un diseño y en un plis plas lo tienes bordado y montado. Son perfectos para irlos intercalando con bordados de gran tamaño.
Y el de la foto es uno que confeccioné este verano, ahora ya os lo puedo mostrar porque está en manos de su destinataria. Bordado sobre lino color blanco ct28 en 1x1 y con hilo DMC Rayon color 30322. El diseño és un freebie que ya utilicé para bordar un librito guarda-agujas llamado Baby Alphabet de Sheepish Designs. Aún habiéndolo bordado ya, mis ojos no acaban de acostumbrarse a bordar en 1x1.