La meva llista de blogs

dijous, 31 de gener de 2008

una postal

El repte era enviar una postal, però sens dubte la Keros em té en gran estima, perquè acompanyant la postal venien moltes coses maques. Nena, t'has passat amb tot, però sobretot amb les paraules tan amoroses que em dediques, no n'hi ha per a tant. Ahhh, i pensa que la cosa no quedarà aquí, ehhh!!!

El reto era enviar una postal, pero sin duda Keros me tiene en gran estima, porque acompañanado la postal venían muchas cosas bonitas. Nena, te has pasado, sobretodo con las palabras tan cariñosas que me dedicas, no hay para tanto. Ahh y ten en cuenta que la cosa no va a quedar así, ehhh!!!

dilluns, 28 de gener de 2008

una ovellaAquest cap de setmana no ha estat gens productiu pel que fa a les labors. Cafès i sopars que teníem pendents amb amics, passejades per la platja i el riu i poca cosa més, perquè el temps passa volant. Així que aprofito per ensenyar-vos el que vaig acabar els dies previs al Nadal, perquè repasant el blog he vist que faltava aquesta entrada. En J. em diu que més que una ovella sembla un ànec. Jo veig ben clar que és una ovella, serà que vol fer-me enrabiar.

Este fin de semana no ha sido nada productivo en cuanto a labores. Cafés y cenas que teníamos pendientes con amigos, paseos por la playa y el río y poca cosa más, porque el tiempo pasa volando. Así que aprovecho para mostraros lo que terminé en los días previos a la Navidad, porque repasando el blog he visto que faltaba esta entrada. J. me dice que más que una oveja, él ve un pato. Yo veo bien claramente que es una oveja, por lo tanto será que quiere enrabiarme.

dilluns, 21 de gener de 2008

mig decent / medio decente


Ho de reconéixer, sóc exigent. M'exigeixo a mi mateixa molt i a aquells que es diuen a si mateixos "professionals". Per tant davant de la cagada de l'emmarcat del Fresh Water Pearls, el vaig despenjar i el vaig carregar fins a la tenda on el van emmarcar. He de dir que havent retallat el paspartú i retirat alguns pelets i fils que hi havia sota el vidre, llueix millor. No obstant, no ha quedat del tot bé. En tensar la tela, es veu una mica torta per les vores. En fi, em vaig equivocar amb aquesta tenda i no repetiré experiència mai més. Una de dues o aprenc a emmarcar o buscar algun professional de debó.

He de reconocerlo, soy exigente. Me exijo a mi misma y a aquellos que se autoproclaman profesionales. Por lo tanto, ante la cagada del enmarcado del Fresh Water Pearls lo descolgué de la pared y lo cargué hasta la tienda de enmarcado. Habiendo recortado el paspartú y retirado unos pelitos e hilachas que estaban bajo el cristal, luce mejor. No obstante, no ha quedado del todo bien. Al tensar la tela se ve un poco torcida por los bordes. En fin que me equivoqué con esta tienda y no repetiré la experiencia en mi vida. Una de dos o aprendo a enmarcar o busco un profesional de verdad.

dijous, 17 de gener de 2008

coixinet


Aquest sí ha estat un treball més senzill, i és que no hi havia gaire secret. En referència al post anterior, no hauria d'haver començat la casa per la teulada. I per si alguna s'anima a confeccionar un petit coixinet per a les agulles, aquí el tutorial.

Éste sí ha sido un trabajo más sencillo, no había mucha dificultad. En referencia al post anterior, no debería haber empezado la casa por el tejado. Y por si hay quien quiere animarse a confeccionar un pequeño cojín para las agujas, aquí el tutorial.

dimecres, 16 de gener de 2008

S.O.S.


Estic buscant per diverses tendes online teles per la capa darrera del quilt que us mostrava en el post anterior. Davant de la poca varietat, tinc 4 candidates i com que dubto, us demano consell. I ja que estem, voldria consultar a les quilters, sobre el fil per "encoixinar".
Aquí les meves preguntes:

- Ha de ser sempre el mateix fil? Del mateix color?? (ho pregunto perquè com al top hi ha peces vermelles, altres beige i altres de color rosa)

- S'ha de tenir en compte ambdues cares del quilt pel que fa al fil? És a dir, si la part del davant és vermella i la del darrera és clara i trio un fil de color vermell, no quedarà malament veure el "encoixinat" de color vermell per darrera???

Estoy buscando en diversas tiendas online telas para la parte trasera del quilt que os mostraba en el post anterior. Ante la poca oferta encontrada, tengo 4 posibles telas y como dudo os pido consejo. Y ya puestos, querría consultar a las quilters sobre el hilo del acolchado.
Ahí mis preguntas:

- ¿Se debe acolchar siempre con el mismo hilo, siempre del mismo color? (lo pregunto porque como en el top hay piezar de color rojo, rosa y beige)

- En cuanto al color del hilo, debo tener en cuenta ambas caras del quilt. Es decir, si la parte superior es roja y la trasera clara y me decanto por acolchar con hilo rojo,¿¿no quedará mal ver el acolchado rojo por detrás???

dimarts, 15 de gener de 2008

Si no sabes, 'pá' que te metes?


Abandonat, que no oblidat, tenia aquest projecte, perquè de fet era massa ambiciós per a mi. Quan l'Ana va proposar aquest treball, en anomenar-lo "colxa ràpida" jo vaig interpretar "colxa senzilla", i és clar per a una novata com jo no ha estat un projecte tan ràpid. Si és que de vegades m'embarco en treballs sense pensar massa en les dificultats. El cert, però és que la confecció dels blocs no ha estat pas tan complicada, això sí he aprés dues coses:
- cal tallar totes les peces iguals
- cal deixar sempre el mateix ample a les costures
I a base d'error-correcció és com una aprén els conceptes, a base de garrotades i cabrejos. Les precipitacions i les ganes de començar sense llegir abans sobre el tema més aviat. Però bé, ja està part del top montat, només queda afegir-hi els marges. Això sí ara llegiré amb cura el capítol corresponent.
I tot i els defectes que hi són, en conjunt el treball em sembla bastant acceptable. Això sí seran ben rebuts els vostres consells.

Abandonado, que no olvidado, tenía este proyecto, porque en realidad era demasiado ambicioso para mí. Cuando Ana propuso esta labor, al llamarla "colcha rápida", yo interpreté "colcha sencilla", y claro para una novata como yo no está siendo un proyecto tan rápido. Si es que a menudo me embarco en trabajos sin detenerme a sopesar las dificultades. Lo cierto, pero, es que la confección de los bloques no ha sido tan complicada, eso sí he aprendido dos cosas:
- es necesario cortar todas las piezas iguales
- es necesario dejar siempre el mismo ancho en las costuras.
Y a base de error-corrección es como una aprende los conceptos, a base de palos y cabreos. Las precipitaciones y las ansias de empezar algo antes de leer sobre el tema me caracteriza. Pero bien, ya tengo parte del top montado, resta sólo añadir los márgenes. Eso sí, ahora leeré con atención el capítulo correspondiente.
Y a pesar de los fallos, que los hay, el conjunto me parece aceptable. De todos modos, serán bien recibidos vuestros consejos.

dimecres, 9 de gener de 2008

postals


Per casualitat, com acostumen a succeir moltes coses bones, un dia vaig anar a parar al seu blog. Probablement em va cridar l'atenció el nom, Polvorón de limón, divertit, oi??? I des de llavors m'hi passo gairebé a diari. M'agrada el patchwork, tot i no tenir-ne coneixements, per això m'encanta tot el que confecciona. Però sobretot admiro el seu coratge i més després de les sotregades que li ha deparat la vida. Carmen és una dona valenta i tira endavant tot i els obstacles que apareixen pel camí. Així que avui quan he visitat el seu blog i he llegit la seva última entrada, només he pogut dir que SÍIIIIIIIII.
I aquí va el repte i les indicacions:

1. Enviar una postal o carta per correu ordinari en els propers 7 dies a 5 persones, amics, familiars, bloggers...

2. Avisar-los, evidentment.
3. Mostrar amb orgull aquest "TAG" o cadena. I les meves escollides són: Keros, Ana, Cristina, Pilar i Keka. I que consti que escollir-ne només 5 ha estat difícil.Us animeu??

Por casualidad, como acostumbran a suceder muchas de las cosas buenas, un día acabé en su blog. Probablemente fue el nombre de su blog lo que me llamó la atención, Polvorón de limón, divertido, verdad??? Y desde entonces me paso por allí casi a diario. Me gusta el patchwork, a pesar de no tener conocimientos, por ello me encanta todo lo que confecciona. Pero sobretodo admiro su coraje, después de las malas pasadas que le ha deparado la vida. Carmen es una mujer valiente y sale adelante a pesar de los obstáculos que aparecen en su camino. Así que al leer hoy su última entrada, sólo he podido decir que SÍIII. Y ahí va el reto y las indicaciones:

1.Debes enviar una tarjeta/postal a algún conocido, amigo, ciberamigo o un familiar dentro del plazo de 7 días. Imagina su sorpresa al recibir algo tuyo sin esperarlo.
2) "Tagear" (en castellano seria como "pegar un toque") a 5 personas que conozcas (esta es la única manera que esto siga circulando).
3) Mostrar con orgullo este TAG en tu blog y continuar sembrando alegría.

Y mis escogidas son: Keros, Ana, Cristina, Pilar y Keka. (quiero que conste qué elegir sólo 5 ha sido tarea difícil). Os animáis???

dimarts, 8 de gener de 2008

el primer del 2008


Tinc molts projectes en ment, però el primer del 2008 serà el sofà de The cat's whiskers, batejat com a sofà de la luxúria, perquè quan el vaig veure em va deixar commocionada, més que res per la meva poca cultura de px. La tela un lli zweigart en ct32 com indica la dissenyadora, però per un error meu en lloc del color pearl grey serà un silvery moon. El que fa anar amb presses preparant els materials, convençuda que era aquesta la tela, en fi tampoc hi ha molta diferència. I el fil estic dubtant entre el que em va regalar la Sílvia o l'Atalie color Nenufar. A veure com me'n surto amb el cartonage. Sort que la Nela m'ha enviat un link d'un grup on tenen previst realitzar-lo com a SAL.

Tengo muchos proyectos en mente, pero el primero del 2008 será el sofá de The cat's whiskers, bautizado como el sillón de la lujuria, porque al verlo me dejó conmocionada, más que nada por mi poca cultura puntocruceril. La tela es un lino zweigart en ct 32 como indica la diseñadora, pero por un error mío en lugar del color pearl grey sugerido será un silvery moon. Eso es lo que sucede cuando una va con prisas preparando los materiales, pero bueno tampoco hay tanta diferencia. Y en cuanto al hilo estoy dudando entre el que me regaló Sílvia o el Atalie color Nenufar. A ver como me apaño con el cartonnage. Suerte que Nela me ha pasado un link de un fórum donde tienen previsto realizarlo como un SAL.

tres poblesTres pobles, s'ha passat tres pobles. Mireu quines coses tan fantàstiques vaig rebre com a regal de Nadal. Vaig disfrutar com una nena petita obrint el paquet, no parava d'exclamar, ohhhh un quadern 100% fet a mà!!! ohhhhh cinta Sajou!!!! ohhhh botons Tilda!!!!, ohhhhh un costurer!!!! ohhhh una roba Blackbird!!!! ohhhhh un fil degradat!!! ohhhhh!!!!! ohhhh!!!!!! ohhh fins a l'infinit.
Moltíssimes gràcies per ser tan generosa. Però això no pot continuar així, hem de quedar una tarda per pendre un cafetó, ehhh???? I tot i el que molts pensen, a mi el ciberespai m'ha portat més coses positives que decepcions.

Tres pueblos, se ha pasado tres pueblos. Mirad que cosas tan fantásticas recibí como regalo de Navidad. Disfruté como una niña pequeña abriendo el paquete y no paraba de exclamar, ohhh un cuaderno 100% artesanal!!! ohhhhh cinta Sajou!!!! ohhhh botones Tilda!!!!, ohhhhh un costurero!!!! ohhhh una tela Blackbird!!!! ohhhhh un hilo degradat!!! ohhhhh!!!!! ohhhh!!!!!! hasta el infinito!!!!
Muchísimas gracias por ser tan generosa, pero esto no puede continuar así, tenemos que quedar una tarde para tomar un café, ehhh??? Y es que a pesar de lo que muchos me dicen, a mí el ciberespacio me ha traído más cosas buenas que malas.

dilluns, 7 de gener de 2008

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Estic cabrejada amb mi mateixa i amb la poca professionalitat de la gent. I mira que quan el vaig dur a emmarcar, vaig demanar-li a la noia encarregada de la botiga que m'expliqués com treballen i sobretot si utilitzen coles o qualsevol tipus de goma. I no, em va respondre que no, que les coles poden deixar restes que amb el temps malmetin la tela. Però el que no em va dir era que els hi mancava la professionalitat. I el que més m'emprenya és que amb les presses i les corredisses per tenir tots els regals, vaig endur-me'l sense mirar.
I vosaltres us preguntareu que m'ha succeït, oi????? Doncs si mirem la foto sense emmarcar i la de la tela emmarcada a primera vista no hi ha molta diferència. Però ai mare, jo si que la vaig veure quan la meva mare va desembolicar el paquet, i aiiiiiiiiii horror, el ditxós paspartú tapa part de la tela brodada. Tapa més d'un centímetre per l'esquerra i algunes línies per la resta dels costats. I és clar segons J. sóc una exagerada, però és que després de pagar 60€ per la feina, el mínim que una pot demanar és que després de gairebé dos anys de fer creus, es vegin totes, no??? I a sobre hi ha pelets i alguna creu desfeta. Seré una exagerada, però em sembla terrible i no paro de donar-li voltes. Sort que la meva sogra, ràpidament m'ha dit que és intolerable i que torni a dur el treball per a que el finalitzin.
Ja sé que exagero enormement, però em vaig sentir cabrejada amb la tenda, però més encara amb mi mateixa per no haver-me prés el temps necessari per revisar-ho tot abans d'endur-m'ho. I vosaltres, noteu la diferència???

Estoy cabreada conmigo misma y con la poca profesionalidad del personal de hoy en día.
Y eso que cuando llevé el FWP a enmarcar le pregunté a la chica encargada de la tienda que me explicara su proceder, sobretodo si utilizaban colas o gomas que pudieran dañar la labor. Y precisamente por ese motivo me explicó que las evitaban, ya que con el tiempo pueden aparecer manchas indeseables. Pero de lo que no me asesoró fue de su poca profesionalidad. Y lo que me cabrea más es que con las prisas por tener todos los regalos, me lo llevé sin mirar.
Y os preguntaréis que es esta tremenda desgracia, verdad??? Pues si miramos ambas fotos a primera vista no hay mucha diferencia. Pero aiiii madre mía, yo si la vi cuando mi madre desenvolvió el regalo, ayyyyy que horror, el paspartú está sobre parte del bordado. Vale no sobre mucha tela, pero tapa casi un centímetro por la izquierda y algunas líneas por arriba, abajo y la derecha. Y claro, según J. soy una exagerada, pero es que después de pagar 60€ por el trabajo, lo mínimo que puedo esperar es que después de casi dos años de hacer cruces, se vean todas, no?????? Y para rematarlo hay algunos pelitos e incluso alguna cruz deshecha. Soy una exagerada, lo sé, pero no paro de darle vueltas al tema. Suerte que mi suegra, bordadora también, me entendió y me aconsejó que vuelva para que terminen bien el trabajo.
Y una que dramatiza con frecuencia, se siente realmente enfadada consigo misma, más que nada por el hecho de no haberse tomado el tiempo necesario para revisarlo todo antes de llevarse la labor. Y vosotras, notáis la diferencia???

dijous, 3 de gener de 2008

contra el càncer


Comencem l'any amb una modesta i humil col·laboració amb la iniciativa de la Paula. Per si encara no ho sabeu, ha organitzat una exposició per recaptar fons contra el càncer. I si us animeu podeu enviar-li alguna cosa feta a mà, teniu temps fins al 15 de febrer. Els millors desitjos per a la seva aventura, avui en dia costa trobar persones amb ganes d'ajudar l'altri.

Iniciamos el año con una modesta y humilde colaboración en la iniciativa de Paula. Por si todavía no lo sabéis, ha organizado una exposición para recaudar fondos contra el cáncer. Y si os animáis tenéis hasta el 15 de febrero para enviarle alguna cosa hecha a mano. Le deseo lo mejor en esta aventura, porque en el mundo en que vivimos personas dispuestas a ayudar al prójimo escasean.

dimecres, 2 de gener de 2008

2008

Un any nou i 365 dies per davant plens d'il·lusions, bé, 364 perquè el primer ja ha passat. No sóc de fer llistes, ni fixar-me metes, així que no hi ha cap projecte a l'espera. I jo que sóc de planificar les coses, és estrany en mi, que en aquest aspecte ho deixi tot a l'atzar. I vosaltres, en sou de fer llistes???

Un año nuevo y 365 días por delante llenos de ilusiones, bueno, 364 porque el primero ya ha volado. No soy persona de confeccionar listas, ni fijarme metas al inicio del año, por lo tanto, no tengo ningún proyecto en mente. Y eso que soy de planificar las cosas, por ello es raro que en esto lo deje todo al azar. Y vosotros, sois partidarios de las listas de año nuevo????