La meva llista de blogs

dijous, 24 d’abril de 2008

Quaker

Victoria's Quaker de A mon ami Pierre

Ahir va ser un dia esplèndid en tots els sentits, no esperava cap rosa, perquè un parell de dies abans em van regalar el roser que il·lustra l'entrada anterior. Així que quan en tens, no una, ni dues, sino tres, és tota una joia. De llibres no en va haver-hi cap, perquè coincideixo amb tu, Keros, no és el dia més adequat per fullejar-los amb calma, és el dia per gaudir d'un passeig, en definitiva, gaudir de l'espectacle.
I després de gaudir el que es pot gaudir de Sant Jordi quan es treballa, va haver-hi una estoneta per reprendre el Victoria's Quaker de AMAP. Amb l'Ana d'Ontinyent hem estat intercanviant correus sobre aquest projecte. I sí Ana, el millor és escollir primer la tela i el count i després intentar fer càlculs pel que fa als fils. En el meu cas, ho he fet a la inversa i m'he trobat amb la sorpresa que amb el que porto de brodat ja he acabat la primera troca de fil de color negre. I és clar, vaig pel camí d'utilitzar més d'una també de la resta de colors, perquè les indicacions del disseny fan referència a un count molt més alt del meu (32Ct) i els calculs són per brodar amb un fil sobre dos de la trama. I si afegim que la comanda de fils l'he feta en dues vegades em trobo que les tintades no són idèntiques. En definitiva, crec que seria convenient que a les tendes online indiquessin d'una manera més acurada els materials necessaris per a un projecte. Però no hi ha res en aquesta vida que no tingui solució.

Ayer fue un día espléndido en todos los sentidos, no esperaba ninguna rosa, porque un par de días antes me regalaron el rosal que ilustra la entrada anterior. Así que cuando recibes no una, ni dos, sino tres, es todo un júbilo. De libros no hubo ninguno, porque coincido contigo Keros, no es el día más adecuado para ojearlos con calma, es el día para disfrutar de un paseo, en definitva, disfrutar del espectáculo.
Y después de disfrutar de Sant Jordi lo que se puede disfrutar cuando se trabaja, tuve un ratito para retomar el
Victoria's Quaker de AMAP. Con Ana de Ontiñente hemos estado intercambiando correos sobre este proyecto. Y sí Ana, es del todo aconsejable escoger primero la tela y el count y después intentar hacer cálculos sobre los hilos. En mi caso, lo he hecho a la inversa y me he encontrado con la sorpresa de que en lo que llevo bordado, he terminado la primera madeja de hilo negro. Y claro, voy por el camino de necesitar más de una del resto de colores, porque las indicaciones del patrón se refieren a un count mucho más alto que el mío (32Ct) y para bordar con una hebra de hilo sobre dos de la trama. Y claro, habiendo hecho el pedido de hilos en dos veces, ahora me encuentro que las tintadas de las madejas no son idénticas. En resumen, las diseñadores tendrían que indicar de una forma más concreta los materiales necesarios para un proyecto, ellos y sobretodo las tiendas. Pero bueno, no hay nada en esta vida que no tenga solución.

dimecres, 23 d’abril de 2008

Sant Jordi

Seguint la tradició d'un dia tan especial com el d'avui.
Siguiendo la tradición de un día tan especial como el de hoy.

dimarts, 22 d’abril de 2008

París


No sols se'n van anar a París, sino que ens van tenir presents a les que ens quedàvem a casa. Davant d'aquesta mostra, només puc dir MERCI BEAUCOUP!!

No sólo se fueron a París, sinó que nos tuvieron presentes a las que nos quedamos en casa. Ante esta muestra únicamente puedo decir
MERCI BEAUCOUP!!

divendres, 18 d’abril de 2008

aplicat


Serà la primavera o ves a saber, però no tinc ganes de res. Així que aprofito per ensenyar-vos els dos últims blocs de la meva colxa de mostra. Ambdós estan realitzats amb la tècnica de l'aplicat, un rematat amb festó i l'altre amb puntades amagades. Sens dubte, m'agrada més la segona tècnica, requereix més temps i perícia, però l'acabat és més polit.

Será la primavera o vete tú a saber, pero no tengo ganas de nada. Así que aprovecho la entrada de hoy para mostrar los dos últimos bloques de mi colcha de muestra. Ambos están realizados mediante la técnica del aplicado, uno rematado con festón y el segundo con puntada escondida. Sin duda me gusta más la segunda técnica, requiere más tiempo y pericia, pero el acabado es más pulcro.

dijous, 10 d’abril de 2008

PSC


Ja va sent hora de concloure alguns projectes, com ara el Peacock Stitching Chair. La veritat és que el montatge em feia i em fa cert respecte, però com dirien alguns "valor y al toro". M'ho prenc amb calma, les presses no son bones i després d'una tarda, aquí estan els progressos. De moment, les dues parts del respatller muntades, el calaix de cartró preparat i el fob llest. A esperar una altra estona d'inspiració i a continuar.

Ya va siendo hora de concluir algunos proyectos, como el Peacock Stitching Chair. La verdad es que al montaje le tenía y le tengo cierto respeto, pero como dirían algunos "valor y al toro". Eso sí me lo tomo con calma, nada de prisas, que son malas. Y después de una tarde de trabajo aquí están los avances. De momento tengo las dos partes del respaldo montadas, el cajón de cartón preparado y el fob listo. Sólo queda esperar otro rato de inspiración y retomarlo.


dimecres, 9 d’abril de 2008

tresors/ tesoros


No sempre el regal més car és el més valuós. El valor de les coses depén sovint d'un mateix. I qui millor que un mateix per autoregalar-se dos "capritxets" amb l'excusa de l'aniversari.Directament d'Alemanya va arribar una bossa fantàstica amb una il·lustració estampada de Mikimono. I d'una mica més a prop, de les mans d'una gran ARTISTA, la meva "moñito" espara que surti el sol per treure-la de passeig.
I a vosaltres, us agrada consentir-vos amb aquests detalls???


No siempre el regalo más caro es el más valuoso. El valor de las cosas depende con fecuencia de uno mismo. Y quien mejor que una misma para autoregalarse dos caprichos con la excusa del cumpleaños. Directamente de Alemania llegó una bolsa fantástica con una de las ilustraciones de Mikimono. Y de un poco más cerca, de las manos de una gran ARTISTA, mi " moñito" está deseosa que salga el sol para que la saca de paseo prendida en mi solapa. Y a vosotros os gusta consentiros con estos detalles??

dimarts, 8 d’abril de 2008

hoy es mi día


Tot i passar una nit horrible consolant un pobre animaló que expressa el seu dolor a través de la mirada; tot i haver hagut de pujar i baixar tres vegades 8 pisos; tot i haver arribat tard a la feina... tot i haver començat de la pitjor manera el dia, avui és el meu aniversari. Rectifico no he començat de la pitjor manera el dia, al menjador m'he trobat aquest gerro. I no tota la importància rau en el començament, esperarem a veure com acaba el dia.

A pesar de pasar una noche horrible consolando a un pobre animalillo que expresa su dolor a través de sus ojillos; a pesar de que se ha averiado el ascensor y he subido y bajado tres veces 8 pisos; a pesar de haber llegado tarde al trabajo... a pesar de haber empezado el día de la peor manera, hoy es mi cumpleaños. Rectifico no he empezado del peor modo el día, en el comedor me he encontrado este jarrón. Y no toda la importancia reside en el principio, vamos a ver cómo termina el día.

dijous, 3 d’abril de 2008

Compuesta y sin novio


Comprar una brusa: 54€
Anar a la perruqueria: 43€

Reservar en el millor restaurant del món : €€€€€€€€€€€
Que la teva parella es posi malalt el mateix dia: no té preu.

Comprar una blusa: 54€
Ir a la peluquería: 43€
Reservar en el mejor restaurante del mundo : €€€€€€€€€€€

Que tu pareja se ponga enfermo el mismo día: no tiene precio.

dimecres, 2 d’abril de 2008

Tildas-mania


Per a totes aquelles que no enteneu el norueg, com una servidora, esteu de sort. Aquest estiu apareix el "Tildas Jus", darrer llibre de Tone Finnanger en anglès. Podeu encarregar-lo a través d' Amazon.

Para todas aquellas que no entendeis el noruego, como una servidora, estais de enhorabuena. Este verano aparece "Tildas Jus", último libro de Tone Finnanger en inglés. Podeis encargarlo a través de Amazon.