La meva llista de blogs

dissabte, 27 de setembre de 2008

tardor

ABC l'Automne de C mon Monde 1x1 sobre lli ct32, color "ivory" i fils Atalie

La tardor són pluges, catifes de fulles seques, tardes fosques, mar grisós, panellets, pantalons llargs... I també carbasses i bolets.

El otoño son lluvias, alfombras de hojas secas, tardes oscuras, mar grisáceo, panellets, pantalones largos.. Y también calabazas y setas.

dijous, 25 de setembre de 2008

Vicky, Cristina, Barcelona

Probablement no sigui la millor pel·lícula de Woody Allen, personalment no és la que més m'agrada. Però no es pot discutir que et captiva, les postals que es fan de la ciutat, la llum, i sobretot la cançó de Giulia y los Tellarini. No m'estranya que els nord-americans es tornin bojos per venir.

Probablemente no sea la mejor película de Woody Allen, personalmente no es la que más me gusta. Pero es indiscutible que te cautiva por la postales de la ciudad, la luz y sobretodo por la canción de Giulia y los Tellarini. No me extraña que los estadounidenses estén locos por venir.

dijous, 18 de setembre de 2008

W.I.P. 2: Peacock Stitching Chair

Peacock Stitching Chair - The Cat's Whiskers


Ho he de reconèixer, quan vaig començar a muntar la butaca em vaig espantar i vaig recular, perquè no era tan fàcil com havia pensat. I reconec que hi ha molts detalls a millorar si mai m'animo a montar una altra, cosa que veig realment difícil, perquè no es tracta de tenir tota una prestatgeria plena del mateix accessori. Els errors són bàsicament el mateix, en unir les peces que conformen el seient m'han quedat una mica separades entre elles. Teòricament a la fotografia que ve amb les instruccions, les peces queden com si fossin una de sola i a la meva butaca es veuen els nexes d'unió. En alguna part he pogut fer una puntada amagada per unir-les, però en totes no podia perquè es trencava la tela. Probablement hauria hagut d'emprar menys guata o retallar una mica la tela. No sé, sigui com sigui així es queda, no em vull trencar més les banyes. Per tant, el segon WIP que esborro de la llista. La informació de la personalització de la tela i els fils està en aquesta entrada.

Debo reconocerlo, al empezar a montar la butaca me asusté y reculé, porque no era tan fácil como se puede pensar. Reconozco que hay detalles susceptibles de mejora si alguna vez me decido a montar otra, cosa que veo realmente difícil, porque no se trata de tener toda una estantería llena del mismo accesorio. Los errores son básicamente el mismo, al unir las piezas que conforman el asiento se han quedado ligeramente separadas entre ellas. Teóricamente en la fotografía que acompaña las instrucciones, las piezas quedan formando un todo y en mi butaca se aprecian los nexos de unión. En alguna parte he podido solucionarlo con una puntada escondida, pero no en todas porque al tensar el hilo se rompía la tela. Probablemente hubiera tenido que usar menos guata o recortar un poco la tela. No sé, sea como sea, así se queda, no me quiero complicar más. Por lo tanto, el segundo WIP que tacho de mi lista. Si queréis la información de la personalización de la tela y los hilos la encontraréis en esta entrada.

dimarts, 16 de setembre de 2008

un cop de màAvui necessito un cop de mà de tots aquells que visiteu el meu blog. Imagino que si de tant en tant us acosteu per aquí és que us agrada mínimament el meu blog, què us semblaria votar-me per als PREMIS BLOCS CATALUNYA?? Únicament heu de clicar aquí per votar-me, això sí heu de facilitar el vostre e-mail. Després haureu de validar el vot seguint les indicacions que rebreu en el vostre correu.
Sincerament, no sé si el premi és un guardó, hi ha dotació econòmica o simplement el reconeixement dins la bloggosfera, sigui el que sigui, em fa il·lusió.

Hoy necesito que me echéis una manita todos los que visitáis mi blog. Imagino que si de vez en cuando os acercáis por aquí, es que os gusta, ni que sea mínimamente mi blog, entonces, ¿qué os parecería votarme para los PREMIS BLOCS DE CATALUNYA??? Solamente hay que clicar aquí y facilitar vuestro e-mail. A continuación deberéis validar el voto siguiendo las indicaciones que recibiréis en vuestro correo.
Sinceramente, no sé en que consiste el premio, si es un trofeo, si hay dotación económica o simplemente el reconocimiento en la bloggosfera, sea lo que sea, me hace ilusión.

dilluns, 15 de setembre de 2008

petits moments de plaer II

Per fi una cafetera que fa el cafè com déu mana.
Por fin una cafetera que hace café como dios manda.

dimecres, 10 de setembre de 2008

sew easy bags

No em volia anar de pont sense fer-vos cinc cèntims d'aquest llibre. Ja en vaig parlar aquí, però no està de més comentar-vos les meves impressions, per si a algú li poden ser útils.

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5 (19 US $)

El títol del llibre és força explícit, no enganya, l'autora ens dóna les pautes per cosir 12 bosses d'estils diversos. Cadascun d'aquests projectes ve presentat en una fitxa, on venen les indicacions, a més del patró que caldrà augmentar fins a la mida desitjada. A més, hi ha un llibret d'unes 48 pàgines amb consells generals sobre costura. Us pot agradar si busqueu tutorials amb explicacions clares i breus. En canvi, us pot decebre si busqueu com cosir una bossa amb explicacions detallades i multitud de fotografies.


No me quería ir de puente sin comentar brevemente de este libro. Ya hablé de él aquí, pero no está de más exponer mis impresiones por si a alguien le pueden ser de utilidad.

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5 (19 US $)

El título del libro es muy explícito, no engaña, la autora nos da la pauta para coser 12 bolsos de estilos diversos. Cada bolso viene presentado en una ficha individual, donde se explica su confección, además de ofrecer el patrón que se tendrá que aumentar tanto como se quiera. Además, hay un librito de unas 48 páginas con conejos generales sobre costura. Os puede gustar si preferis explicaciones concisas. Os decepcionará, en cambio, si lo que buscáis es cómo coser un bolso con largas explicaciones e infinitud de fotos.

dijous, 4 de setembre de 2008

un regal


La seva arribada està prevista pels voltants de Tots Sants. Per una vegada volia ser puntual en l'entrega i veure la reacció de la futura mare en directe, he de dir que va ser un èxit (així ve de gust regalar). Espero que en Guillem gaudeixi dels banys, de les estrelles, del jocs... de tot el que la vida li depara.

Su llegada está prevista para Todos los Santos. Por una vez quería ser puntual en la entrega y ver la reacción de la futura mamá en directo, he de decir que fue un éxito (así da gusto regalar). Espero que Guillem disfrute de los baños, de las estrellas, de los juegos... de todo lo que la vida le depara.

dimecres, 3 de setembre de 2008

MoleskineEn vols una??? La Siona en sorteja una i de pas comprovarà la rapidesa o lentitud amb què es propaguen les notícies per la bloggosfera. Tota la informació sobre les bases la trobareu aquí.

¿Quieres una?? Siona la sortea y de paso comprobará la rapidez o lentitud con que se propagan las noticias en la bloggosfera. Toda la información sobre las bases la encontraréis aquí.