La meva llista de blogs

dimarts, 25 de novembre de 2008

Home of a needleworker

Quan els mals esperits t'ataquen, se'ls ha de combatre. Per a mi la millor terapia és brodar. En aquests moments s'allunya tot el que em destorba i em relaxo enormement. Quina bona teràpia, oi??? Acabat el Home of a Needleworker, too!! ja només em resta emmarcar-lo. És el meu primer LHN i ja per això té un significat especial. No obstant, sempre que el contempli recordaré el moment en què ha estat brodat i els pensaments que m'han acompanyat.

Cuando los malos espíritus te atacan, hay que combatirlos. Para mí la mejor terapia es el bordado. En estos momentos todo lo que me molesta se aleja de mi mente y me relajo. Qué buena terapia, verdad?? Concluido el Home of a Needleworker, too!!! ya sólo hay que enmarcarlo. Es mi primer LHN y ya por eso tiene un significado especial. No obstante, siempre que lo contemple recordaré el momento en que ha sido bordado y los pensamientos que me han acompañado.

dimarts, 18 de novembre de 2008

from Japan


Des del Japó han arribat unes teles precioses. De moment, passaran a formar part de futurs projectes no decidits, tret de la tela dels gossos que serà per a un nou quilt. A algú se li acut una idea per transformar-la en un quilt divertit? S'accepten suggerències sobre quin bloc emprar.

Desde Japón han llegado unas telas preciosas. De momento, pasarán a formar parte de futuros proyectos no decididos, a excepción de la tela de los perros que será destinada a un nuevo quilt. ¿¿A alguien se le ocurre una idea para transformarla en una colcha divertida?? Se aceptan sugerencias sobre que tipo de bloque utilizar.

dimecres, 12 de novembre de 2008

3 quilts per 3 guanyadors


Darrerament estic descobrint molts blogs de quilters d'arreu del món, que són molt i molt inspiradors. Sincerament, les revistes de patch disponibles al nostre país em semblen més aviat pobres i sens dubte, la bloggosfera proporcionada idees fantàstiques. Dana sorteja al seu blog 3 quilts, a quin més meravellós, si us animeu, aquí teniu tota la info.

Últimamente estoy descubriendo muchos blogs de quilters de todo el mundo, que son muy pero que muy inspiradores. Sinceramente, las revistas de patch disponibles en nuestro país me parecen pobres y, sin duda, la bloggosfera proporciona ideas fantásticas. Dana sortea en su blog 3 quilts, a cual más maravilloso, si os animáis, aquí tenéis toda la info.

dilluns, 10 de novembre de 2008

Dia de la marmota


Aquestes darreres setmanes em sento com en Bill Murray a atrapat en el temps. Cada dia és pràcticament idèntic a l'anterior, grrrrr, grrr, però sense la possibilitat de millorar-lo. Per què el món està tan ple d'estúpids ??(per dir-ho finament)

Estas últimas semanas me siento como Bill Murray en atrapado en el tiempo. Cada día es prácticamente idéntico al anterior, grrr, grrrr, però sin la posibilidad de mejorarlo. ¿Por qué el mundo está tan lleno de estúpidos??? (por decirlo sin ofender).