La meva llista de blogs

dimecres, 24 de desembre de 2008

Preparant el Nadal 3ª part


Sí a dia 24 i sense trobar l'arbre enlloc, bé serà un Nadal sense arbre però amb dos nous visitants entre nosaltres. Crec que el noi havia de portar un sac carregat de regals, li passarà com a mi, deu tenir el cap en mil llocs a la vegada i arrossegarà un refredat. BON NADAL A TOTHOM

Sí a día 24 y sin encontrar el árbol por ningún sitio, bueno será una Navidad sin árbol, pero con dos nuevos visitantes entre nosotros. Creo que el chico debía traer un saco lleno de regalos, pero li debe pasar como a mí, debe tener la cabeza en lol sitios y debe andar resfriado. FELIZ NAVIDADReeditat a les 21:00, he trobat l'arbre al traster.
Reeditado a las 21:00, he encontrado el árbol en el trastero.

dijous, 18 de desembre de 2008

Preparant el Nadal 2ª part


Aquest treball ha trigat gairebé un any en estar completament acabat. Ara ja llueix amb el seu marc platejat. Per què serà que m'agrada tant el color plata??

Este trabajo ha tardado casi un año en estar completamente terminado. Ahora luce con su marco plateado. ¿Por qué será que me gusta tanto el color plata?

dimecres, 17 de desembre de 2008

faig tard


Ho he de reconèixer: un altre any faig tard, en tot, en guarnir la casa pel Nadal, en enviar les felicitacions, en definitiva, en tot. L'únic guarniment és el camí de taula que us mostrava en l'entrada anterior, i és que si no és el refredat que porto a sobre, és la mandra o les mil ocupacions que tinc. Sort que hi ha algú que s'ha enrecordat de felicitar-me les festes i d'una manera tan especial com només ella sap fer. Des d'aquí ja saps que jo també t'aprecio MOOOLT. Ara a córrer amb les postals cap a correus i a començar a alimentar al tió, que el pobre està molt escarransit i poc, per no dir res, cagarà enguany.

He de reconocerlo: otro año que me retraso, en todo, en adornar la casa para las Navidades, en enviar las felicitaciones, en definitiva, en todo. El único adorno que luce en casa es el camino de mesa que os mostraba en la entrada anterior, y es que si no es por el resfriado que llevo encima, es por la pereza o por las mil ocupaciones que tengo. Suerte que hay alguien que se ha acordado de felicitarme las fiestas y de una manera tan especial como sólo ella sabe. Desde aquí ya sabes que yo también te aprecio MUCHÍSIMO. Ahora a correr con las postales hacia correos y a empezar a alimentar al tió, que el pobre está escuchimizado y poco, por no decir nada, será lo que nos obsequiará este año.

dijous, 11 de desembre de 2008

Preparant el Nadal 1ª part

Guarnint la taula amb un disseny d'Art to Heart.
Decorando la mesa con un diseño de Art to heart.

dimecres, 10 de desembre de 2008

Opinió

Acaba de publicar-se un dels darrers dissenys de Nora Corbett i m'ha entusiasmat. Crec que podria quedar molt bé juntament amb el disseny que vaig brodar l'any passat i que estic a punt de recollir-lo emmarcat. Tanmateix, tot i que les dimensions són diferents, aquest és un pel més gran, m'agradaria conjuntar-los, per dir-ho d'alguna forma.

Nora Corbett acaba de lanzar al mercado uno de sus últimos diseños y me ha entusiasmado. Creo que podría quedar muy bien como pareja del diseño que bordé el año pasado y que estoy a punto de recoger enmarcado. A pesar de tener dimensiones distintas, éste es un pelín más grande, me justaría conjuntar ambdos diseños, por decirlo de algún modo.No obstant, per fer-ho seria millor que tot i amb un count superior, tinguessin el mateix tipus de tela. Què creieu vosaltres?? La brodo en lli blanc o en lli natural??

No obstante, para hacerlo lo mejor sería que ambos tuvieran el mismo tipo de tela, aunque con counts distinto. ¿Qué creéis?? ¿Lo bordo sobre lino blanco o lino natural??

dissabte, 6 de desembre de 2008

Patchwork Secrets

L'exemplar d'hivern de la revista Patchwork Secrets ja està als quioscs. En aquesta ocasió crec que està bastant rodó amb un especial dedicat a la cuina. Té diversos projectes diferents, quilts, camins de taula, alguna nina i com sempre una entrevista amb una quilter molt interessant i les darreres novetats en teles. Podeu consultar la resta del contingut al seu web.

El ejemplar de invierno de la revista Patchwork Secrets ja está en los quioscos. En esta ocasión, según mi modo de ver, es un ejemplar bastante completo con un especial dedicado a la cocina. Hay proyectos diversos, quilts, caminos de mesa, alguna muñeca y como siempre una entrevista con una quilter muy interesante y las últimas novedades en telas. Podéis consultar el resto de su contenido en su web.

dimecres, 3 de desembre de 2008

llums de nadal

A principis de novembre comencen a penjar els llums de nadal als carrers, tot i que no serà fins aquí a uns dies que s'encenguin. A les botigues, en canvi, ja fa dies que llueixen els ornaments festius, serà per incentivar el consum, tot i la crisi. A Salou una coneguda geladeria que per aquestes dates venen turrons i altres dolços, enguany han guarnit així el seu aparador. Cada any es superen.

A principios de noviembre empiezan a colgar las luces navideñas en las calles, aunque no será hasta el próximo puente cuando se enciendan. Los comercios, en cambio, llevan días luciendo sus mejores galas, será para incentivar el consumo, a pesar de la crisis. En Salou una conocida heladería, que por estas fechas vende turrón y otros dulces, luce así de espectacular. Cada año se superan.

dimarts, 2 de desembre de 2008

Compte enrera


Per fi m'ha arribat la tela que volia emprar per a la trasera del camí de taula nadalenc i és que ja m'estava estirant els cabells pensant que no la tindria a temps. Perquè encara que sembli que falta molt de temps, el Nadal ja està aquí.

Por fin me ha llegado la tela que quería usar como trasera del camino de mesa navideño y es que me estaba estirando de los pelos pensando que no llegaría a tiempo. Porque aunque parezca que queda mucho, la Navidad ya está quí.

dilluns, 1 de desembre de 2008

He pecat


No me n'he pogut estar, va ser veure'l al blog de la Gemma i anar-lo a buscar a la llibreria. Ja em convenia autorregalar-me un detall com aquest, per gaudir-lo durant una llarga tarda d'hivern amb un bon cafè.

No he podido resistirme, fue verlo en el blog de Gemma e irlo a buscar a la librería. Ya me convenía autoregalarme un detalle como éste, para disfrutarlo durante una larga tarde de invierno con un buen café.