La meva llista de blogs

dijous, 26 de febrer de 2009

París

Un cap de setmana deliciós a París.
Un fin de semana delicioso en París.

dijous, 19 de febrer de 2009

amb aire francès

Així ha quedat finalment el Victoria's Quaker d'AMAP. Vaig encarregar el marc al Leroy Merlin, va ser veure la fusta i dir: "aquest". Combina bastant, no creieu?? I per ser el primer que emmarco jo soleta, el resultat és força satisfactori, gràcies a les indicacions de Cristina. Per cert, el primer que emmarco jo sola i el primer que emmarco per a mi.


Así ha quedado finalmente el Victoria's Quaker de A
MAP. Encargué el marco en Leroy Merlin, fue verlo y decir "éste". Combina bastante, verdad?? Y para ser el primero que enmarco sola, el resultado es muy satisfactorio, gracias a las indicaciones de Cristina. Por cierto, el primer que enmarco sola y el primero que enmarco para mí.

dimecres, 18 de febrer de 2009

enganxada

En el primer volum d'aquesta trilogia estic immersa en aquests moments. No trobo el moment de deixar-lo de llegir.
En el primer volumen de esta trilogía estoy inmersa en estos momentos. No encuentro el momento de parar de leer.

dimarts, 17 de febrer de 2009

a poc a poc


Així és com avança aquest brodat. He de reconéixer que estic un pèl apàtica aquestes darreres setmanes. La grip ha tornat a casa i darrerament només tinc ganes de llegir.

Así es como avanza este bordado. Debo reconocer que estoy un poco apática estas últimas semanas. La gripe ha vuelto a instalarse en casa y únicamente tengo ganas de leer.

dissabte, 14 de febrer de 2009

meme


Tot i que amb retard, agraeixo el premi concedit per la Laura, aviso, sóc nefasta fent llistes. Així que únicament diré que el meu somni a la vida és seguir somniant fins l'últim dia.

Con retraso agradezco el premio concedido por Laura, aviso, soy nefasta elaborando listas. Así que únicamente diré que mi sueño en la vida es seguir soñando hasta el último día.

dimecres, 4 de febrer de 2009

I així llueix


Amb el permís de la mare de les criatures, us ensenyo com queda el quilt tildas de conillets que li van portar els reis a la Natàlia.

Con el permiso de la madre de las criaturas, os enseño como queda el quilt tildas de conejos que los reyes le trajeron a Natàlia.

diumenge, 1 de febrer de 2009

material obsession

DOUGHTY, Kathy i FIELKE, Sarah: Material Obsession. Contemporary quilt designs, Millers Point: Murdoch books, 2008, pp208. ISBN:976-1741960952

Aprofitant el canvi de lliures a euros, he adquirit el llibre del qu
al us en parlo avui. Tot i que ja havia vist alguns dels projectes que conté, m'ha sorprès gratament. Les autores són propietàries de la tenda de patch "material obsession" i han volgut recopilar en aquesta obra algunes de les seves creacions. El llibre el podem dividir en dues parts: una sobre els projectes, dividits segons el grau de dificultat, i l'altra dedicada a nocions bàsiques de patch. A banda, també hi ha una petita explicació sobre les autores. Els diferents quilts que trobem estan molt ben explicats, des de la quantitat de tela necessària fins als passos necessaris que cal seguir per cosir el quilt. En definitiva, un bon llibre, segons la meva opinió, si no jutgeu vosaltres les imatges.
Aprovechando el cambio de libras a euros, he adquirido el libro del que os hablo hoy. Aún habiendo visto alguno de los proyectos que contiene, me ha sorprendido gratamente. Las autoras son las propietarias de la tienda de patch "material obsession" y han querido recopilar en esta obra algunas de sus creaciones. Podemos dividir e l libro en dos partes: una dedicada a los proyectos, divididos según su grado de dificultad, y la otra dedicada a nociones básicas de patch. Para concluir hay una pequeña explicación sobre los autores. Los distintos quilts están muy bien explicados, desde la cantidad de tela necesaria, hasta todos los pasos a seguir para coser el quilt. En definitiva, un buen libro, según mi opinión, si no juzgad vosotros las imágenes.