La meva llista de blogs

diumenge, 29 de març de 2009

primera setmana


Aquesta primera setmana ha estat un xic estranya, sentiments contradictoris i sensacions irreals han estat la tònica dominant. Realment, ha experimentat un canvi significatiu, res que no es pugui superar, la segona setmana serà millor, la tercera molt millor i en uns mesos ni m'enrecordaré d'aquestes sensacions.

Esta primera semana ha sido un poco extraña, sentimientos contradictorios y sensaciones irreales han sido la tónica dominante. Realmente, ha experimentado un cambio notable, nada que no sea superable, la segunda semana será mejor, la tercera mucho mejor y en unos meses no me acordaré de estas sensaciones.

dijous, 19 de març de 2009

alguns tresors


4 dies de transició entre un treball i un altre; 4 dies per acomiadar-me dels antics companys i en 4 dies presentació amb els nous. M'hagués agradat tenir uns dies més de descans, però les coses es presenten com es presenten. Això sí gaudeixo d'alguns tresors, la bossa d'una costurera-loca, que em va de perles per transportar petites labors; la meva albita que passeja ja per la rambla amb aquestes temperatures primaverals i el meu darrer brodat, l'abc de tota brodadora, com a mínim, de les brodadores imaginades per LHN.

4 días de transición entre un empleo y otro; 4 días para despedirse de los antiguos compañeros y en 4 días presentación de los nuevos. Me hubiera gustado tener unos días más de desconexión, pero las cosas se presentan como se presentan. Eso sí, disfruto de algunos tesoros, la bolsa de una costurera-loca que me viene de perlas para transportar pequeñas labores; mi albita que ya pasea por la rambla con estas temperaturas primaverales; y mi último bordado, el abc de toda bordadora, como mínimo, de las bordadoras imaginadas por LHN.

diumenge, 15 de març de 2009

Home is...


Com us deia en l'anterior entrada, serà l'alegria que duc a sobre... Aquestes darreres setmanes estic bastant productiva pel que fa al px. Aquí tenim el The home is where the cat is! Vaig començar-lo el 6 de gener i l'he acabat l'11 de març, poc més de dos mesos. No sé quin acabat final tindrà. De moment anirà al block-roll per allunyar-lo de la pols. Els darrers kits amb els gats de la Margaret Sherry els publica Anchor i a banda de què els fils no són DMC, es tracta de dissenys ja publicats on als gats els hi han canviat l'expressió de la cara. Vaja, en conjunt no m'agraden massa. Només cal fixar-se en els Nine cats per veure-hi la diferència, kit Heritage i kit Anchor. Això sí una meravella treballar amb un kit, amb tots els seus fils ordenats i ben classificats a banda de la generositat pel que fa a la quantitat, gairebé podria tornar a brodar el mateix disseny amb els fils que m'han sobrat.

Tal y como os comentaba en la entrada anterior, será la alegría que llevo encima... pero estas últimas semanas estoy bastante productiva en cuanto a px. Aquí tenemos el
The home is where the cat is! Lo inicié el 6 de enero y lo terminado el 11 de marzo, poco más de dos meses. No sé qué acabado tendrà, de momento irá al block-roll para alejarlo del polvo.
Los últimos kits de los gatos de Margaret Sherry los distribuye Anchor y dejando de lado que los hilos ya no son DMC, me parecen de menor calidad y repetitivos. Son los mismos diseños ya conocidos, pero con unos gatos a los que les han cambiado la expresión de la cara. En conjunto no me gustan demasiado. Basta con fijar atención en los Nine cats para notar la diferencia,
kit Heritage y kit Anchor. Eso sí trabajar con un kit es fantástico, sobretodo porque viene con todos los hilos pre-cortados, clasificados y en cantidades más que de sobras. Casi podría volver a bordar el mismo diseño con los hilos que me han sobrado.

dijous, 12 de març de 2009

canvis


Diuen que l'ésser humà per naturalesa té por dels canvis, ni que siguin canvis a millor. I jo no sóc una excepció. Por el que se'n diu por no en tinc, però sí un cert neguit per descobrir les noves millores que en breu experimentaré. S'acaba una etapa i s'inicia una a priori moooolt millor. Com diu Amaral en una de les seves cançons "la vida me sonríe y le agradezco el gesto". Serà la primavera que s'acosta, serà l'alegria que duc a sobre que, fins i tot, els dies de pluja m'han semblat del tot meravellosos. Sí, i prova que la primavera està a tocar la tinc a casa, la nostra amaryllis està tota apoteósica.

Dicen que el ser humano por naturaleza siente temor antes los cambios, ni que sean cambios para mejor. Y yo no soy una excepción. Miedo lo que se dice miedo no tengo, pero sí un cierto nerviosismo por descubrir las mejoras que en brevé viviré. Se acaba una etapa y empieza otra que a priori será muuuuucho mejor. Como dice Amaral en una de sus canciones "la vida me sonríe y le agradezco el gesto". Será que la primavera se acerca, sera la alegría que llevo encima que, incluso los días de lluvía me han parecido maravillosos. Y prueba que la primavera está a tocar la tengo en casa, nuestra amaryllis está apoteósica.

reeditat el 16/03: ni em caso, ni espero criatura, simplement canvio de feina i probablement serà molt millor. Gràcies per les vostres paraules.
reeditado el 16/03: ni me caso, ni hay bebé a la vista, simplemento cambio de trabajo y probablemente será muuucho mejor. Gracias por vuestras palabras.

diumenge, 1 de març de 2009

Grandmother garden

Ja us ho comentava en una entrada anterior, estic una mica apàtica, així que les labors avancen lentament. Així es com va el grandmother garden, van florint les flors en aquest jardí amb gran lentitut, i si a sobre afegim que he de compaginar diversos WIPs...

Ya os lo comentaba en una entrada anterior, estoy un poco apática, así que las labores avanzan con lentitud. De esta guisa va mi grandmother garden, van floreciendo las flores en este jardín lentamente; y si encima añadimos que voy alternando diversos WIPs...