La meva llista de blogs

dilluns, 27 d’abril de 2009

pel davant i pel darrera


EMBRODERY GUILD (LHN), Brodat en lli natural ct.36 i amb fils Crescent Colours

Tot i que sóc bastant maldestre pel que fa als acabats dels brodats, en aquesta ocasió us volia ensenyar el revés del meu darrer LHN. En aquesta ocasió es tracta de l'Embroidery Guild. Una perfecta mostra de tres generacions de brodadores d'una mateixa família, l'àvia amb els cabells grisosos, la mare, la més alta de les tres, i la filla amb els cabells rosos; totes tres amb l'agulla a la mà, i jo em pregunto, i la tela, on tenen la tela aquestes brodadores???? (aquesta és la meva interpretació del brodat, és clar).
Com us deia, en aquesta ocasió us mostro el revés, perquè és clar, sense canvis significatius de fil, tot és més fàcil. Ja sé que sóc una mica tramposa, perquè un altre brodat potser no us l'ensenyaria, jajaja.
Aunque soy un poco chapucera con el revés de los bordados, en esta ocasión os enseño el de mi último LHN. Se trata del Embroidery Guild. Una perfecta muestra de tres generaciones de bordadoras de una misma familia; la abuela con sus cabellos canosos, la madre, la más alta de las tres, y la hija con su cabellera rubia castaña. Las tres con sus agujas en la mano y yo me pregunto, ¿y la tela?? ¿dónde tienen la tela estas bordadoras?? (Ésta es mi particular interpretación del bordado, claro)
Como os decía en esta ocasión os muestro el revés, porque claro, sin cambios significativos de hilo, todo es más fácil. Ya sé que soy un poco tramposa, porque quizás otro bordado no os lo enseñaría, jajaja.

divendres, 24 d’abril de 2009

va de gossos


A la mare de J. li ha picat el cuquet del patchwork, des de fa uns mesos va a classe. I mireu amb què em va sorprende: un gos salsitxa per evitar que entri aire per sota la porta i una manteta per la Sira. Un detall bonic, oi?

A la madre de J. le ha picado el gusanillo del patchwork, desde hace unos meses asiste a clase. Y mirad con que me sorprendió: un perro salchicha para evitar que entre airecillo por debajo de la puerta y una mantita para Sira. Bonito detalle, no os parece?

dijous, 23 d’abril de 2009

Sant Jordi

Feliç Sant Jordi per a tothom!! Espero que us regalin moltes roses i llibres.
Feliz Sant Jordi para todos!! Espero que os regalen muchas rosas y libros.

dissabte, 18 d’abril de 2009

En castellà


Quelcom està canviant en el panorama editorial espanyol i crec que en bona mesura moltes bloggueres som les culpables. Meravellada em vaig quedar en la darrera visita a una de les merceries de la meva ciutat quan a l'aparador, entre altres artilugis de patchwork i teles, vaig trobar-me un dels llibres de la Tone Finnanger. Fins aquí no hi ha gran cosa destacable, si no fos perquè el llibre estava publicat en castellà. Evidentment, moltes de nosaltres ja tenim aquest exemplar, però és un pas endavant, petit, però un pas endavant. Tant de bo, ben aviat el que em va succeir davant l'aparador de la merceria sigui el pa nostre de cada dia.
No creieu vosaltres que hi ha directors de revistes i d'editorials que visiten els nostres blogs i s'inspiren en les nostres idees??? No seria interessant començar a reivindicar el que volem???
Si us interessa el llibre, el podeu adquirir a través de l'editorial El drac.
Algo está cambiando en el panorama editorial español y creo que en gran medida el mundo bloggero es el culpable. Maravillada me quedé en mi última visita a una de las mercerías de mi ciudad, cuando en el escaparate, entre artilugios de patchwork y telas, topé con uno de los libros de Tone Finnager. Hasta aquí nada remarcable, cierto sería si no fuera porque el libro estaba publicado en castellano. Evidentemente, muchas de nosotras ya tenemos este ejemplar, pero es un paso adelante, pequeño, pero un paso hacia adelante. Ojalá pronto lo que me sucedió ante el escaparate de la mercería sea el pan nuestro de cada día.
¿No creéis vosotras que hay directores de revistas y editoriales que visitan nuestros blogs y se inspiran en nuestras ideas? ¿Por qué no empezamos a reivindicar lo que queremos??
Si os interesa el libro, lo podéis adquirir a través de la editorial El drac.

divendres, 17 d’abril de 2009

Amistat

Quina alegria que se'n recordin de tu, fins i tot, en la distància! Gràcies, amiga.
Qué alegría que se acuerden de ti, especialmente desde la distancia.! Gracias, amiga.

dimecres, 15 d’abril de 2009


Tirit, tirit, tirit, tremolant he passat aquests dies festius, tremolant de fred, és clar.

Tirit, tirit, tirit,temblando he pasado estos días festivos, temblando de frío, claro.


divendres, 3 d’abril de 2009

LHN


Tenir gairebé totes les tardes lliures és un dels avantatges de la feina nova. Després de dinar i si la son no s'apodera de mi (encara m'he d'adaptar al nou horari), puc dedicar-me al que m'agrada. Aquí el darrer LHN emmarcat a casa i en procés el següent, però aquest el deixem per a una propera entrada. Brodat en 1x1 sobre lli ct 28 i amb fil Crescent Colours Razzleberry.


Disponer de casi todas las tardes libres es una de las ventajas del nuevo trabajo. Después de comer si el sueño no se apodera de mi (todavía debo adaptarme al nuevo horario), puedo dedicarme a lo que me gusta. Aquí el último LHN enmarcado en casa y en proceso el siguiente, pero éste os lo muestro en la próxima entrada. Bordado en 1x1 sobre lino ct 28 y con hilo Crescent Colours Razzleberry.