La meva llista de blogs

dijous, 28 de maig de 2009

3 de 3

Síiiiiiiiiiii, COPA, LLIGA I CHAMPIONS!!!!!!!!!!!!!

dissabte, 16 de maig de 2009

passió pels quakersEls motius quakers els trobo realment senzills i tal vegada per aquest motiu cada vegada em tenen més captivada. M'agrada la seva senzillesa, la simetria, el significat, i especialment brodar-los amb un sol color. Em vaig prometre a mi mateixa que fins que no acabés un projecte de patch no començaria cap nou brodat, i altra vegada tampoc he complert la meva paraula.
Encuentro los motivos quaker realmente sencillos y quizás sea por este motivo que cada vez me tienen más cautivada. Me gusta su sencillez, su simetría, su significado y especialmente bordarlos en un solo color. Me prometí que hasta que no acabara un proyecto de patch no empezaría ningún proyecto de px y otra vez me he quedado sin cumplir lo prometido.

dijous, 14 de maig de 2009

Aquesta sí

Aquí la tarta de Santiago i a la primera.
Aquí mi tarta de Santiago y a la primera.
250 gr ametlles crues /250 gr de almendras crudas
200 gr de sucre glas / 200 gr de azúcar glas
la pell d'una llimona / piel de un limón
4 ous / 4 huevos
Trigareu 1 minut en barregar els ingredients i 15 en fornejar el pastís al forn a 180º.
Tardaréis 1 minutos en mezclar los ingredientes y otros 15 en hornearlo a 180º.

diumenge, 10 de maig de 2009

equipo A

"Me encanta que los planes salgan bien" era el que deia un capítol rera l'altre Hannibal Smith el cap del "Equipo A". Aquella frase se'm va quedar grabada i és el que m'agradaria poder dir quan entro a la cuina disposada a fer alguna recepta. Pensava que amb la maquineta de moda podria superar les meves limitacions, però, de moment, no és així. Aquí us mostro el meu intent de fer una tarta de núvols; com molt bé haureu vist la nata s'ha tallat. Però no desisteixo, m'acabarà sortint!

"Me encanta que los planes salgan bien" era la frase que pronunciaba en cada capítulo Hannibal Smith el jefe del "Equipo A". Esa frase me impactó y es la que me gustaría poder decir cuando entro en la cocina dispuesta a elaborar alguna receta. Pensaba que con el robot de moda podría superar mis limitaciones, pero, de momento, no es así. Aquí os muestro mi intento de tarta de nubes; como habréis visto la nata se ha cortado. Pero no me rindo, me acabará saliendo y bien.

dilluns, 4 de maig de 2009

Recuperant


Recuperant la colxa ràpida estic en aquests moments. Bé, de fet, ja queda poc per concloure aquesta labor. El top ja està del tot montat i estic en la fase d'acolxat. M'agrada molt la combinació dels diferents quadrats i rectangles i els colors, tot i la seva simplesa. I encara que la vaig començar sense tenir idea de patch i està cosida a màquina, sempre em recordarà que em vaig llençar al fantàstic món del patch d'una manera massa agossarada. A veure si abans que arribi la calor de debó puc acabar l'acolxat.

Recuperando la colcha rápida estoy en estos momentos. Bueno, de hecho, ya me queda poco para finiquitar esta labor. El top está totalmente montado y me hallo en la fase de acolchado. Me gusta mucho la combinación de los distintos cuadrados y rectángulos y los colores, a pesar de su sencillez. Y aunque la empecé sin tener ni idea de patch y está cosida a máquina, siempre me recordará que me lancé al fantástico mundo del patch de una forma un tanto aventurera. A ver si antes de que llegue realmente el calor puedo terminar el acolchado.