La meva llista de blogs

dilluns, 14 de setembre de 2009

mostra de patchwork a Altafulla

Aquest passat cap de setmana les alumes de patchwork d'Altafulla ens han demostrat que són totes unes artistes i prova d'aquesta afirmació són les fotos que il·lustren aquesta entrada.


Este fin de semana las alumnas de patchwork de Altafulla nos han demostrado que són unas auténticas artista y para prueba las fotos que ilustran esta entrada.

dissabte, 12 de setembre de 2009

quaker emmarcatAquest BBD ha hagut d'esperar un temps per ser emmarcat, però per fi ja està. Em va costar decidir quin era el marc adequat i a hores d'ara encara dubto si vaig encertar o no amb la tria i si hauria estat bona idea afegir-hi un paspartú. Si a això juntem que quan vaig anar a recollir el marc, a la botiga no en tenien ni idea d'on era i me'l van haver de fer al moment... Sort que no m'arrisco i ni boja els hi deixo el brodat.


Este BBD ha esperado largo tiempo para ser enmarcado, pero por fin ya lo está. Me costó decidir que marco era el más adecuado y todavía hoy dudo sobre si acerté o no y sobre si hubiera quedado mejor con un paspartú. Si a esto añadimos que quan fui a recoger el encargo no había ni rastro de él y me lo tuvieron que hacer en el acto... Por suerte no me arriesgué y el bordado estaba conmigo.

dimecres, 9 de setembre de 2009

llibres

Avui us mostro els dos últims llibres que m'han arribat. El darrer de Tone Finnanger Sew sunny homestyle, molt conegut ja a la bloggosfera, per tant, poc afegiré al respecte. M'ha sobtat, però, la qualitat del paper, almenys en l'edició en anglès, el paper sembla reciclat i, per tant ha perdut qualitat, els fulls ja no són satinats i les fotos no semblen tan maques.

Hoy os muestro los dos últimos libros que me han llegado. El último de la archiconocida Tone Finnanger Sew sunny homestyle, como ya ha aparecido tanto en la blogosfera poco añadiré al respecto. Eso sí me ha decepcionado la calidad del papel, almenos en la edición en inglés, el papel parece reciclado, ha perdido calidad, las hojas no son satinadas y las fotos no lucen igual.

raconets amb encant/rincones con encanto


El segon llibre és Quilts, Baby!: 20 Cuddly Designs to Piece, Patch & Embroider. Es tracta d'una recopilació de 20 quilts infantils de 20 dissenyadores diferents. Us en mostro en aquesta foto els que més m'han agradat. Si teniu pensat augmentar la família o voleu quedar com unes reines regalant un quilt diferent, no us el podeu perdre.
El segundo libro es Quilts, Baby!: 20 Cuddly Designs to Piece, Patch & Embroider. Se trata de la recopilación de 20 quilts infantiles de 20 diseñadoras distintas. En esta foto os muestro los que más me han gustado. Si tenéis pensado aumentar la família o queréis quedar como unas reinas regalando un quilt fantástico, no os lo perdáis.