La meva llista de blogs

divendres, 27 de novembre de 2009

L'oci i el deure

D'una banda, la taula amb les obligacions i de l'altra la de les devocions. Per què serà que m'agrada molt més la segona???? I més després d'adonar-me que m'he estudiat 8 temes que no em corresponien. Sóc un cas!!

Por un lado, la mesa con las obligaciones y por otro la de las devociones. ¿Por qué será que me tienta más la segunda?? Y más después de darme cuenta que he estudiado 8 temas que no me correspondían. Soy un caso!!

dissabte, 21 de novembre de 2009

L'invent del segle


Realment, comprar aquest aspirador ha estat un encert. He deixat de preocupar-me i d'obsesionar-me per la brutícia del terra. Queda programada i mentre estic treballant, la "roombita" (que és com l'anomenem carinyosament a casa) va fent la seva feina. Quin gust arribar a casa i veure que el terra està net. La mopa ha quedat desterrada.


Realmente comprar este aspirador ha sido un acierto. He dejado de preocuparme y obsesionarme por la suciedad del suelo. Queda programada y mientras estoy en la oficina, la "roombita" (que es como la llamamos cariñosamente en casa) va haciendo su trabajo. Qué gusto llegar a casa y ver el suelo limpio. La mopa ha quedado desterrada.