La meva llista de blogs

dilluns, 28 de desembre de 2009

entreteniments


Ja ha passat el dia de Nadal i Sant Esteve, hem menjat canelons i turrons i hem fet cagar el tió. I tenint la panxa plena, hem descansat i ens hem entretingut. Justine ja està preparada per rebre el 2010 de la millor manera. Ha perdut la brillantor del seu rostre, els llavis estan treballats i el maquillatge és ben subtil, a banda, de tenir chips nous. No és gran cosa, però a mi m'agrada com ha quedat. En aquesta foto es pot veure com era i com és ara.


Ya han pasado el día de Navidad y San Esteban, hemos comido canelones y turrones y hemos hecho cagar al tió. Teniendo la barriga llena, hemos descansado y nos hemos divertido. Justine ya está preparada para recibir el 2010 de la mejor manera. Han desaparecido los brillos de su rostro, los labios están esculpidos y el maquillaje es sutil, a parte de lucir nuevos chips en sus ojos. No esgran cosa, pero a mí me gusta como ha quedado. En esta foto se puede ver como era y como es ahora.

dijous, 24 de desembre de 2009


dimarts, 1 de desembre de 2009

el desembre congelat...


Es pot dir que ha arribat el fred, com a mínim a la costa. Hi haurà una senyoreta que tot i portar abric de pell, dormirà calentona cada nit.
Se puede decir que ha llegado por fin el frío, al menos en la costa. Habrá una señorita que a pesar de llevar abrigo de piel, dormirá calentita cada noche.