La meva llista de blogs

dilluns, 24 de maig de 2010

Milano nerazzuro


Això és el que passa quan setmanes abans organitzes una escapada de cap de setmana, sense tenir en compte el calendari, i et trobes els tiffosis de l'Inter descontrolats.

Esto es lo que sucede cuando organizas una escapada de fin de semana sin tener en cuenta el calendario y te encuentras a los tiffosis del Inter descontrolados.

dimecres, 12 de maig de 2010

inspiració oriental


Em queden per acolxar alguns del blocs de la colxa Au-thentic i ja estic desitjant començar amb un nou projecte de patch. M'estic contenint, no sabeu com m'estic contenint per no començar a preparar-ho tot. Però aquest cop m'he promés a mi mateixa no tallar els patrons, ni els blocs fins que no acabi el que tinc entre mans. Em conec, massa que em conec i sé qui si tallo, ni que sigui els blocs base, estaré perduda.
Me quedan por acolchar algunos de los bloques de la colcha Au-thentic y ya estoy deseando empezar un nuevo proyecto de patch. Me estoy conteniendo, no sabéis cómo me estoy conteniendo para no empezar a prepararlo todo. En esta ocasión me he prometido a mí misma no empezar a cortar los patrones, ni los bloques hasta que no acabe lo que tengo entre manos. Me conozco, demasiado que me conozco y sé que si cojo las tijeras, ni que sea para cortar los bloques base, estaré perdida.
Reeditat: per a les interessades en aquest quilt, el disseny és de la novazelandesa Susan Claire. Jo li vaig comprar a ella i he de dir-vos que és encantadora. Ara bé, també podeu trobar-lo al darrer num de la revista Quiltmania.
Reeditado: para las interesadas en este quilt, el diseño es de la neozelandesa Susan Claire. Yo lo compré en su tienda online y he de deciros que es encantadora. También podéis encontrarlo en el último num de la revista Quiltmania.