La meva llista de blogs

dimarts, 22 de juny de 2010

au-then-tic

ufff no hi ha res pitjor que acolxar un quilt a l'estiu, bé, sí, estudiar a l'estiu és encara molt pitjor, i hi ha milers de coses pitjors també. Si bé d'estudiar no m'escapo, com a mínim he pogut concloure aquest projecte. En tenia ganes, per veure'l acabat i per poder començar el quilt de les kokeshis. Tot i que el disseny és senzill, no té cap secret, m'agrada molt el resultat final.

uffff no hay nada peor que acolchar un quilt en verano, bueno, sí, estudiar en verano es mucho peor, y también hay miles de cosas peores. Aunque de estudiar no me puedo escabullir, como mínimo he podido terminar este proyecto. Tenía muchas ganas de verlo acabado, por el simple hecho de terminar una labor, y porque así puedo embarcarme en el quilt de las kokeshis. Aunque el diseño es sencillo, no tienen ningún secreto, me gusta mucho el resultado final.

dimecres, 16 de juny de 2010

temptacions orientals I


Va ser veure'l al blog de la Georgina i caure en la temptació. Ufff, quina meravella de treballs que ens proposen en aquest llibre, llàstima que no estiguin tots els patrons per realitzar-los!! M'encanta el toc que aconsegueixen els quilts japonesos amb aquest tipus de teles!!Fue verlo en el blog de Georgina y caer en la tentación. Uff vaya maravilla de labores que nos proponen en este libro, lástima que no estén todos los patrones para realizarlos!! Me encanta el toque que consiguen las japonesas on este tipo de telas!!