La meva llista de blogs

dijous, 30 de desembre de 2010

darrera entrada del 2010


No sóc gaire amant de fer llistes, ni plantejar-me nous propòsits quan comença l'any nou. No sé, veure plasmat en un paper una sèrie d'objectius m'aterra i desconec el motiu. En el món laboral en què em movia abans, els objectius eren una obsessió pels caps, que si quines metes et planteges per aquest any, quins objectius podràs assolir aquest mes, com et veus d'aquí a 10 anys... Uff i jo què sé com estaré d'aquí a 10 anys!! Més vella!! Però és clar, això no era el que volien sentir. Insistien en la importància de deixar-ho per escrit, perquè pel que sembla únicament si en deixem constància escrita, podrem saber, arribat el moment, si s'ha aconseguit o no. Què voleu que us digui, per mi, bajanades! Hi haurà qui li doni molta importància a això de signar "contractes" de metes, però jo sóc més d'improvisar. El meu únic objectiu pel 2011 és tenir el blog més actualitzat i això vol dir dedicar més temps a les labors. De moment, acabar el quilt de les kokeshis, del que avui us mostro el primer bloc.

I a vosaltres us agrada fer llistes de propòsits??


FELIÇ 2011No soy amante de confeccionar listas, ni de marcarme propósitos cuando empieza un año nuevo. Ver plasmado en un papel una serie de objetivos me aterra y desconozco el motivo. En el mundo laboral en que me movía anteriormente los objetivos eran una obsesión para los jefes, que si qué metas et marcas para este año, que objetivos podrás alcanzar este mes, como te ves de aquí a 10 años... Ufff y yo que sé como estaré en el 2020!! Más vieja, imagino!! Pero claro, esa no era la respuesta que querían. Insistían en la importancia de dejar constancia por escrito, porque parece ser que únicamente así se puede saber, llegado el momento si se han alcanzado las metas fijadas. Qué queréis que os diga, para mí, tonterías!!! Habrá quien de mucha importancia a esto de firmar un "contratro" de metas, pero yo soy de ir sobre la marcha. Mi único objetivo para el 2011 es actualizar el blog con más frecuencia y eso implica dedicar más tiempo a las labores. De momento, acabaré el quilt de las kokeshis, del que hoy os muestro el primer bloque que realicé.

Y a vosotros, os gusta confeccionar listas??


FELIZ 2011
Més d'una m'heu preguntat pel disseny en qüestió, teniu tota la info en aquesta entrada.
Más de una me habéis preguntado por el diseño, tenéis toda la información en esta entrada.

divendres, 24 de desembre de 2010

BON NADAL

Així llueix ja al costat del Xmas Elf de Mirabilia !! Per sort vaig poder trobar el mateix marc per conjuntar, però per diferenciar-los una mica, he optat per un altre color i forma en el paspartú. M'agrada bastant el resultat. Això sí, com pot ser que digui al taller d'emmarcat que em preparin el marc i el paspartú sense montar la tela i em trobi el quadre ja montat??? En arribar a casa vaig desmontar-lo i aiss mare, com tracten les teles, uffff, n'hi ha per penjar-los!! La culpa va ser meva de refiar-me'n i deixar-los la tela per tal que poguessin calcular bé les mides. Mai més, us ho asseguro, mai més em refio del que em diguin. Dec semblar mig neuròtica, una va amb cura amb les labors i després les tracten com si fos qualsevol drapot!! En fi, entre totes podríem escriure un llibre amb les nostres experiències!!


BON NADAL

Así luce al lado del Xmas Elf de Mirabilia!! Por suerte pude encontrar el mismo marco para conjuntarlos, pero me decanté por otro color y forma en el paspartú. Me gusta bastante el contraste. Eso sí, ¿cómo puede ser qué les diga al taller de enmarcado que preparen los materiales pero que no monten la tela y luego me encuentre el cuadro ya montado??? Al llegar a casa lo desmonté y ayyysss madre mía, como tratan las telas, ufff para colgarlos!!!! La culpa fue mía, eso me pasa por confiar en ellos y dejarles la tela para que pudieran calcular bien las medidas. Nunca más, os lo bien aseguro, no volveré a fiarme de lo que me digan. Debo parecer medio neurótica, una va con sumo cuidado con las labores y luego las tratran com a un trapo cualquiera!! En fin, supongo que entre todas podríamos escribir un libro con nuestras experiencias!!FELIZ NAVIDAD

dilluns, 20 de desembre de 2010

recuperant


Ja està, ja han passat les oposicions! La feina ja està feta i només queda esperar els resultats. L'espera serà llarga i s'ha d'aprofitar. De moment he tornat a posar els peus al carrer, a passejar, a llegir, a anar a la perruqueria, que ja em convenia... en definitiva a fer vida normal. El que encara no he recuperat són les ganes de cosir, serà aquesta grip que he enganxat que està acabant amb mi!!! Aquest és un coixí que volia regalar-li al meu nebot pel seu setè anivesari, ja he fet tard, a veure, però si arriba a temps per al vuitè!
Ya está, ya se han terminado las dichosas oposiciones. He hecho todo lo posible y ya sólo queda esperar los resultados. La espera será larga y tengo que aprovecharlo. Ya he vuelto a poner los pies en la calle, a pasear, a leer, a ir a la peluquería, que ya me convenía... en definitiva a hacer vida normal. Lo que todavía no he recuperado son las ganas de coser, esta gripe que he pillado acabará conmigo!! Este cojín se lo quería regalar a mi sobrino por su séptimo cumpleaños, he llegado tarde, ojalá llegue a tiempo para el octavo!!