La meva llista de blogs

dimecres, 27 de desembre de 2006

Santa Claus
Ha passat Nadal i Sant Esteve i hem acabat farts i tips de menjar, beure i riure. Ara toca fer bondat i menjar bajoques uns quants dies. I també han arribat algunes sorpreses inesperades i fantàstiques. Mireu quin Pare Noel més simpàtic. Aquest no ha vingut de Lapònia, sino d'Alcorcón. Moltes gràcies Ana, com sempre no deixes mai de sorprendre'm.

Ahh, i avui han arribat els fils per a dos projectes del 2007, el Quaker Garden i l'Autumn Bouquet.


Ha pasado ya Navidad y San Esteban y no hemos parado de comer, beber y reir. Ahora, pero, toca portarse bien y comer judías verdes unos cuantos días. Y también han llegado algunas gratas sorpresas. Mirad que Papá Noel más simpático. Pero éste no ha llegado de Laponia, sino de Alcorcón. Muchas gracias Ana, no dejas de sorprenderme con tus ideas.
Ahh y hoy mismo han llegado unos hilos para futuros proyectos del 2007, el Quaker Garden y el Autumn Bouquet.

divendres, 22 de desembre de 2006

Bones Festes / Felices FiestasCom que dilluns no crec que pugui passar per aquí, us desitjo avui a totes Bon Nadal Bé, us ho desitgem la Sira i jo.


Como el lunes no creo que pueda pasar por aquí, os deseo hoy Feliz Navidad. Bueno os lo deseamos la Sira y yo.

dijous, 21 de desembre de 2006

Sobren les paraules / sobran las palabras


Un simple somriure i un "gràcies" és tot l'agraïment que una espera quan envia un regalet.

Una simple sonrisa y un "gracias" es el único agradecimiento que una espera cuando envía un regalito.

dissabte, 16 de desembre de 2006

Pel darrera... / Por detrás...


... en el post anterior, i pel davant avui. I fins aquí.

... en el post anterior, y por delante hoy. Y hasta aquí puedo leer.

dijous, 14 de desembre de 2006

gimme your stuff

Gimme Your StuffWould you like to swap with me?

These are the things I can send you:
- spanish magazines and newspapers
- snacks and chocolates
- felt, ribbons and beads
- stationary
- spanish music
- postcards

These are my interests:
- french cross stitch magazines
- japanese craft books or magazines
- stationary
- fabrics and buttons
- any craft material

dimecres, 13 de desembre de 2006

És massa aviat... / ¿ es demasiado pronto...


... per desitjar-vos Bon Nadal? És que tanta llum, tants aparadors,
tants anuncis a la tele... que al final d'una s'apodera l'esperit de les festes. Què hi farem, des de fa uns anys em tornen a agradar aquestes dates.

... para desearos Feliz Navidad? Es que tanta luz, tantos escaparates, tantos anuncios en TV... que al final de una se apodera el espíritu navideño. Qué le vamos a hacer, desde unos años atrás me vuelve a gustar la Navidad.


dilluns, 11 de desembre de 2006

arbre de Nadal

I a casa quan arriba el Nadal? Doncs no sé, ja hauríem d'haver començat a guarnir-ho tot, però què guarnim l'apartament o el pis de Tarragona? Això és el que té estar a mig camí de dos llocs, per tant aquest nadal no ho semblarà a casa meva pel que fa a la decoració.
Qui sí podrà guarnir casa seva amb un petit detall de part meva és la meva parella de l'intercanvi d'ornaments nadalencs de MPC. Espero que li agrada aquesta banderola. He extret l'arbre d'
aquest disseny de Lili Points (com molt bé va saber endevinar-ho Sílvia quan us plantejava els meus dubtes sobre l'1x1). M'hagués agradat que al final de la banderola pengés una borla i amb filferro especial de color vermell fer una perxa en forma d'arbre de nadal. Però fins i tot les coses de px estan a camí de dues cases.


¿Y a casa, cuándo llega la navidad? Pues no sé, ya deberíamos haber empezado a decorarla, pero ¿qué decoramos el apartamento o el piso de Tarragona?? Esto es lo que tiene estar a medio camino de dos casas, por lo tanto esta navidad no lo parecerá en mi casa por lo que a decoración se refiere.
Quien sí podrá decorar su casa con un pequeño detalle de mi parte es mi pareja en el intercambio de adornos navideños de MPC. Espero que le guste esta banderola. El árbol ha sido extraido de este diseño de Lili Points (como muy bien adivinó Sílvia cuando os planteaba mis dudas sobre el 1x1). Me hubiera gustado que al final de la banderola colgará una borla y hacer con alambre especial una percha en forma de árbol de navidad. Pero es que hasta las cosas de px están a medio camino de dos casas y empaquetadas.

PD: He d'allunyar-me de la web de Lili Points, perquè aquest disseny m'entusiasma, però tal vegada quedarà per al proper nadal.

PD:Debo alejarme de la web de Lili Points, porque este diseño me chifla, pero quizás lo dejemos para las próximas navidades.

dissabte, 2 de desembre de 2006

Hivern / Invierno

Aiii quines ganes de què el fred faci de les seves!!! Si us plau que comenci a fer-ne de veres!! No hi ha millor sensació que fer el ronso un diumenge al matí tapada al llit sota d'un nòrdic!! I per il·lustrar el post, els últims sachets inspirats en els colors gèlids.

Ayyy qué ganas de que empiece el frío!!! Por favor que haga frío de verdad!!! No hay mejor situación que levantarse tarde un domingo y estar despierta debajo de un nórdico de plumas!!! Y para ilustrar el post, mis últimos sachets inspirados en los colores gélidos.

divendres, 1 de desembre de 2006

Nadal / Navidad

Avui 1 desembre al vespre quedarà oficialment inaugurat el Nadal a Salou amb la posada en marxa de la il·luminació al carrer. No obstant, ja fa dies que els aparadors dels comerços llueixen els seus millors ornament per fer-nos veure que s'acosten les dates màximes del consumisme. I no és una crítica, però és que enguany amb el novembre tan calorós que hem tingut, se m'ha fet molt estrany passejar amb màniga curta i veure tot de pares noels, ninots de neu, estrelles... Això sí, n'hi ha que s'han lluït al màxim, sobretot una turroneria que cada any competeix amb ella mateixa per fer l'aparador més espectacular, com a mínim a mi m'ho sembla. Crec que abans a Tarragona hi havia una mica més de seny i els llums s'encenien la setmana del pont. Tot s'avança!


Hoy 1 de diciembre por la tarde quedará oficialmente inaugurada la Navidad en Salou con la puesta en marcha de las luces en la calle. No obstante, desde hace días ya, los escaparates de los comercios lucen sus mejores adornos para recordarnos que se acercan las fechas de máximo consumismo. Y esto no es una crítica, pero es que con el noviembre tan caluroso que hemos tenido, se me hace muy raro pasear en manga corta y ver papas noeles, muñecos de nieve, estrellas... Eso sí, hay quien se ha esmerado al máximo. Hay una turronería que cada año compite consigo misma para montar el escaparate más espectacular. Al menos a mí me lo parece. En Tarragona teníamos un poco más de sentido común, creo, y la iluminación no se encendía hasta el puente. Todo se adelanta.