La meva llista de blogs

dimarts, 29 de juliol de 2008

Sew Pretty Christmas Homestyle

Ana de Fresa y chocolate ens va proposar setmanes enrera oferir-nos el seu parer d'alguns llibres. Llavors la idea em va semblar molt interessant, per diverses raons. No sempre tenim la possibilitat de fullejar els llibres que ens agradaria comprar i els adquirim a vegades per intuició. Per això, l'opinió d'algú altri no està mai de més. Així doncs, em faig partícep de la seva iniciativa i de tant en tant aniré mostrant alguns llibres. El primer és arxiconegut ja a la bloggosfera, però resulta agradable poder gaudir d'algunes pàgines interiors. L'autora ens dóna múltiples opcions per guarnir la nostra cosa durant les festes nadalenques. Divideix el llibre en diverses seccions dedicades a diferents parts de la casa: el rebedor, la cuina, la sala d'estar, el menjador i els dormitoris, tant d'adults com d'infants.
Les paraules estan de més veient les fotografies. L'únic que no m'agrada és que l'edició en anglès no té les tapes dures.

Finnanger, Tone:
Sew pretty Christmas Homestyle, David and Charles
: UK, 2008, pp152.
ISBN-10: 0715329618
ISBN-13: 9780715329610


Ana de Fresa y chocolate tiempo atrás nos empezó a ofrecer sus opiniones sobre algunas publicaciones. Ya entonces la idea me pareció interesantísima por diversos motivos. No siempre tenemos la posibilidad de ojear los libros que nos gustaría comprar y por eso algunos los adquirimos por intuición. Por eso, nunca está de más poder contar con la opinión de alguien. Por ello, me hago partícipe de su iniciativa y de vez en cuando iré mostrando algunos libros. El primero es archiconocido ya en la bloggosfera, pero siempre es grato poder contemplar algunas de sus páginas interiores. La autora nos sugiere diversas opciones para ornamentar nuestro hogar durante las fiestas navideñas. Divide el libro en diversas secciones, cadauna dedicada a un espacio de la casa: el recibidor, la cocina, la sala de estar, el comedor y los dormitorios, ya sea de un adulto o de un niño.
Sobran las palabras viendo estas maravillosas fotografías. La única pega que encuentro es que la edición en inglés no tiene las tapas duras, por decir algo.

Finnanger, Tone: Sew pretty Christmas Homestyle, David and Charles: UK, 2008, pp152.
ISBN-10: 0715329618
ISBN-13: 9780715329610

dilluns, 28 de juliol de 2008

s'han acabat les vacances

Dono fe que existeixen platges com les de la foto de l'entrada anterior. I què bé que va descansar sota els cocoters amb una pinya colada a la mà!!

Doy fe que existen las playas como las de la foto de la entrada anterior. Y qué bien sienta descansar bajo cocoteros con una piña colada en la mano!!