La meva llista de blogs

dimarts, 30 de juny de 2009

U2

Avui és la gran nit. Hoy es la gran noche.

diumenge, 21 de juny de 2009

va de gossos

He començat un nou projecte de patch. Sembla ser que darrerament m'atreuen més aquests projectes que no pas el px. De moment, aquí està el primer dels nou blocs canins.
He iniciado un nuevo proyecto de patch. Parece que últimamente me atraen más estos trabajos que el px. De momento, aquí está el primero de los nueve bloques caninos.

divendres, 19 de juny de 2009

desapareguda??

Darrerament entre la cuina i la lectura, no tinc temps per a res més. Per això tinc el blog una mica abandonat. Aquests propers dies seguiré desapareguda llegint la tercera part de la trilogia Millenium.
Últimamente entre la cocina y la lectura, no tengo tiempo para nada más. Por eso tengo el blog un poco abandonado. Estos próximos días seguiré desaparecida leyendo la tercera parte de la trilogía Millenium.

dijous, 4 de juny de 2009

La colxa no tan ràpida

La colxa ràpida finalment no ha estat tan ràpida, o potser sí, perquè que són dos anys d'un humà comparats amb la immensitat de l'univers??? Qui no es consola és perquè no vol! Amb aquest projecte que va proposar l'Ana em vaig llençar de cap al món del patch, inconscient de mi!! I veient que no me'n sortia tota sola i gràcies, una altra vegada, a la casualitat vaig accedir a classes de patchwork (avui aquella tenda-taller ha tancat les portes degut a la maleïda crisi).
Els blocs estan cosits a màquina, en canvi l'acolxat de cadascun dels quadrats i rectangles està fet a mà. Dos anys després puc dir que he avançat en el patch i aquesta serà la mostra d'aquesta afirmació. Queda encara camí i aquest va ser l'inici.
La colcha rápida finalmente no ha sido tan rápida, o quizás sí, porque ¿qué son dos anys de un ser humano si lo comparamos con la inmensidad del universo?? El que no se consuela es porque no quiere!! Con el proyecto que propuso Ana me lancé de cabeza al mundo del patch, inconsciente de mí!! Y viendo que yo sola no lo conseguía y gracias a la casualidad, de nuevo, accedí a clases de patchwork (hoy aquella tienda-taller ha cerrado sus puerta a causa de la dichosa crisis)
Los bloques están cosidos a máquina, pero el acolchado de cada rectángulo y cuadrado está hecho a mano. Dos años después puedo afirmar que he avanzado y aquí la muestra de ello. Queda todavía mucho camino por recorrer, pero así fue mi inicio.


Per tal que us pogueu fer una idea, en aquesta foto la colxa està sobre un llit de 1,80x0,90m.
Para que os hagáis una idea, en esta foto la colcha está sobre una cama de 1,80x0,90m.
Aquí la seva destinació definitiva, ens ajudarà a escalfar-nos durant els caps de setmana d'hivern a la vora del mar. I de pas, donarà una mica de color a aquest esmorteït sofà.

Aquí su destino definitivo, nos ayudará a calentarnos durante los fines de semana de invierno cerca del mar. Y de paso dará un poco de color a este sosito sofá.

I en aquesta darrera, la colxa tota plegadeta.

Y en esta última foto, la colcha bien dobladita.

dilluns, 1 de juny de 2009

Quaker

Quaker Faith, Hope and Love de Midnight Stitching

Una autèntica delícia. L'he brodat en un plis plas, aprofitant restes de fils CC dels darrers brodats LHN i sobre un lli color natural en ct36.

Una auténtica delicia. Lo he bordado en un plis plas, aprovechando restos de hilos CC de los últimos bordados LHN y sobre lino color natural en ct36.