La meva llista de blogs

dimecres, 26 d’agost de 2009

ens hem traslladat

Amb aquestes temperatures tan altes no hem tingut altra opció que fer-nos petits, petits i anar-nos a viure amb els nans de jardí. La caseta nova és genial, petita, això sí, però fresca, envoltada de vegetació, tan fresca que, de vegades, hem hagut d'encendre la llar de foc. ;)

Con estas temperaturas tan altas no nos ha quedado más remedio que empequeñecer y trasladarnos a vivir con los enanitos de jardín. Nuestra casa nueva es estupenda, pequeña, eso sí, pero fresquita, rodeada de vegetación, tan fresquita que hemos tenido que encender la chimenea. ;)

dimarts, 18 d’agost de 2009

I com vam adonar-nos que el gos no era gos, sino gossa


Us enrecordeu del parell de gossos de l'entrada anterior, sí, oi??? Doncs, mireu per on no podien anomenar-se Tim i Tom. Bé, en Tim sí que és en Tim, però en Tom no és Tom, resulta que es diu Tina. I com ho sé?? Doncs, perquè aquí està el fruit del seu amor. I jo pensant que el pobre Tom estava molt gras!!!


Os acordáis de la pareja de perros de la entrada anterior, verdad que sí??? Pues, resulta que es imposible que se llamaran Tim y Tom. Bueno, Tim sí que es Tim, pero Tom no es Tom, resulta que en realidad se llama Tina. ¿Cómo lo sé?? Porque aquí está el fruto de su amor. Y yo pensando que el pobre Tom estaba más gordo cada día!!!