La meva llista de blogs

dimarts, 29 de novembre de 2005

Sachet perfumat / sachet perfumado

Béee, i tot no havien de ser gats de MS per regalar, no???? Després de brodar els dos gats per les botes nadalenques, em vaig animar a brodar-ne un per a que es quedés a casa. En aquest cas la dificultat que se m'ha presentat és el "nus francès". No hi va haver manera!!!! No vaig trobar altra solució que substituir el nus francès per una creu.
Ara ja només em queda ensenyar-vos l'últim gat margaretià, però de moment haureu d'esperar, perquè forma part d'una sorpresa. Això sí a partir d'aquest moment l'aida queda aparcada.

Buenoooo, todo no iban a ser gatos de MS para regalar, no?? Después de bordar los dos gatos para las botas navideñas, me animé a bordar uno para que se quedara en casita. En este caso la dificultad que se me ha presentado es el "nudo francés". ¡¡¡No ha habido manera!!!! No me ha quedado más remedio que sustituir el nudo por una simple cruz.
Ya sólo me queda enseñaros mi último gato margaretiano, pero de momento tendréis que esperar, ya que forma parte de una sopresa. Ahh y a partir de ya la aida queda aparcada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Laura, tant per les teves labors com pel teu blog,...jo també vaig començar a escriure en català, però, per manca de temps, i per arribar a més gent, de moment escric en castellà.
Espero que ens visitem mutuament amb fregüència.
Petons

Ana María ha dit...

Holita Lauritaaaaa, mira que está mono el gato jajajja, el detalle de las margaritas es muy muy personal y queda super guachi.

Que me gusta tu blog y esas botitas...... mira que me tienen loquitaaaaaaaaa.

Besicos regordicos

Angelito volaoooooorrrr