La meva llista de blogs

divendres, 25 de novembre del 2005

Univers Margaret Sherry /Universo Margaret Sherry


Fa cosa d'un parell d'any vaig descobrir els fantàstics dissenys de Margaret Sherry. Personalment, crec que els gats són els més graciosos; encara que últimament a la revista Cross Stitcher (Regne Unit) han aparegut una sèrie d'animals de granja, on cal destacar les gallinetes, que em resulten tremendament divertides. Us imagineu unes gallines assegudes al pal del galliner i fent mitja, o parlant a través d'un telèfon?????
Si us interessa aquesta sèrie, es pot adquirir a www.sewandso.co.uk en forma de kit.
No obstant, la meva predilecció "margaretiana" són els gats, i més des què he conegut virtualment a la Nela, una apassionada també d'aquesta dissenyadora.
Fa uns mesos ambdues van ingressar al grup de yahoo dedicat a aquesta dissenyadora. Per si esteu interessats...

http://groups.yahoo.com/group/MSCSG

Dos años atrás decubrí los fabulosos diseños de Margaret Sherry. Personalmente, creo que los gatos son los más graciosos, aunque últimamente la revista Cross Stitcher (Reino Unido) ha publicado una serie dedicada a animales de granja, donde destacan las gallinas, a mi juicio, tremendamente divertidas. ¿Os imaginais unas gallinas sentaditas en el palo del gallinero haciendo punto; o hablando a través del teléfono?? Si os interessa algunos diseños de esta serie se pueden adquirir online en sewandso.
No obstante, mi predilección "margaretiana" son los gatos, sobretodo desde que he conocido virtualmente a Nela, una apasionada también de esta diseñadora. Hace unos meses ambas ingresamos en el grupo de yahoo dedicado a Margaret Sherry. Si estais interesados...

2 comentaris:

Mercedes ha dit...

¡ Qué cosa más simpática!

Anònim ha dit...

... qué macos !!,... em semblen, eprò, una mica complicadets de fer, ja que, segons veig per la foto, hi ha molts 1/2 punts. Anims!!