La meva llista de blogs

dimarts, 29 d’agost del 2006

Teruel

Des què conec a Jordi he anat moltes vegades a Escorihuela (Teruel), però en cap ocasió l'estada havia estat tan gratificant com aquesta. Serà perquè venien també uns bons amics; serà perquè la Sira s'ho va passar d'allò més bé corrent en busca de les pintures rupestres d'Albarracín; serà perquè portàvem 10 dies sense veure'ns.
Més fotos.




Desde que conozco a Jordi he ido muchas veces a Escorihuela (Teruel), pero en ninguna ocasión la estancia había sido tan gratificante como en ésta. Será porque venían unos buenos amigos; será porque Sira se lo paso en grande corriendo en busca de las pinturas rupestres de Albarracín; será porque llevábamos 10 días sin vernos...
Más fotos.


6 comentaris:

Mayté Bermúdez-García ha dit...

Será porque os quereis??? :)
me alegra saber qu has disfrutado de tu visita Teruel.. es que Teruel también existe, jejejeje

Aysezhu ha dit...

¿Que será, será? Jeje.

Me alegro por tí. Nunca hemos estado en Albarracín, y a lo mejor en este otoño vamos. Tendré que pedirte recomendaciones.

Anònim ha dit...

... Teruel és fantàstic, jo guardo un record excel.lent!!!. Albarracín impressionant, la gent molt agradable, els amantes allà, donant-se la maneta, el torico fent-se el valent quant no aixeca un pam de terra, l'arquitectura mozàrab.... si es que sembla que vaig estar-hi ahir i va camí dels 6 anys ( encara festejàvem i no teníem motxila/les )

la tieta Rosa ha dit...

De ven segur que és per els dies que feia que no us veieu ;-
Però Teruel és un lloc que enamora!!

Anònim ha dit...

No cònec la zona, però per les fotos sembla maquíssim! El Jordi es d'allà?

laura ha dit...

Sara, el Jordi és de Tarragona, però el seu pare és d'un poblet petit de Teruel.

Gemma con gusto te recomiendo cosas de Teruel y alrededores. Eso sí, estoy deseando que alguien me recomiende un buen lugar donde degustar la gastronomía de la zona, porque hasta ahora sólo conozco un buen restaurante y lo conozco desde esta última visita.

Silvia, jajajajaja, el torico, pobret, allà palplantat i mira que n'és de petit.

Mayté, síii Teruel existe, pero es que es tan pequeñaaa, que tienen que hacerse oir.

Rosa, és cert feia molts dies que no ens vèiem i ara ja tornem a estar com gat i gos, jajaja. Això de la tornada al cole ho porta molt malament.