La meva llista de blogs

dijous, 5 d’abril del 2007

setmana santa

Aquesta setmana és una tortura, no tinc vacances i he de venir a treballar, però a l'oficina no hi ha pràcticament res a fer. Així que qualsevol motiu pot alegrar-te el dia. Bé, el motiu en concret no és qualsevol cosa, és una COSA en majúscules. He rebut un regal avançat d'aniversari, el diumenge faig 32, ufffff comencen a pesar ja. Encara que potser no era el propòsit de la Sílvia o sí, qui sap, jo me'l prendré com el meu primer regal d'anniversari. Com sap que m'agraden les lletres, aquest llibre de l'editorial Mango el trobo sensacional. I el petit hornbook amb un motiu del P.I.P. guauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, no em digueu que no és una cucada!!! Moltíssimes gràcies Sílvia, ja saps que no calia, però m'ha alegrat el dia i la setmana sencera.

Esta semana está siendo una tortura, no tengo vacaciones y tengo que venir a trabajar, pero en la oficina no hay prácticamente nada que hacer. Así que cualquier cosa puede alegrarte el día. Bueno, no puedo calificar el motivo de mi alegría como cualquier cosa, sino una COSA en mayúsuclas. He recibido un regalo adelantado de cumpleaños, el domingo cumplo 32, ufffff comienzan a pesar ya los años. Y aunque quizás no era el propósito de Silvia o quizás sí, quien sabe, yo me tomaré su obsequio como mi primer regalo de cumpleaños. Y como ella sabe que me encanta bordar letras, creo que el libro de la editorial Mango es sensacional. Y el pequeño hornbook con un motivo del P.I.P. guauuuuuuuuuuuuuu, no me digais que no es una cucada. Muchísimas gracias Silvai, ya sabes que esto no hacía falta, pero me has alegrado el día y la semana entera.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me n'alegro que t'hagi agradat. Podria quedar super bé i dir-te que sí que sabia que era el teu aniversari, però no és així. Només volia donar-te una sorpresa, la mateixa que tu em vas donar per Nadal. Així, si algun dia fas el PIP, ja tindràs un accesori + per la col.lecció.
Molts petonets !!

Lolita Blahnik ha dit...

Asi que hoy es tu cumple?? felicidades!!!!

Alma_vcg ha dit...

Feliz cumpleaños!!!!

Con un día de retardo, pero con mucho cariño, te envio un fuerte abrazo.

Lolita Blahnik ha dit...

gracias por la info sobre la expo!

Anònim ha dit...

Felicitats!!!

Anònim ha dit...

Uy! Arribo tard!! Però et desitjo igualment un Feliç Aniversari!!
Espero que t'ho hagis passat molt bé!
32 es una bona edat ;-)