La meva llista de blogs

diumenge, 20 de maig del 2007

amarillis

El color vermell està inundant la meva vida, els llums del menjador, samarretes noves, les teles de la colxa ràpida, i aquesta magnífica amarillis també ha volgut ser vermella. Quina flor tan agraïda!! Plantes la ceba i au sense adonar-te va creixent una barbaritat per segons i en un vist i no vist tens les quatre flors alegrant-te la vista.



El color rojo está inundando mi vida, las luces del comedor y la habitación, camisetas nuevas, las telas de la colcha rápida, y esta magnífica amarillis también ha querido ser roja. Qué flor tan agradecida!!! Plantas la cebolla y sin darte cuenta empieza a crecer y crecer una barbaridad, incluso por segundos y en un visto y no visto, tienes cuatro flores alegrándote la vista.

3 comentaris:

la.lluna.d.abril ha dit...

El color vermell, és el meu color, una petita peça cada dia en el vestir, i tens més alegría.
Ja no fas coses en px?, m'agrada moltissim la teva afició pels gats.
Felicitats pel teu blog, fa més d'un any que et segueixo, i veig que tens molta traça, temps i ganes de fer-ho.
Una abraçada

Anònim ha dit...

M'encanten els colors vius, alegren la vida :-)
Curiosament, mai he plantat una amarillis, potser que ho probi algún día.
Ara mateix, lo que tinc dins de casa es una begonia... vermella ;-)

monica ha dit...

hola laura
antes que nada muchas gracias por entrar en mi blog, bueno tu precisamente mal no lo haces muchacha... tu blog esta muy bonito.... a mi me fascina la gente que hace patch me parece tan dificil... en fin si no te importa te pondre en mi lista de blog de visita y me gustaria mucho que hicieras lo mismo con el mio, si quieres. te visitare a menudo
Monicameana.