La meva llista de blogs

divendres, 8 de juny de 2007

pinkeep quaker

Ja fa setmanes que tinc enllestit aquest pinkeep i la meva intenció era montar un pas a pas amb totes les fotos. Però no cal repetir-se i menys quan Ana CL n'ha fet un de genial. És el primer que passarà a decorar una balda de la meva nova llibreria, i com a primer hi ha coses a millorar, sobretot pel que fa a la col·locació de la cinta.
El brodat és un motiu quaker del Beatrix Potter's Quaker Sampler. Una preciositat que no descarto brodar en un futur. Però ara de moment només he escollit un dels medallons. La tela és un lli en ct.28 de Polstitches Designs-Dragon Shades en color Neptune. I el fil és de la col·lecció de lli dels DMC, concretament color ECRU.


Hace semanas terminé este pinkeep y mi intención era mostraros un paso a paso con todas las fotos. Pero he desistido porque no hace falta repetirse y menos cuando nuestra Ana CL nos ha brindado uno genial. Es el primer que decorará una balda de mi nueva librería, y por supuesto hay cosillas a mejorar, la colocación de la cinta no me deja muy convencida.
El bordado es un motivo quaker del Beatrix Potter's Quaker Sampler. Una preciosidad que no descarto bordar por completo en un futuro. De momento para el pinkeep he escogido un medallón. La tela es un lino en ct.28 de Polstitches Designs-Dragon Shades en color Neptune y el hilo es de la colección DMC lino, concretamente el color ECRU.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i don't understand but are you going to stich beatrix potter? i love them all! lol

but you have already all those cute cats!!!!! hihi

Unknown ha dit...
L'autor ha suprimit aquest comentari.
laura ha dit...

Geraldine. I've got the Beatrix Potter's sampler chart, but I've got no time to stitch it completely. So I decided to stitch one motive and make a pinkeep. I want to stitch the complete sampler, but I've got so many projects I must finish first, like astrocats calendar.

Anni Rios ha dit...

PUES TE HA QUEDADO GENIAL, YA ME PASE POR EL BLOG DE ANA Y LA VERDAD ES QUE SI ES MUY BUENA CON ESO DE EXPLICAR LAS COSAS, BESITOS DESDE ACAPULCO.

Anònim ha dit...

T'ha quedat molt bé.
Brodar una petita part del sampler permet treure una mica la frustació de no tenir el temps de brodar-ho sencer, oi?

Unknown ha dit...

I tant Sara, és el que tenen els petits accesoris, els pots tenir acabats en poques sessions i són agraïts de fer, perfectes per alternar-los amb labors més entretingudes.

Unknown ha dit...

ayyyyyyyyyyyyy que ganas tengo que ya llegue para verlo de cerquitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esta lindisimo y el quaker de 4 patas esta gennialllllll... felicidades....