La meva llista de blogs

divendres, 10 d’agost del 2007

Central Park i museus

Un turista no pot marxar de NYC sense haver trepitjat l'herba de Central Park. I com que volíem ser turistes com cal vam fer-ho i dues vegades. La primera en dimecres i el parc estava mooolt tranquil, no sé si perquè la nit anterior havia estat plovent sense parar o perquè era dia laborable. La segona vegada va ser en dissabte en sortir del Museu d'Història Natural i estava a petar, jutgeu-ho per les fotos. Això sí els esquirols i la resta d'habitants del parc no s'espanten per res!!!
I com que també s'ha de culturalitzar una mica, el turista ha de visitar alguns dels nombrosos museus, perquè mira que n'hi ha. Al llarg de la cinquena avinguda, trobem l'anomenada Milla dels Museus, el nom ho diu tot, oi??? Nosaltres en vam visitar tres, el que he dit abans i el Gugenheim, a més del MOMA, és clar. Mai havia vist tants quadres de Picasso junts!!!


Un turista no puede despedirse de NYC sin pisar el césped de Central Park. Y como queríamos la etiqueta de turista en toda regla lo hicimos y dos veces. La primera en miércoles y estaba todo muy tranquilo, no sé si porque la noche anterior había llovido sin parar o porque era día laborable. La segunda fue en sábado al salir del Museo de Historia Natural y estaba a petar, juzgádolo por las fotos. Eso sí las ardillas y resto de habitantes del parque no se inmutan por la presencia humana.
Y como también tiene que culturizarse un poco, el turista debe visitar algunos de los numerosos museos de la ciud
ad, porque hay para dar y vender. Sólo con decir que en la quinta avenida está la conocida Milla de los Museos. Nosotros visitamos dos el citado anteriormente y el Gugenheim, a parte del MOMA. Nunca había contemplado tantos cuadros de Picasso juntos!!!


1. Interior Gugenheim
2. Interior del MOMA
3. Vista del carrer des del MOMA
4. Terrassa del MOMA
5. Senyoretes d'Avinyó (Picasso)
6. Sopes Campbell (Andy Warhol)
7. Nit estrellada (Van Gogh)
8. Esperança (Klimt)
9. Natura morta (Cezanne)

6 comentaris:

Alma_vcg ha dit...

Veo que hiciste muy bien tu papel de turiste ;)

Estoy contemplando todas las fotos que nos has mostrado.

Anni Rios ha dit...

wow, te imagino como en una de tantas peliculas que he mirado jejejejejeje

agus ha dit...

Jo vull tornar, pero el meu home va quedar fins ... es dificil tornar-lo a enganyar, m'espero q creixin les xiquetes i ...

laura ha dit...

Agus, a mi em passa exactament el mateix. Jo tornaria ara mateix, però el meu acompanyant fa quedar fins al cap de tot. jiiji. Serà que NYC és ciutat per a dones!!

Lolita Blahnik ha dit...

oh, oh, oh!!! gran resumen de tu super viaje. con muchas muchas fotos como a mi me gusta. que envidia.
Ah! y ya hice mis deberes, tiene un envio certificado viajando a tu casita, espero que todo sea de tu agrado :) mantenme informada, please, que yo y correos nos llevamos fatal

Anònim ha dit...

Oho! M'hagués encantat conèixer Central Park i els seus esquirolets!