La meva llista de blogs

divendres, 24 d’agost del 2007

Tilda

Quan vaig descobrir l'univers Tilda vaig quedar meravellada de la tendresa que mostren aquestes nines. Algunes ja coneixeu què és Tilda, moltes heu fet autèntiques joies a partir dels seus dissenys. Però si hi ha alguna que no, doncs, simplement aclarir que són les creacions d'una dissenyadora nòrdica anomenada Tone Finnanger i publicades per l'editorial Cappelen. Aquestes publicacions han traspassat fronteres i es poden trobar editades en anglès i francès, en castellà encara no, una altra vegada més anem molt endarrerits en aquestes qüestions.
Investigant una mica he descobert que hi ha diferents maneres d'aconseguir tant els llibres com els materials necessaris: - via Amazon aquí i aquí (ull sembla ser que varien alguns continguts segons l'idioma) - a través de webs com aquesta, aquesta, aquesta, aquesta, aquesta, aquesta o aquesta altra.
I fins i tot, recentment han aparegut blogs que exposen diferents creacions, alhora que faciliten informació útil sobre les darreres novetats. Si us interessa aneu aquí i aquí. També hi ha qui ofereix la seva particular visió, sino passeu-vos pel blog que dies enrera va recomanar-nos Anabel, mireu. Qui podrà resistir-se a la temptació????



Al descubrir el mundo Tilda quedé anonadada de la ternura que desprenden sus muñecas. Muchas sois las que conoceis Tilda e incluso habeis llevado a cabo algún proyecto. Pero por si alguien
todavía no sabe de que hablo, simplemente me queda decir que son las preciosas creaciones de una diseñadora nórdica llamada Tone Finnanger y publicadas por la editorial Cappelen. Estas publicaciones han traspasado fronteras y se pueden encontrar editadas en inglés y francés, en castellano no, otra vez andamos muy rezagados en estos temas.
Indagando un poco he descubierto distintas manera de adquirir tanto los libros como los materiales necesarios:
- vía Amazon aquí i aquí (ojo!!! parece ser que algunos contenidos varían según el idioma)
- a través de webs como ésta, ésta, ésta, ésta, ésta, ésta o esta otra.
Incluso recientemente han aparecido blogs que exponen distintas muñecas, a la vez que facilitan información útil sobre las últimas novedades. Si os interesa pasad por
aquí y aquí. També podeis contemplar con todo lujo de detalles las muñecas de MisCia, blog que días atrás nos recomendó Anabel.

¿Quién va a resistirse a esta tentación??



14 comentaris:

agus ha dit...

Jo tinc el de "Tildas Hus" i pots creure que en vaig tindre varis a les mans i em va costar una mica decidir-me, son tots fantàstics ... per cert ja hi han varies coses triades per fer, quan ho tinga vos ho ensenyo ...

Besets, Agus

Anni Rios ha dit...

oye las muñequitas de arriba se parecen a mi pero en rubias jejejejeje, la verdad es que si estan bien monas las monas jijiji, hoy amaneci sangrona no me hagas caso.
gracias por los tips.

laura ha dit...

Aguuusss, i on dius que vas poder triar i remenar aquests llibres???

agus ha dit...

A una botiga de Vic !!!

Milú manualitats
Plaça dels màrtirs 22
Vic - 93 889 33 61 -

Lolita Blahnik ha dit...

No las conocia, que tiernas parecen... voy a investigar

Anònim ha dit...

.... aquestes nines són una preciositat..... tinc alguns llibres de la Tilda i les robes, botons per originals per fer.les.... però em manquen dues coses: entendre el danès i tenir una mica mes de temps.Potser aquesta tardor ;-)

Ricardo Astrauskas ha dit...

Bonitas, ideales para un buen regalo

Montse ha dit...

Ohh que bé. Ara ja se de qui son aquestes nines tan tendres,les havia vist en alguns blogs.
Les de "Mis Cia" també m'han agradat molt,és un altre estil però molt original.

Anònim ha dit...

Jo no em resisteixo, jeje!
Gràcies pels lligams, hi han dos blogs que no coneixia!

Mar ha dit...

Son una monada, yo estoy esperando mi libro de amazon, como agua de mayo...

Cristina ha dit...

Con toooooooda la información que nos proporcionas, va a ser muy difícil resistirse a la "Tildamania". Desconocía que determinados libros estuviesen editados en francés... el sueco como que no se me da muy allá.
Gracias por el trabajo que te has tomado

laura ha dit...

yo os recomiendo visitar esta página http://picasaweb.google.com/carola1673/Paques
y esta http://picasaweb.google.com/carola1673/Sommer
o simplemente que busqueis en esa web la palabra "tilda" porque encontrareis los libros con las fotos y los patrones!!

Mavi. ha dit...

Hola Laura.
Gracias por tu visita. Estás en mis favoritos desde que te lei en esta entrada. Y me convertí en una maniática de tilda.
Te sigo, pero es que no sé nada de punto de cruz. El cuadro para tu madre es una preciosidad. Yo hubiera matado a los de la enmarcación.
Saluditos.
Mavi.

Lupe Z Lluch ha dit...

He llegado aquí por casualidad buscando las nuevas Tildas bañistas.
Muchísimas Gracias por tantas direcciones....
BESITOS