La meva llista de blogs

dissabte, 31 de març de 2007

trencaclosques/rompecabezas


I no hi ha manera de resoldre el trencaclosques. Després de tres dies intentant-ho, segueix-ho senso aconseguir-ho. Seria fàcil mirar la solució, però noooo, aquesta vegada he de jugar net. No vull fer trampes.

Qué no, que no hay manera de resolver el rompecabezas. Después de tres dás intentándolo, no lo consigo. Sería sencillo mirar la solución, pero nooo, esta vez quiero jugar limpiamente. No quiero hacer trampas.

dimarts, 27 de març de 2007

Preparant... / Preparando...

... tots els materials per a l'activitat de MPC en què participo aquest any. N'hi ha diverses i diferents, d'activitats previstes per al 2007, però m'he decantat per participar únicament en l'intercanvi d'ornaments quaker. Així que havent rebut ja els fils de lli de DMC i esperant a que s'ultimin els detalls, contemplo els fils un darrera l'altre i em costa decantar-me per quin seran els escollits. Què en fan de goig!! Espero que no sigui una tortura brodar amb ells, perquè dels de rayon he acabat fins...


... todos los materiales para la actividad de MPC a la que me he inscrito este año. Las actividades para el 2007 son diversas y distintas, pero me he decantado por participar únicamente en el intercambio de adornos quaker. Así que habiendo recibido ya los hilos de lino de DMC y esperando a que se ultimen los detalles de la actividad, contemplo una a una las madejas y me es difícil decantarme por los colores con que bordaré. ¡Cómo lucen! Espero que trabajar con ellos no sea engorroso, como con los de rayon, de los que acabé hasta...

dijous, 22 de març de 2007

SAL Astrocats

Avui comença oficialment el SAL Astrocats, mini-SAL entre la Nela i jo (dues fanàtiques dels gats de la Margaret Sherry). Aquest és l'ordre a seguir:
- cáncer
, besson, lleó, aries, verge, balança, escorpí, sagitari,capricorn.

Hi ha algú més que s'animi???
Els tres que falten (aquari, peixos i taure) jo ja els tinc enllestits, així que la Nela els brodarà al final

Oficialmente hoy da inicio el SAL Astrocats, mini SAL entre Nela y yo (dos fanáticas de los gatos de Margaret Sherry). Este es el orden de bordado:
- cáncer,
géminis, leo, aries, virgo, libra, escorpión, sagitario, capricornio.

¿Hay alguien más que se anime??? Los tres horóscopos que faltan en la lista (acuario, piscis y tauro) ya los tengo listos, por eso Nela los bordará al final.dimarts, 20 de març de 2007

El mar

Aprofitant que aquest cap de setmana ha estat de tres dies, bé per a mi sí, dissabte ens vam apropar a la platja. Tot i que ja comença a haver-hi banyistes, encara es pot anar passejant amb la Sira sense molestar. Ella no opina el mateix, perquè això d'anar lligada no li agrada, però va anar així fins a les roques.
Un dels luxes del que gaudim és podem contemplar el mar mentre dinem, tot i estar a certa distància de la platja. Al principi et meravelles de la vista, però amb el temps ja és tan normal veure les onades des de casa que li restes importància, fins que t'apropes i sents aquella olor a mar, tan indescriptible i alhora tan revitalitzant. I és que no podria viure en una ciutat sense mar!!
Aquí més fotos.

Aprovechando que este fin de semana ha sido de tres días, al menos para mí, el sábado nos acercamos a la playa. A pesar de que empieza a haber bañistas, todavía se puede pasear con Sira sin molestar. Ella no opina lo mismo, porque no le gusta ir atada, pero así fue hasta llegar a las rocas.
Uno de los lujos que tenemos es poder contemplar el mar mientras comemos, aún estando a cierta distancia de la playa. Al principio te maravillas de la vista, pero el día a día va conviertiendo el paisaje en algo más normal y restas importancia al hecho de poder contemplar las olas; hasta que te acercas y hueles ese olor a mar, tan indescriptible y a la vez tan revitalizante. ¡Y es que no podría vivir en una ciudad sin mar!
Aquí más fotos.

divendres, 16 de març de 2007

Très chic


No és que sigui molt elegant, però em venia de gust emprar aquesta expressió en el títol d'aquest post. I és que ja estava cansada de viatjar amb les sabates dintre d'una bossa de supermercat. I ara que penso, sí que és "chic" la meva nova bossa de sabates comparada amb les antigues ;-) És fàcil i ràpida de fer. París, Londres, N.Y. prepareu-vos.


No es que sea muy elegante, pero me apetecía utilizar esta expresión en el título de este post. Y es que ya estaba cansada de viajar con mis zapatos dentro de una bolsa de supermercado. Y pensándolo bien, sí que resulta "chic" mi nueva bolsa de zapatos comparada con las antiguas ;-) Es fácil y rápida de coser. París, Londres, NY preparaos.

divendres, 9 de març de 2007

calendar cats


Yupiiiii yehhhhh!!!!! Acabo de passar per correus a recollir els meus gats!!! Estic emocionada. A vegades semblo una muntanya russa, super-contenta o super-trista, no tinc remei.


Yupiiii yehhhh!!! Acabo de pasar por correos a recoger mis gatos!! Estoy emocionada. A veces parezco una montaña rusa, super-contenta o super-triste, no tengo remedio.

dilluns, 5 de març de 2007

astrocats

Què fantàstic és el calendari Astrocats que es va distribuir amb la revista Cross Stitcher! De cap número d'aquesta publicació he extret cap disseny interessant a excepció dels astrocats. La meva intenció és brodar un horòscop cada mes, però com sempre vaig amb retard. Ja n'hauria de tenir tres i anar pel quart, i en canvi estic començant el tercer. De totes maneres, tampoc tinc massa pressa, és un divertiment més que una obligació. Com que els brodo en teles sueltes, són fàcils de portar a sobre i estona que tinc, estona que aprofito, sobretot al vespre mentre mirem la TV. Acabaran formant part d'un quilt, però això ja serà més complicat. Fotos aquí.


¡Qué maravilloso es el calendario Astrocats que distribuyó la revista Cross Stitcher! De ningún ejemplar he podido extraer ningún diseño interesante a excepción de los astrocats. Mi intención es bordar un horóscopo cada mes, pero como siempre voy con retraso. Ya debería tener tres listos y estar con el cuarto, pero acabo de empezar el tercero. De todos modos, tampoco tengo prisa con esta labor, me lo tomo como un divertimento más que como una obligación. Además como los bordo en telas individuales, son fácilmente llevables de una lado a otro, y minuto que tengo, minuto que aprovecho, sobretodo por las noches mirando la TV. Acabarán formando parte de un quilt, espero, pero este tema ya es algo más complicado. Fotos aquí.