La meva llista de blogs

dilluns, 24 de desembre de 2007

Xmas elf


Iniciat l'1 de novembre i acabat el 17 de desembre i aquí està a punt de ser emmarcat, però això serà ja pel proper Nadal. No hi ha temps material per tenir-lo per demà, ni temps, ni diners, per ara. Brodat en lli color "raw" en ct32 ( x cm), amb fils Crescent Colours, Kreinik i Whisper. (el whisper realment no m'ha resultat gens agradable; i els CC cada dos per tres s'enredaven). En fi, només desitjar-vos:

BON NADAL

Empezado el 1 de noviembre y finalizado el 17 de diciembre y aquí está listo para enmarcar, pero eso será ya para las próximas navidades. Por ahora no hay tiempo, ni dinero para ello. Bordado en lino color "raw" en ct 32 ( x cm), con hilos Crescent Colours, Kreinik y Whisper (el whisper no me ha sido nada agradable, no los CC que se enredaban cada dos por tres). En fin, sólo quería desearos:

FELIZ NAVIDAD

dimecres, 19 de desembre de 2007

"L" de Laura


Moria de ganes de tenir una cinta mètrica forrada. I és que n'he comprat ja vàries al "xino", però no trobo el moment per provar-ho. I vet aquí que en l'intercambio d'inicials d'Anais, va i la meva companya me n'envia una. Moltes gràcies Maria, m'ha fet molta il·lusió. I sobretot valoro molt que t'hagis decantat per brodar en 1x1, que santa Llúcia et conservi la vista. Demà les fotos.

Moría de ganas de tener una cinta métrica forrada. Y es que ya he comprado varias en el "chino", pero nunca encuentro del momento de ponerme a ello. Y mira por donde en el intercambio de iniciales organizado por Anais, va y mi compañera me envía una. Muchas gracias María, me ha hecho mucha ilusión. Y sobretodo valoro mucho que te hayas decantado por bordar en 1x1, que Sta Lucía te conserve la vista!! Mañana las fotos.

cruesa


Si haguéssim de fer un llistat de paraules relacionades amb la II Guerra Mundial, entre elles sortirien: nazisme, camps de concentració, extermini, SS, Hitler... per exemple. Però sense citar-ne cap d'elles, veus la cruesa d'aquella barbàrie a través dels ulls d'un nen de 9 anys. De l'1 al 10: un 9.

Si hiciéramos un listado con palabras relacionadas con la II Guerra Mundial, entre ellas figurarían: nazismo, campos de concentración, exterminio, SS, Hitler... por ejemplo. Pero sin citar ninguna de ellas, ves la crueldad de aquella barbarie a través de los ojos de un niño de 9 años. Del 1 al 10: un 9.

Boyne, John: El noi del pijama de ratlles, Barcelona: Empúries, 2007, pp206.

flu


L'altre dia, i no em pregunteu com, vaig descobrir que en anglès la grip es diu "flu". I així estic mig "fluada", el que succeix és que la meva "flu" no acaba d'explotar i estic a mitges. A veure si ataca, em passo tres dies seguits al llit i adéu-siau. De moment, la meva "flu" m'ha permès acabar la tercera temporada de Lost. Si uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus plau, que arribi ja la quarta. A més he finiquitat el noi del pijama de ratlles. snif, snif. Aiii i he mig pintat la careta del caga-tió. I acabat l'elf de Mirabilia. Uiii quantes coses. Demà les fotos.

El otro día, y no me preguntéis cómo, descubrí que en inglés la gripe se llama "flu". Y así me encuentro, "enfluada". Lo que sucede con mi "flu" és que no acaba de explotar y estoy bien o mal a medias, según se mire. A ver si ataca de una vez y me paso tres días seguidos en la cama y luego bye-bye. De momento, mi "flu" me ha retenido en casa dos días y me ha permitido acabar la tercera temporada de Lost. Por faaaaaaaaaaaaaaaaaavor que llegue ya la cuarta. Además he finiquitado el noi del pijama de ratlles. Ahhhh y he pintado la cara del caga-tió. Y he terminado el elfo de Mirabilia. Uyyyy cuántas cosas!!!! Mañana las fotos.

dissabte, 15 de desembre de 2007

Atalie


N'he sentit a parlar molt dels fils Atalie. Què tenen en particular??? Doncs no ho sé, encara, tret que estan tintats artesalment. Però parlant amb la Sílvia sobre els dissenys de C mon Monde, ella va insistir en què fes cas de la dissenyadora i provés aquests fils. I com una servidora és molt obedient, aquí estan ja preparadets per a l'ABC l'automne. Però és clar, fer una comanda només per dos fils és desaprofitar la comanda, no??? I com el tió no em cagarà res de res enguany, doncs, va caure a la comanda, sense voler-ho, aquesta altra monada.

He leído muchos comentarios sobre los hilos Atalie. ¿Qué tienen de particular??? Todavía no lo sé, salvo que se tiñen de forma artesanal. Pero hablando con Sílvia sobre los diseños de C mon Monde, ella insistió en que siguiera las indicaciones de la diseñadora y probara estos hilos. Y como una servidora es obediente y se deja aconsejar, aquí están preparados para el ABC l'automne. Pero evidentemente realizar un pedido por dos hilos es desaprovechar los portes, ¿no??? Y como a mí el tió no me va a cagar nada este año, pues, cayó en el cesto de la compra sin queres esta otra monada.
divendres, 14 de desembre de 2007

idees


Perquè no tots els regals han de ser comprats. Amb ganes i il·lusió podem crear els nostres obsequis de Nadal, aquí van unes idees:
- un
dispensador de bosses
- un
davantal
- unes
pilotes de roba i uns cubs
- una manteta de bebé
- unes sabatilles
- un moneder

Porque no todos los regalos deben ser comprados. Con ganas e ilusión podemos crear nuestros propios presentes navideños, ahí van algunas ideas:
- un
dispensador de bolsas
- un delantal
- unas pelotas de tela y unos cubos
- una
manta de bebé
- unas
zapatillas
- un monedero


dijous, 13 de desembre de 2007

bend the rules


Des què vaig veure anunciada la gestació d'aquest llibre, em vaig proposar aconseguir-lo. De fet ja fa moltes setmanes que està a la meva prestatgeria. Però no ha estat fins avui que he volgut parlar d'ell i ha estat arrel del descobriment al flickr d'un compte replet de creacions fetes a partir del llibre. I és que veient tanta cosa maca una no pot resistir-se. Ara en comptes de voler anar a una botiga a comprar temps, voldria transformar-me en pop, per allò de les 8 potes.


Desde que vi anunciada la gestación de este libro, me propuse conseguirlo. En realidad ya hace bastantes semanas que está en mi librería. Pero no ha sido hasta hoy que he querido hablar de él a raíz del descubrimiento en flickr de una cuenta repleta de creaciones elaboradas a partir del libro. Y es que deleitándose con tanta cosa bonita una no puede resistirse. Ahora en lugar de querer comprar tiempo, querría transformarme en un pulpo, por eso de las 8 patas.

dimarts, 11 de desembre de 2007

arbres


La Sara em preguntava en un correu que com m'anaven les creacions nadalenques. I jo, uuuupssss, és cert, encara no he fet res!!! I he de fer alguna cosa??????? Tindré temps??????? I de fet de temps no en disposo de gaire, com la majoria vaja, però he optat per una coseta ràpida, per a que no es digui. Aquí teniu el patró i les explicacions i aquest flickr ple de versions.

Sara me preguntaba en un correo como iban mis creaciones navideñas. Y yo pensé, uppppppppssss, es cierto, todavía no he hecho nada!!!! Y a estas alturas, debo hacer algo???? Tendré tiempo???? Y de hecho de tiempo no voy sobrada, como la mayoría, vamos, por lo cual he optado por algo rapidito, para que no se diga. Rapidito a priori. Aquí tenéis el patrón y las explicaciones y una cuenta en flickr llena de versiones.

reeditat el 13/12 per dir-vos que hi ha un altre patró similar.

reeditado el 13/12 para deciros que hay otro patrón similar.


dilluns, 3 de desembre de 2007

intercanvi de lletres


Llesta, embolicada i amb un detallet extra demà marxarà la meva lletra de l'intercanvi organitzat per l'Anais. Com no podia ser d'altra manera l'acabat és de nou en forma de pinkeep. Només queda esperar que arribi ràpidament i li agradi a la seva destinatària.

Lista, envuelta y con un detallito extra mañana se irá mi letra del intercambio organizado por Anais. Como no podía ser de otra manera el acabado es en forma de pinkeep. Sólo queda esperar que llegue rápidamente y le guste a su destinataria.


Firmin


Firmin és una rata de biblioteca, literalment parlant. Ambientada al Boston dels anys 60 en un escenari totalment decrèpit, aquesta rata peluda i lletja passa de menjar-se els llibres a llegir-los. Els crítics diuen que destil·la humor, però jo el que he sentit és aquest ambient de suburbi, de personatges fracassats i antiherois. De l'1 al 10, un 6.5. M'he sentit com un rata, devorant el llibre en tan sols 10 dies.

Firmin es una rata de biblioteca, literalmente hablando. Ambientada en el Boston de los 60 en un escenario totalmente decrépito y decadente, esta rata peluda y fea pasa de comerse los libros a leerlos. Los críticos dicen que destila humor a raudales, pero lo que me ha captivado a mí es ese ambiente de suburbios, de personajes fracasados y antiheroes. Del 1 al 10, un 6.5. He sido una rata devorando el libro en sólo 10 días.