La meva llista de blogs

dilluns, 25 de febrer del 2008

la elegancia del erizo

Penseu en el vostre àpat predilecte, el que més us agradi i que no mengeu sovint, en un postre o un deliciós bombó. L'assaborieu lentament i no voleu que s'acabi. Així he "assaborit" jo aquest llibre, lentament, cada paraula, cada capítol, sense voler que s'acabés mai. El dissabte vaig llegir l'últim capítol i vaig acabar plorant de pena i alegria.
Si voleu us en faig 5 cèntims a veure si us animeu i us agrada tant com a mi. París, Renée una portera d'un edifici de famílies benestants, Paloma, una nena de 12 anys. A priori dos personatges molt diferents, però gràcies al sr.Ozu s'acaben coneixent i...

Pensad en vuestra comida preferida, la que más os gusta y no comeis con frecuencia, en un postre o un delicioso bombón. Lo degustais lentament y no quereis que nunca se termine. Así he "degustado" yo este libro, lentamente, cada palabra, cada capítulo, sin querer que terminara nunca. Y el sábado lo concluí y acabé llorando, de pena y alegría.
Si quereis os digo alguna cosilla a ver si os animais y os gusta tanto como a mí. París, Renée la portera de un edificio de familias pudientes, Paloma, una niña de 12 anys. A priori dos personajes muy distintos que gracias al sr.Ozu se acaban conociendo y...

3 comentaris:

Sara ha dit...

Es temptador, però a la meva vida he tingut que escullir: manualitats o lectura? De moment he escullit manualitats, i no em queda temps per la lectura, i aixó que m'encannnnta llegir (però tot no es pot fer...)

Anni Rios ha dit...

tendre que anotarlo en mi lista de libros pendientes por leer. gracias.

Aránzazu PG ha dit...

Aaayyyy!!!!! no digas más, me lo empecé el sábado en la pelu mientras me hacía un tratamiento y se me pasó la mañana volando.
A ver si tengo otro ratito pa pillarlo.
Besos