La meva llista de blogs

dilluns, 4 d’agost del 2008

Pocs progressos


Poques han estat les puntades i les labors en general que han progressat durant les vacances. Algunes x del Victoria's Quaker, una mica d'acolxat del quilt Tildas i poca cosa més. Per això, la darrera tarda lliure em vaig dedicar a montar aquest fob. Ara, ja només queda que amb les mateixes ganes monti el llibre per les agulles. Però ves a saber quan serà!!!

Más bien pocas han sido las puntadas y las labores en general que han progresado durante las vacaciones. Algunas x del Victoria's Quaker, un poco del acolchado del quilt Tildas y poca cosa más. Por eso, la última tarde libre me dediqué a montar este fob. Ahora ya sólo resta que con las mismas ganas monte el libro para las agujas. Pero vete tú a saber cuando será eso!!

6 comentaris:

Carla ha dit...

que bonito te ha quedado!!

Amalia ha dit...

¡Me encanta!
Lo importante es acabarlo...lo de cuando importa menos...
Besos

Mavi. ha dit...

Muy bonito. Me encantan esos gatitos.

Helen ha dit...

Es molt original........podríes comentar-me que és això del llibre d'agulles i com ho penses fer.

Et faig saber la meva direcció de blog:http://heliblogpatchwork.blogspot.com/, potse així l'intercanvi de coneixements és més efectiu.

Gràcies per tot

Helen

Aránzazu PG ha dit...

Me gustan muchos estos gatos!! creo que nos pasa a muchas, esperar las vacaciones para hacer cosas que normalmente no nos da tiempo y que cuando llegan, tampoco avanzamos mucho....
Un beso

Anabel ha dit...

Me encanta! Qué tijeras tan bonitas!