La meva llista de blogs

dimecres, 10 de setembre de 2008

sew easy bags

No em volia anar de pont sense fer-vos cinc cèntims d'aquest llibre. Ja en vaig parlar aquí, però no està de més comentar-vos les meves impressions, per si a algú li poden ser útils.

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5 (19 US $)

El títol del llibre és força explícit, no enganya, l'autora ens dóna les pautes per cosir 12 bosses d'estils diversos. Cadascun d'aquests projectes ve presentat en una fitxa, on venen les indicacions, a més del patró que caldrà augmentar fins a la mida desitjada. A més, hi ha un llibret d'unes 48 pàgines amb consells generals sobre costura. Us pot agradar si busqueu tutorials amb explicacions clares i breus. En canvi, us pot decebre si busqueu com cosir una bossa amb explicacions detallades i multitud de fotografies.


No me quería ir de puente sin comentar brevemente de este libro. Ya hablé de él aquí, pero no está de más exponer mis impresiones por si a alguien le pueden ser de utilidad.

- LEE, Linda: Sew easy. Bags, New York, Sixth&Spring Book, 2006 -ISBN:1-931543-92-5 (19 US $)

El título del libro es muy explícito, no engaña, la autora nos da la pauta para coser 12 bolsos de estilos diversos. Cada bolso viene presentado en una ficha individual, donde se explica su confección, además de ofrecer el patrón que se tendrá que aumentar tanto como se quiera. Además, hay un librito de unas 48 páginas con conejos generales sobre costura. Os puede gustar si preferis explicaciones concisas. Os decepcionará, en cambio, si lo que buscáis es cómo coser un bolso con largas explicaciones e infinitud de fotos.

4 comentaris:

Los hilitos de Ana ha dit...

Pues no había oído hablar nunca de este libro, lo apuntaré en mi lista de futuribles, aunque todavía tengo pendiente la "wip".... así que estoy como para sumar proyectos, jajaaa!! Pero ya sabes cualquier libro viene bien. (a la lista)

Disfruta del puente.

Besos. Ana.

la.lluna.d.abril ha dit...

Caram!!!, igualet, igualet és el que va portar la meva germana de NY l'any passat, i ... encara no ha fet res de res, jejejeje, suposo que en podem dir que és el seu UFO's.
Cada cop que el miro m'entren ganes d'agafar l'agulla, peò aiiissss, el meu armari ja està ple de bolsos i bosses, quan obro la porta cauen de la prestatgeria:(
Bon cap de setmana

Anònim ha dit...

Ja veig que tens molts projectes !!!!. Jo, tot just m'enganxo avui al blog i també tinc el sarró ple dels meus !!!

Olivia_p ha dit...

gracias laura por postearlo, pero me parece que la costura se me resistirá un poco más ; )