La meva llista de blogs

dimarts, 25 de novembre de 2008

Home of a needleworker

Quan els mals esperits t'ataquen, se'ls ha de combatre. Per a mi la millor terapia és brodar. En aquests moments s'allunya tot el que em destorba i em relaxo enormement. Quina bona teràpia, oi??? Acabat el Home of a Needleworker, too!! ja només em resta emmarcar-lo. És el meu primer LHN i ja per això té un significat especial. No obstant, sempre que el contempli recordaré el moment en què ha estat brodat i els pensaments que m'han acompanyat.

Cuando los malos espíritus te atacan, hay que combatirlos. Para mí la mejor terapia es el bordado. En estos momentos todo lo que me molesta se aleja de mi mente y me relajo. Qué buena terapia, verdad?? Concluido el Home of a Needleworker, too!!! ya sólo hay que enmarcarlo. Es mi primer LHN y ya por eso tiene un significado especial. No obstante, siempre que lo contemple recordaré el momento en que ha sido bordado y los pensamientos que me han acompañado.

15 comentaris:

Laslaboresdeanamaria.blogspot.com ha dit...

Te ha quedado muy bonito. Me gusta el diseño, y yo también me relajo bordando. Por una parte alejo malos pensamientos, y atraigo hacia mí, otra clase de pensamientos. Cada bordado lleva un poco de nosotras.
Felicidades.

agus ha dit...

T'ha quedat preciós, tinc tantes ganes de brodar-lo, i com tots el brodats cada un te la seva historia..

B7S, Agus.

Anònim ha dit...

Molt maco!
I es veritat que tot lo que son manualitats son molt relaxants... excepte quan t'equivoques ;-)

Lolita Blahnik ha dit...

que precioso... para mi tambien es una buena terapia coser o tejer. Y si encima lo hago mientras veo alguna serie de esas que me gustan o escuchando la radio, ya se me olvidan todos los problemas!!!!
Mucha suerte, espero que pronto te quites todos los malos pensamientos de encima.

Amalia ha dit...

Espero que no sean muy malos....¡te ha quedado precioso!
Besos.

Carla ha dit...

Te ha quedado muy lindo!

Anònim ha dit...

Tens raó... tots els brodats tenen la seva petita història i, en aquest cas concret, recordo que un dia de principi d'any et vaig dir que utilitzessis els colors recomenats, ja que el blau era espectacular.
El miro i cada com m'agrada +...FELICITATS !!!

Cristina ha dit...

Yo siempre he defendido el valor terapeutico de los bordados, que con tu artículo queda, una vez más, demostrado.
Por cierto, me gusta muchísimo tu elección

Sandra Bachiame ha dit...

Gràcies Laura, ja no tinc amnèsia!! Ara et tinc enveja de la bona...només vaig fer el de la Princessa i el pèsol de LHN, em sembla que era de LHN... un altre cop l'amnèsiaaaa??
Enhorabona!!

Silvia F.Keros ha dit...

Sempre m'ha agradat molt aquest disseny! T'ha quedat preciós! La veritat és que dedicar-nos a realitzar les nostres 'labors' és una bona teràpia antiestrès (bé, sempre i quan no se t'acumulin com a mi, ja ja ja )

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Jo, igual me lo tengo que mirar, porque yo no siento na da ná...
Por cierto te ha quedao precioso.
Besos
Ana

Los hilitos de Ana ha dit...

Que bonito! A mi me encanta ese bordado, espero algún día hacerme con él y bordarlo en un buen momento. Espero que te haya ayudado a espantar los malos espiritus y que con sólo mirarlo sirva para hacerte sentir mejor.

Besos. Ana.

orange/chocolate ha dit...

És veritat. cada brodat té una història darrra i no pots evitar recordar-la quan els mires!! M'agraden molt tots els dissenys de LHN. Aquest és un dels que algun dia faré. Petons

Montse ha dit...

Desitjo que amb lo bonic que t'ha quedat només et porti els bons pensaments.

Pilar ha dit...

Laura, te ha quedado precioso.
Yo también tengo muchas ganas de hacer algún LHN, porque en general me gustan casi todos.
Enhorabuena.