La meva llista de blogs

dissabte, 29 de març de 2008

deux jolies escargots


del llibre Sommer de Tone Finnanger edit Cappelen

Encara recordo una mica del francès que vaig aprendre a l'escola. Ja llavors m'agradava la sonoritat d'alguns mots, especialment "escargot", m'agrada la seva musicalitat, però no m'agrada menjar-me'ls. Bé aquests han aparegut no sé d'on i sembla ser que o són germans o són parella. Investigaré a veure si en trec l'aigua clara.

Aún recuerdo un poco del francés aprendido en el colegio. Ya entonces me gustaba la sonoridad de algunas palabras, especialmente "escargot", me gusta su musicalidad, pero no me gusta nada comérmelos. Bien, éstos han aparecido no sé de donde y parece ser que o son hermanos o son pareja. Investigaré a ver si consigo sonsacarles.

dijous, 27 de març de 2008

intercanvi quaker d'hivern

A amigaspx vam continuar amb la tradició dels intercanvis quaker. En aquesta ocasió els colors havien de ser els de l'hivern, blancs, grisos, platejats... i l'accessori havia de ser un pinkeep o un pincushion. Algunes noies ja estan començant a rebre els paquets. En aquesta ocasió el sorteig va unir-nos a la Chus i a mi. I aquí us mostro ambdós accessoris, el pinkeep tan fantàsticament brodat en 1x1 i acabat per ella, juntament amb altres detalls que va incloure; i el pincushion que vaig brodat jo per ella. Ejemmmm, es nota que no havia començat les classes de patch, oiii??? Però la Chus és tremendament comprensiva i generosa i només ha tingut paraules amables per mi. Per si us interessa el disseny és un gratuït de The workbasket, brodat sobre lli color raw en ct28 amb fil de seda Vikki Clayton color seafoam, i el podeu descarregar aquí. Com sempre una meravellosa experiència aquesta dels intercanvis. Gràcies Chus, el teu pinkeep ja ocupa un lloc molt especial.


En amigaspx continuamos con la tradición de los intercambios quaker. En esta ocasión los colores debían ser invernales, blanco, gris, plateado... y el accesorio se debía montar en forma de pinkeep o pincushion. Algunas chicas ya están empezando a recibir sus paquetes. En esta ocasión el sorteo tuvo a bien unirnos a Chus y a mí. Y aquí os muestro ambos accesorios, el pinkeep tan fantásticamente bordado en 1x1 y montado por ella, junto con otros detalles que incluyó; y el pincushion que le bordé para ella. Ejemmmm, se nota que todavía no había empezado las clases de patch, verdad??? Pero Chus es tan tremendamente comprensiva y generosa que sólo ha tenido palabras amables para mí. Por si os interesa el diseño es un gratuito de The workbasket, bordado sobre lino color raw ct28 con hilo de seda Vikki Clayton color seafoam, y lo podéis descargar aquí. Como siempre una maravillosa experiencia esta de los intercambios. Gracias Chus, tu pinkeep ya ocupa un lugar muy especial.

dimecres, 26 de març de 2008

log cabin


Primer de tot, els errors que us mostrava en l'entrada anterior tenen solució. Primer de tot, he d'aconseguir que les unions entre les peces siguin correctes, a base de fer-ho sortiran millor. I pel que fa al dibuix de les peces, pot succeir que es mogui la tela en marcar-la. He d'anar amb més cura i evitar moviments. D'altra banda, aquest problema es pot solucionar quan s'uneixin entre si els blocs.
Ahir vaig començar la tècnica del log cabin. Mmmm, interessant!!!! Ana, ara ja entenc què volies dir amb cosir sobre el paper. Gràcies de totes maneres per exposar-nos detalladament a l'Elena i a mi el que volien dir les teves paraules. Ara miro el pas a pas i l'entenc.
I el proper post, de px, ho prometo.

Antes de nada, los errores que os mostraba en la entrada anterior tienen solución. Primero, debo conseguir que las uniones entre las piezas sean correctas, a fuerza de coser saldrán mejor. Y en cuanto a dibujar con plantillas, me sucede que se mueve la tela al marcarla, esa puede ser una razón para que los bordes exteriores no sean rectos. Debo ir con más cuidado al dibujar las piezas. No obstante, parece ser que se puede solucionar cuando se unan los distintos bloques.
Ayer me inicié con la técnica del log cabin. Mmmmmm, interesante!!! Ana, ahora ya entiendo lo que querías decirnos sobre coser en papel. Gracias por exponernos detalladamente a Elena y a mi lo que querías decir a través de ese magnífico paso a paso. Ahora lo contemplo y lo entiendo.
Y el próximo post, de px, lo prometo.

dimarts, 25 de març de 2008

es complica


Me les prometia molt "felices" i les classes de patch s'estan complicant. És clar, hi ha més peces per unir i tot ha de quadrar, el problema és que no em quadren. Hi ha alguna cosa que no faig bé. També pot ser que he volgut fer 5 blocs durant la setmana santa i és clar anar de pressa no ajuda. Espero que aquesta tarda la professora em faci veure la llum, perquè ahir vaig acabar del tot desanimada, frustada i enfadada amb mi mateixa. Per sort, avui ho veig tot d'una altra manera. Qui va dir que havia de ser fàcil?? Un repte a superar.
A les fotos es poden observar dos tipus d'errors, un a priori sembla fàcil de corregir, quadrar totes les línees centrals (foto 1) Un altre error que cometo i aquest no sé perquè, és que dibuixo les formes, i tot i fer-ho seguint la plantilla, després no em quadren les vores exteriors. (foto 2)

Me las prometía muy felices y las clases de patch se están complicando. Claro está, a más piezas, más uniones y todo debe encajar, el problema es que no me encajan las piezas. Hay algo que no hago bien. También puede ser que he querido montar 5 bloques durante estos días de fiesta y las prisas no ayudan. Espero que esta tarde la profesora me haga ver la luz, porque ayer acabé desanimada, frustada y enojada conmigo misma. Por suerte, hoy lo veo todo desde otro ángulo. Quién dijo que era fácil?? A por el reto.
En las fotos se pueden observar dos tipos de errores que cometo, uno a priori fácilmente corregible, cuadrar todas las líneas centrales (foto1 ). El otro error que cometo y no se a que se debe porque dibujo las formas con las mismas plantillas, es cuadrar las líneas que delimitan el bloque (foto2)

dimecres, 19 de març de 2008

"reaproveching"


Em va agradar el terme que va crear la Sílvia per anomenar l'aprofitament de materials i n'he fet ús, del concepte i del significat. Estic cansada de les restes de materials, per això he començat a donar-los sortida, encara que costarà acabar els fils de projectes ja finalitzats. Hi ha fils, els DMC, que tornen a la seva bossa. Però no sé què fer-ne d'aquells comprats per a un determinat disseny i que no formen part de cap col·lecció, com els Crescent Colours. Així que només m'ha calgut aquesta excusa per a brodar una inicial utilitzant el color Bing Cherry del kit de mirabilia Christmas Elf Fairy. I vosaltres què en feu d'allò que us sobra???

Me gustó el término creado por Sílvia para designar el aprovechamiento de materiales y he hecho uso de él, del concepto y de su significado. Estoy cansada de los restos de materiales, por eso he empezado a darles salida, aunque costará acabar con los hilos de proyectos ya concluidos. Con los DMC no hay problema, vuelven a su bolsa. Pero no sé que hacer con aquellos comprados especialmente para un determinado proyecto y que no forman parte de ninguna colección, como los Crescent Colours. Así que simplemente este hecho me ha servido de excusa pra bordar una inicial, usando el color0 Bing Cherry del kit de mirabilia Christmas Elf Fairy. ¿Y vosotras qué hacéis con todo lo que os sobra???

divendres, 14 de març de 2008

etiquetes


Etiquetes per continuar fent demà dissabte que no treballo.
Etiquetas para continuar haciendo mañana sábado que no trabajo.

dijous, 13 de març de 2008

2ª classe


Les tardes del dilluns són i seran per unes setmanes les tardes del patch. De moment m'agrada bastant tot, l'ambient (només som dues alumnes, així tenim a la profe bastant per nosaltres) el taller, i els blocs. El segon també ha estat una estrella, això sí aquesta ja més complicada. Però he aprés a no deixar forats entre les teles. I per practicar-ho bé, he començat pel meu compte un pincushion que aviat us mostraré, de moment la segona estrella.

Las tardes del lunes son y serán por unas semanas las tardes del patch. De momento me gusta bastante todo, el ambiente (sólo dos alumnas, así tenemos a la profe bastante pendiente de nosotras), el taller y los bloques. El segundo también ha sido una estrella, eso sí ya con un poco más de dificultad. He aprendido a que no queden agujeros en la uniones de las distintas telas. Y para practicarlo he iniciado por mi cuenta un pincushion que pronto os mostraré, de momento la segunda estrella.

dissabte, 8 de març de 2008

Victoria's Quaker


Des què va arribar aquest disseny em moria de ganes de brodar-lo. Però acabat el FWP he tingut la necessitat de no començar-lo immediatament, una mena de desintoxicació. Com suggereix la dissenyadora, els fils són els tan especials Vikky Clayton. Estic gaudint com una nena petita després de reis.

Desde que llegó este diseño me moría de ganas de bordarlo. Pero acabado el FWP sentí la necesidad de no empezarlo inmediatamente, una especie de desintoxicación. Como sugiere la diseñadora, los hilos son los tan especiales Vikky Clayton. Estoy disfrutando como una niña después de reyes.dimarts, 4 de març de 2008

1ª classe


Ahir va ser la meva primera classe de patch. Vam començar per les estrelles, patró, tallar en plàstic les plantilles, les teles i auuuu a cosir a mà. Em pensava que això de cosir a mà seria difícil i em va sobtar que era tot el contrari. He d'agafar pràctica però vaig sortir molt entusiasmada i amb deures per fer durant aquesta setmana. Us mostro la meva primera estrella.

Ayer asistí a mi primera clase de patch. Comenzamos con las estrellas, patrón, cortar en plástico las plantillas, las telas y alaaa a coser a mano. Pensaba que coser a mano sería difícil, pero me sorprendí de lo contrario. Debo coger práctica pero salí muy entusiasmada y con deberes para esta semana. Os muestro mi primera estrella.

dilluns, 3 de març de 2008

Camille Allen


No calen paraules, visiteu la seva web i podreu deleitar-vos amb tota una sèrie de petitons fets amb fimo.

Sobran las palabras, visitad su web y os deleitareis con sus bebés hechos con fimo.