La meva llista de blogs

diumenge, 31 d’agost de 2008

petits moments de plaer

petits moments de plaer / pequeños momentos placenteros

divendres, 29 d’agost de 2008

Un té???

Afanyeu-vos a participar, perquè avui s'acaba el termini. Us ve de gust una tassa de té?? Aquí les normes. La meva preferida, ufff, triar-ne una ha estat difícil, és la de la foto.
Sara, gràcies per la informació.

Daos prisa si queréis participar, porque hoy termina el plazo. ¿Os apatece una taza de te??? Aquí l
as normas. Mi preferida, ufff, decantarse por una ha sido difícil, es la de la foto.

dijous, 28 d’agost de 2008

W.I.P. 1


Aquí està, per fi un menys a la meva llista. M'encanta, m'encanta i m'encanta. Em vaig enamorar de la tela (crec que de Shinzi Katoh, però no estic al 100% segura) que vaig trobar a etsy. Després de donar-hi voltes vaig decidir treure el patró de la bossa que m'és empro a l'estiu i en un parell de tardes intenses, voilà!!!

Aquí está, por fin uno menos en mi lista. Me encanta, me encanta y me encata. Me enamoré de la tela (creo que de Shinzi Katoh, pero no estoy al 100% segura) que hallé en etsy. Después de darle vueltas decidí sacar el patrón de la bolsa que más utilizo en verano y en un par de tardes intensas, voilà!!

dimarts, 26 d’agost de 2008

tarda de costura

Cosint, és pot ser més feliç???
Cosiendo, ¿se puede ser más feliz?

escapada

1 a 5.Monasterio de Piedra (Nuévalos)

4.Ababuj, 5.Sierra de Gúdar, 6-7. Orrios

dijous, 21 d’agost de 2008

cogiendo al toro...


Estic intentant "agafar al toro per le banyes" i és que el meu toro particular té forma de butaca i no hi ha manera. M'està costant més del que creia, i mireu que abans de començar ja li tenia cert respecte. Estic constatant que el "cartonnage" no està fet per a mi. Potser una altra vegada, serà qüestió de pràctica, vaja com tot en aquesta vida.

Estoy intentado coger al toro por los cuernos; mi toro particular tiene forma de butaca y no hay manera. Me está costando más de lo que creía, y mirad que ya le tenía cierto respeto antes de empezar. Estoy constatando que el "cartonnage" no está hecho para mí. Quizás en otra ocasión, será cuestión de práctica, bueno como todo en esta vida.

dimecres, 20 d’agost de 2008

W.I.P.


W.I.P. és l'acrònim de Work In Progress. I ja que estem simulant que netegem l'espai dedicat a les labors, he fet una llista de tots els meus WIP i m'he espantat. Així que he decidit penjar la llista davant dels meus morros, per tal de veure si així desisteixo d'iniciar cap altre projecte abans de finalitzar com a mínim tres dels següents:
1. Astrocats

2. Llibret per a les agulles

3. Peacock Stitching Chair
4. Pinkeep de C mon monde
5. Victoria's Garden d'AMAP

6. Colxa ràpida
7. Quilt Grandmother garden
8. Quilt Conill tildas

9. Bossa de mà

10. Camí de taula nadalenc


W.I.P. es el acrónimo de Work In Progress. Y ya que estamos simulando que limpio el espacio reservado para mis labores, he realizado un listado de todos mis WIP y me he asustado. Así que he decidio colgar la lista delante de mis morros, para ver si así desisto y no inicio ninguna otra labor hasta haber finalizado como mínimo tres de las siguientes:
1. Astrocats
2. Librito para las agujas

3. Peacock Stitching Chair
4. Pinkeep de C mon monde

5. Victoria's Garden d'AMAP

6. Colcha rápida

7. Quilt Grandmother garden

8. Quilt Conejos tildas
9. Bolso de mano.
10 Camino de mesa navideño

dimarts, 19 d’agost de 2008

Sira

¿Te gusta el pollo?

dilluns, 18 d’agost de 2008

de concert


Mentre uns descansen perduts per l'interior, les que ens quedem a la ciutat, gaudim de la festa, el xivarri i la música. Sensacional.

Mientras unos descansan perdidos por el interior, las que nos quedamos en la ciudad, disfrutamos de la fiesta, el jolgorio y la música. Sensacional.

dimarts, 12 d’agost de 2008

Va de bosses


De bosses n'hi ha de diversos tipus: la bossa del pà, la típica de plàstic del super, de mà, per penjar-les sobre l'espatlla... totes les que vulgueu i més. Aquí una breu selecció d'idees:

Una per a substituir les del súper; una altra per tenir el més personal en ordre; què tal aquesta per anar a la platja??; una ben vistosa;
una de picnic ben diferent; una de mà; reciclant coixineres; una per dur-hi ampolles; i una darrera per anar a ioga.

L'oferta és diversa. Ja no hi ha excusa per anar a l'última.


Hay diversos tipos de bolsas: la del pan, la del plástico del super, la de calle... todas las que queráis y más. A continuación una breve selección de ideas:


Una para substituir a las del súper; otra para el orden más personal; qué tal esta para ir a la playa??; una bien vistosa;
una de picnic diferenet; una de mano; reciclando una funda de cojín; una para el botellín de agua; y una última para ir a yoga.

La oferta es amplia, así pues no hay excusa para ir a la última.

diumenge, 10 d’agost de 2008

Shinzi Katoh


Japó m'atreu i m'agradaria perdre'm una llarga temporada per allí. Quan dic perdre'm és perdre'm, anar-hi sense presses i sense saber quan tornaràs. Mentre arriba el moment, si mai arriba, flueix la meva vena consumista. I és que internet és el que té, que sense saber com, descobreixes coses a priori inútils, però que esdevenen sobtadament totalment necessàries (o no). L'estil Zakka i concretament, en Shinzi Katoh em tenen fascinada, un dia el vaig descobrir, però vaig perdre el rastre al meu pc. Però vet aquí, el destí ha tornat a posar a aquest dissenyador al meu abast i no sé si em podré resistir. Si hi doneu una ullada estareu perduts, voldreu una tassa de te, un dosificador de sabó, una carmanyola, una bossa per dur el menjar a la feina o unes teles fantàstiques. Aquí la tenda del Japó, aquí una al Regne Unit, una altra aquí. També a etsy o ebay podem trobar algunes peces. Fins i tot, trobem un grup a flickr. Jo ja tinc una tela i gairebé definida la idea en què emprar-la. Aviat us ho ensenyo.

Japón me atrae y me gustaría perderme por allí una larga temporada. Cuando digo perderme es perderme, ir sin prisas y desconociendo el día de vuelta. Mientras llega el momento, si alguna vez llega, fluye mi vena consumista. Y es que internet es lo que tiene, que sin saber muy bien cómo, descubres cosas a priori inútiles, pero que se convierten en objetos totalmente necesarios (o no). El estilo Zakka y, concretamente, Shinzi Katoh, me tienen fascinada. Un día descubrí a este diseñador, pero perdí el rastro en mi pc. Pero mira por donde, el destino lo ha vuelto a poner ante mí y ahora no sé si me podré contener. Si echáis una ojeada, sucumbiréis, querréis una taza de te, un dosificador de jabón, una fiambrera, una bolsa para llevar la comida al trabajo o unas telas fantásticas.
Aquí la tienda de Japón, aquí la del Reino Unido, otra aquí. También en etsy o ebay encontamos algunas piezas. Incluso hay un grupo de fotos en flickr. Yo ya tengo una tela y casi definida la idea en que quiero que se convierta. Pronto os lo enseño.


dijous, 7 d’agost de 2008

Nits d'agost


Les caluroses nits d'agost serveixen per avançar el Victoria's Quaker d'AMAP.
Las calurosas noches de agosto sirven para avanzar el Victoria's Quaker de AMAP.

dimecres, 6 d’agost de 2008

novetats Tilda


Queden encara 4 llargs mesos per al Nadal, però a la blogosfera hi ha qui ja ha començat els preparatius ornamentals, he vist un sal de patch nadalenc que té molt bona pinta. Bé, jo mateixa també he començat a preparar un projecte. Una bona idea per guarnir la casa són els darrers àngels de Tone Finnanger, els podeu adquirir directament a la web de panduro, això sí prepareu calerons per a les despeses d'enviament. I si no sempre podeu escapar-vos a Suècia i comprar-los allí, mireu quina preciositat de tenda. Quan tindrem tendes així a casa nostra??? Un altre cop, a la cua d'Europa.

Quedan todavía 4 largos meses para Navidad, pero en la blogosfera ya hay quien ha iniciado los preparativos ornamentales, he visto un sal de patch navideño que tiene muy buena pinta. Yo misma he comenzado a preparar un proyecto. Una buena idea para decorar la casa son los últimos ángeles de Tone Finnanger, los podéis adquirir directamente a través de
la web de panduro, eso sí, preparad la cartera porque los gastos de envío son elevados. Y si no otra opción es escaparse hasta tierras nórdicas y comprarlos allí directamente, mirad que preciosidad de tienda. ¿¡Cuándo tendremos establecimientos así por aquí??? Otra vez, a la cola de Europa.

dilluns, 4 d’agost de 2008

Pocs progressos


Poques han estat les puntades i les labors en general que han progressat durant les vacances. Algunes x del Victoria's Quaker, una mica d'acolxat del quilt Tildas i poca cosa més. Per això, la darrera tarda lliure em vaig dedicar a montar aquest fob. Ara, ja només queda que amb les mateixes ganes monti el llibre per les agulles. Però ves a saber quan serà!!!

Más bien pocas han sido las puntadas y las labores en general que han progresado durante las vacaciones. Algunas x del Victoria's Quaker, un poco del acolchado del quilt Tildas y poca cosa más. Por eso, la última tarde libre me dediqué a montar este fob. Ahora ya sólo resta que con las mismas ganas monte el libro para las agujas. Pero vete tú a saber cuando será eso!!