La meva llista de blogs

dimarts, 28 d’octubre de 2008

Quilt tildas

Amb teles comprades a NY, algunes aprofitades d'algun projecte anterior, alguna altra regalada, amb l'etiqueta cosida i una mena de cintes per poder-lo penjar.
Con telas compradas en NY, otras aprovechadas de proyectos anteriores, con su etiqueta cosida y una especie de cintas para poderlo colgar.

Detall de l'acolxat: els triangles beige del vol de l'oca i unes estrelles a la base del quilt.
Detalle del acolchado: los triángulos beige del vuelo de la oca y unas estrelles en la base del quilt.

Detall de l'aplicació amb puntada amagada.
Detalle de la aplicación con puntada escondida.


La dedicatòria

A punt de penjar / Listo para colgar

dijous, 23 d’octubre de 2008

el meu jardí

Aquesta és un WIP que tindrà un llarg recorregut.
Este es un WIP de largo recorrido.

dimarts, 21 d’octubre de 2008

preparant el nadal


Al juliol vaig començar un camí de taula nadalenc (està a la meva llista de WIP) i que encara no l'he acabat perquè em falta la tela trasera. En breu us el mostro. Mentre, però, estic donant les últimes puntades al Quilt Tilda dels conillets (també està a la meva llista de WIP). I per a que mai de la vida s'oblidi de qui l'ha cosit, una etiqueta amb tot l'amor del món per a la petitona de la casa. Sé perfectament que la nit de reis amb un any... encara no és nit de reis. Tanmateix, serà un bonic record.

En julio empecé un camino de mesa navideno (figura en mi lista de WIP) y todavía no lo he terminado porque me falta la tela trasera. En breve os lo muestro. Mientras, pero, estoy dando las últimas puntadas al Quilt Tilda de los conejitos (también está en mi lista de WIP). Y para que nunca se le olvide quien se lo cosió, una etiqueta con todo el amor del mundo para la chiquitina de la casa. Sé perfectamente que la noche de reyes con un año... todavía no es noche de reyes. No obstante, será un grato recuerdo.

dilluns, 13 d’octubre de 2008

la meva casa blava

En plena crisi immobiliària estic construint la meva casa blava, no amb totxos, sino amb fils. Com veieu no l'he començat per la teulada i tindrà moooooltes finestres i molta llum natural per brodar.

En plena crisis inmobiliaria voy yo y empiezo a construir mi casa azul, pero no con tochos, sino con hilos. Y como veréis no la he empezado por el tejado, eso sí tendrá muuuuchas ventanas y mucha luz natural para poder bordar.

dijous, 9 d’octubre de 2008

Victoria's Quaker

Victoria's Quaker de AMAP en lli ct32 silvery moon
brodat en 2x2 amb fils Vikky Clayton
Porta un mes acabat, però per qüestions de temps i de llum no he pogut fer fotos en condicions. Tot i les dimensions (100x322 punts) és una delícia de treball, pel disseny, pels fils de Vikky Clayton(colors basic black: 2 unitats; castory, wenge, legacy blood, diane's rouge: 3 unitats i heartbreak), per veure com van apareixent els motius quaker en la tela, per tot. Ha estat un brodat molt gratificant. Espero que el treball d'emmarcat no sigui massa complicat, perquè aquest l'emmarco jo.

Lleva un mes terminado, pero por motivo de falta de tiempo y luz no he podido tomar fotos en condiciones. A pesar de las dimensiones (100x322 puntos) es una delicia de trabajo, por el diseño, los hilos Vikky Cayton (colors
basic black: 2 madejas; castory, wenge, legacy blood, diane's rouge: 3 madejas y heartbreak), por ver como van apareciendo los motivos quaker en la tela, vaya por todo. Ha sido realmente un bordado muy gratificante. Espero que las tareas de enmarcado no sean muy complicadas, porque éste lo enmarco yo.

amigurumis i altres creacions

Els amigurumis són tendres. En vols un??? Tota la info aquí.
Los amigurumis son tiernos. ¿Quieres uno?? Toda la info aquí.
Si prefereixes alguna de les creacions de Silvia Gándara, aquí tota la info. Mmmm, us costarà decidir-vos per una sola.
Si prefieres alguna de las creaciones de Silvia Gándara, aquí toda la info. Mmmm, os costará decidiros por una sola.

dimecres, 8 d’octubre de 2008

una altra moleskine

Si no vau tenir sort en l'anterior sorteig que va celebrar la Siona, ara a Labores en red en sortegen una altra el 29 d'octubre. Si t'animes aquí tota la info. I ja de pas, podeu visistar en profunditat el blog, perquè són moltes les bones idees que ens mostren aquestes noies, des de tutorials sobre com fer un llum pel sostre, a tècniques per treballar el fimo, com decorar parets amb vinils, llibres sobre amigurumis, patch, treball de filferro... i mil coses més. Fins i tot, ara tenem en marxa un Intercanvi/swap Tilda.

Si no tuvisteis suerte en el anterior sorteo que celebró Siona, ahora en Labores en red sortean una el 29 de octubre. Si te animas aquí toda la info. Y ya de paso, visitad en profundida el blog, porque son muchas las buenas ideas que nos muestran estas chicas, desde tutorials sobre como hacer una lámpara para el techo, a técnicas para trabajar el fimo, decorar paredes con vinilos, libros de amigurumis, patchwork, trabajo del alambre... y mil cosas más. Incluso, ahora mismo tienen en marcha un Intercambio/Swap Tilda.

dimarts, 7 d’octubre de 2008

finalistes

S'ha publicat la llista amb els finalistes i el meu bloc no hi figura. Gràcies a tots els que m'heu votat. S'agraeix.

Han publicado la lista con los finalistas y mi blog no figura entre ellos. Gracias a todos los que me habéis votado. Se agradece.

dijous, 2 d’octubre de 2008

lliçó d'anatomia

He complert la meva paraula, no he començat cap nou projecte fins que n'he esborrat 4 de la llista. L'AMAP ja està acabat i amb el marc encarregat, però això ho deixo per a una propera entrada. Algú endevina a qui corresponen aquests braços i aquestes cames???

He cumplido mi palabra, no me he embarcado en otro proyecto hasta haber borrado 4 de mi lista. El AMAP también está concluido y con el marco encargado, pero eso lo dejo para una próxima entrada. ¿Alguien adivina a quien corresponden estos brazos y estas piernas??