La meva llista de blogs

diumenge, 1 de febrer de 2009

material obsession

DOUGHTY, Kathy i FIELKE, Sarah: Material Obsession. Contemporary quilt designs, Millers Point: Murdoch books, 2008, pp208. ISBN:976-1741960952

Aprofitant el canvi de lliures a euros, he adquirit el llibre del qu
al us en parlo avui. Tot i que ja havia vist alguns dels projectes que conté, m'ha sorprès gratament. Les autores són propietàries de la tenda de patch "material obsession" i han volgut recopilar en aquesta obra algunes de les seves creacions. El llibre el podem dividir en dues parts: una sobre els projectes, dividits segons el grau de dificultat, i l'altra dedicada a nocions bàsiques de patch. A banda, també hi ha una petita explicació sobre les autores. Els diferents quilts que trobem estan molt ben explicats, des de la quantitat de tela necessària fins als passos necessaris que cal seguir per cosir el quilt. En definitiva, un bon llibre, segons la meva opinió, si no jutgeu vosaltres les imatges.
Aprovechando el cambio de libras a euros, he adquirido el libro del que os hablo hoy. Aún habiendo visto alguno de los proyectos que contiene, me ha sorprendido gratamente. Las autoras son las propietarias de la tienda de patch "material obsession" y han querido recopilar en esta obra algunas de sus creaciones. Podemos dividir e l libro en dos partes: una dedicada a los proyectos, divididos según su grado de dificultad, y la otra dedicada a nociones básicas de patch. Para concluir hay una pequeña explicación sobre los autores. Los distintos quilts están muy bien explicados, desde la cantidad de tela necesaria, hasta todos los pasos a seguir para coser el quilt. En definitiva, un buen libro, según mi opinión, si no juzgad vosotros las imágenes.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

...té molt bona pinta.... ara és hora d'aprofitar les compres a UK !!!

Cristina ha dit...

Pues si, la verdad que el cambio euro-libra es apetecible y hay que provechar.
Me gusta la portada y algunos de los proyectos que muestras

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Buena compra! Los quilts que nos muestras son realmente bonitos!

Agus Albiol ha dit...

Te molt bona pinta ... lo que ens has enssenyat m'agrade...

B7S, Agus

Laura ha dit...

Tens un regalet esperant-te al meu blog. Et convido a passar a recollir-lo quan vulguis.
Una abraçada.

Cristina ha dit...

Otra dirección más para Paris: http://www.lacroixetlamaniere.com/
... y de nada, guapa !!! Que lo disfrutes !!!

Lua ha dit...

osti quina bona pinta que té!!! me l'apunto!!! ;)