La meva llista de blogs

dissabte, 18 d’abril de 2009

En castellà


Quelcom està canviant en el panorama editorial espanyol i crec que en bona mesura moltes bloggueres som les culpables. Meravellada em vaig quedar en la darrera visita a una de les merceries de la meva ciutat quan a l'aparador, entre altres artilugis de patchwork i teles, vaig trobar-me un dels llibres de la Tone Finnanger. Fins aquí no hi ha gran cosa destacable, si no fos perquè el llibre estava publicat en castellà. Evidentment, moltes de nosaltres ja tenim aquest exemplar, però és un pas endavant, petit, però un pas endavant. Tant de bo, ben aviat el que em va succeir davant l'aparador de la merceria sigui el pa nostre de cada dia.
No creieu vosaltres que hi ha directors de revistes i d'editorials que visiten els nostres blogs i s'inspiren en les nostres idees??? No seria interessant començar a reivindicar el que volem???
Si us interessa el llibre, el podeu adquirir a través de l'editorial El drac.
Algo está cambiando en el panorama editorial español y creo que en gran medida el mundo bloggero es el culpable. Maravillada me quedé en mi última visita a una de las mercerías de mi ciudad, cuando en el escaparate, entre artilugios de patchwork y telas, topé con uno de los libros de Tone Finnager. Hasta aquí nada remarcable, cierto sería si no fuera porque el libro estaba publicado en castellano. Evidentemente, muchas de nosotras ya tenemos este ejemplar, pero es un paso adelante, pequeño, pero un paso hacia adelante. Ojalá pronto lo que me sucedió ante el escaparate de la mercería sea el pan nuestro de cada día.
¿No creéis vosotras que hay directores de revistas y editoriales que visitan nuestros blogs y se inspiran en nuestras ideas? ¿Por qué no empezamos a reivindicar lo que queremos??
Si os interesa el libro, lo podéis adquirir a través de la editorial El drac.

5 comentaris:

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Es verdad! A ver si se ponen las pilas y empiezan a publicar títulos en castellano...

Sara ha dit...

Ja ja, t'ho comentava justament al meu mail :-)

Silvia F.Keros ha dit...

Jo crec que la xarxa ja es considera un mitjà molt important, plataforma de gent que es vol donar a conèixer i part d'estudis de consum.. per tant, és possible que algú s'hagi pres en serio una reivindicació que fa molt de temps es planteja a molts blogs.. espero que la resta d'editorials s'apuntin a aquesta iniciativa.

Punt Petit ha dit...

totalment d'acord amb tú !!!!

Anònim ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色