La meva llista de blogs

dimecres, 9 de setembre del 2009

llibres

Avui us mostro els dos últims llibres que m'han arribat. El darrer de Tone Finnanger Sew sunny homestyle, molt conegut ja a la bloggosfera, per tant, poc afegiré al respecte. M'ha sobtat, però, la qualitat del paper, almenys en l'edició en anglès, el paper sembla reciclat i, per tant ha perdut qualitat, els fulls ja no són satinats i les fotos no semblen tan maques.

Hoy os muestro los dos últimos libros que me han llegado. El último de la archiconocida Tone Finnanger Sew sunny homestyle, como ya ha aparecido tanto en la blogosfera poco añadiré al respecto. Eso sí me ha decepcionado la calidad del papel, almenos en la edición en inglés, el papel parece reciclado, ha perdido calidad, las hojas no son satinadas y las fotos no lucen igual.

raconets amb encant/rincones con encanto


El segon llibre és Quilts, Baby!: 20 Cuddly Designs to Piece, Patch & Embroider. Es tracta d'una recopilació de 20 quilts infantils de 20 dissenyadores diferents. Us en mostro en aquesta foto els que més m'han agradat. Si teniu pensat augmentar la família o voleu quedar com unes reines regalant un quilt diferent, no us el podeu perdre.
El segundo libro es Quilts, Baby!: 20 Cuddly Designs to Piece, Patch & Embroider. Se trata de la recopilación de 20 quilts infantiles de 20 diseñadoras distintas. En esta foto os muestro los que más me han gustado. Si tenéis pensado aumentar la família o queréis quedar como unas reinas regalando un quilt fantástico, no os lo perdáis.

3 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

Gracies pels consells. Què et sembla el de T. Finager? Els projectes són "innovadors"? T'ho pregunto perquè l'anterior em va decebre una mica. Petons

Atelier Riambau ha dit...

Hola guapa,

Moltes gràcies pels consells! i espero que a la fira de Barcelona de Creativa hi siguin, doncs és una bona ocasió o excusa per mirar-me'ls i decidir-me per algun,

Una abraçada,

Lua ha dit...

Hola!!
Ostres, no els tinc!!!
El de la T.Finanger no sabia ni que existís. Val la pena, o què????
i el dels quilts... vaig estar a puntet a puntet de comprar-me'l a l'amazon, i al final no em vaig decidir... a vegades compro llibres i quan els rebo... quina decepció, i ara vaig en peus de plom!
Esta ben explicat???