La meva llista de blogs

dimecres, 21 d’octubre de 2009

Donant senyals de vida


Segueixo viva, enfeinada, però viva, encara que sembli que tinc el blog mig abandonat. Cada dia és igual a l'anterior, feina, estudi, feina, estudi, feina, estudi. Però no em queixo, tinc una feina, un bon horari, bon ambient amb els companys i amb possibilitats de promoció si segueixo estudiant.
Les labors estan una mica arreconades, no del tot, perquè de tant en tant una ha de dedicar-se una estoneta per relaxar-se i res millor que envoltada d'agulles, fils i teles. Tinc un parell de treballs de patch a l'espera de ser retratats. Tot i que si he de ser sincera, en les darreres setmanes he dedicat més temps al món blythe que a les agulles. Em fascinen aquestes nines i el que es pot arribar a fer amb elles. De moment, he passat el paper de vidre a aquesta i estic treballant els llavis. Ja veurem com acaba l'aventura.

Sigo viva, ajetreada, pero viva, aunque parezca que tengo el blog medio abandonado. Cada día es prácticamente idéntico al anterior, trabajar, estudiar, trabajar, estudiar, trabajar, estudiar. Pero no me quejo, que conste. Tengo trabajo, un buen horario, buen ambiente con los compañeros y con posibilidades de promocionar si sigo estudiando.
Las labores, en cambio, están un poco arrinconadas, no del todo, porque una de vez en cuando tiene que dedicarse un rato asimisma para evadirse y qué mejor que hacerlo entre hilos, agujas y telas. Tengo un par de trabajos de patch a la espera de ser fotografiados. Aunque para ser sincera, últimamente dedico más tiempo a las blythe que a las agujas. Me fascinan estas muñecas y lo que se puede llegar a hacer con ellas. De momento, he lijado la carita de ésta y estoy trabajando sus labios. Ya veremos cómo acaba esta aventura.

2 comentaris:

Nivaira ha dit...

Mira, perquè has publicat, sino demà mateix volia escriure't un correu per veure si tot anava bé...
Hi ha èpoques per tot, ara si has de fer una apretada, doncs és el millor moment... després, si amb els anys tns "càrregues familiars"= nens, la cosa canvia 100%... és ara que has d'invertir en el teu futur !!!!

Karyne ha dit...

Pues bienvenida y espero que tu ajetreo te deje tiempo para otras cositas, que siempre es bueno distraerse de la rutina!!!