La meva llista de blogs

dimecres, 28 de gener de 2009

el primer del 2009


Aquí va el primer del 2009, el Home is... de la sèrie Cattitudes de Margaret Sherry per a Heritage Stitchcraft. Malauradament, ara aquests kits ja no venen amb els fils DMC sino Anchor. Va ser un regal d'aniversari del 2006, així que ja era hora de començar-lo.


Aquí va el primero del 2009,
el Home is... de la serie Cattitudes de Margaret Sherry para Heritage Stitchcraft. Desgraciadamente, los nuevos kits no contendrán los hilos DMC, sino Anchor. Fue un regalo de cumpleaños del 2006, así que ya iba siendo hora de iniciarlo.

dilluns, 26 de gener de 2009

com una cabra

Alguns hem passat molt de fred aquest cap de setmana, fins i tot a l'hora de dormir. Altres, en canvi, han empaitat cabretes.
Algunos hemos pasado mucho frío este fin de semana, incluso durmiendo. Otros, en cambio, han perseguido cabritas.

divendres, 16 de gener de 2009

Paris

Del 20 al 23 de febrer estarem a París. S’accepten recomanacions d’adreces de tendes relacionades amb qualsevol manualitat. Llàstima que la fira de l’agulla és el cap de setmana anterior.


Del 20 al 23 de febrero estaremos en París. Se aceptan recomendaciones de tiendas relacionadas con cualquier tipo de manualidad. Lástima que la feria de la aguja es el fin de semana anterior.divendres, 9 de gener de 2009

Mystery Quilt

foto: www.bunnyhilldesigns.com

Comença l'any i moltes són les persones que escriuen una llista amb els propòsits per al nou any. Sembla ser que el fet d'escriure implica ja un cert compromís. Personalment, mai he reflectit els meus desitjos o plans en un paper, probablement per això molts s'esbaeeixen amb el decurs dels mesos. Això és pel que fa als propòsits personals. En el vessant "crafter" a hores d'ara no tinc cap llista de projectes per al 2009, m'agrada més anar sobre la marxa, desorganitzada que és una. Des de bunny hills designs ens proposen un quilt misteriós per al 2009 que m'està temptant. Sobre el dia 5 de cada mes estarà disponible un bloc, tots amb la temàtica dels cistells i elaborat amb les teles "beach house" de Blackbird designs per a Moda ,"aviary" de Three Sisters també per a Moda i la tela Champagne Frosted Dot de Lakehouse. De fet, però, l'elecció de les teles pot ser lliure i personal, una bona manera de reutilitzar restes d'altres projectes. Qui vulgui tota la informació, està disponible aquí i aquí.

Con el inicio del año muchas son las personas que anotan en una lista los propósitos para el año nuevo. Parece ser que el hecho de escribirlos implica ya un cierto compromiso. Personalmente, nunca he reflejado mis deseos o planes en un papel, probablemente por ello con el transcurso de los mesos se esbanecen. Esto en cuanto a la vertiente personal, en cuanto a la vertiente "crafter" todavía no tengo una lista de proyectos a realizar en este 2009. Me gusta más ir sobre la marcha, desorganizada que es una. Desde bunny hills designs nos proponen un quilt misterioso que me está tentando. Sobre el día 5 de cada mes se publicará un bloque, todos con la temática de los cestos y elaborado con las telas "beach house" de Blackbird designs para Moda ,"aviary" de Three Sisters también para Moda y la tela Champagne Frosted Dot de Lakehouse. En realidad, éstas son sus sugerencias, pero la elección de las telas puede ser libre y personal, una buena forma de reutilizar restos de otros proyectos. Quien desee toda la información está disponible aquí y aquí.

dimecres, 7 de gener de 2009

Novetats Tilda


S'han acabat les festes, les reunions familiars, amb els amics, la disbauxa, els regals, els llargs àpats... Per a aquelles a qui els reis no els hi ha portat tot el que havien escrit a la carta, va dedicat aquesta entrada. A vegades està bé fer-se autoregals. En breu es publicarà el darrer llibre de Tone Finnager, haurem d'esperar una mica per a la versió en anglès.

Se terminaron las fiestas, las reuniones familiares, con los amigos, el jolgorio, los regalos, las largas comidas con sobremesa... Para aquellas a quienes los reyes no han traído todo lo escrito en la carta, va dedicada esta entrada. A veces está bien hacerse autoregalos. En breve se publicará el último libro de Tone Finnager, para la versión en inglés habrá que esperarse un poco.