La meva llista de blogs

dimarts, 22 de juny del 2010

au-then-tic

ufff no hi ha res pitjor que acolxar un quilt a l'estiu, bé, sí, estudiar a l'estiu és encara molt pitjor, i hi ha milers de coses pitjors també. Si bé d'estudiar no m'escapo, com a mínim he pogut concloure aquest projecte. En tenia ganes, per veure'l acabat i per poder començar el quilt de les kokeshis. Tot i que el disseny és senzill, no té cap secret, m'agrada molt el resultat final.

uffff no hay nada peor que acolchar un quilt en verano, bueno, sí, estudiar en verano es mucho peor, y también hay miles de cosas peores. Aunque de estudiar no me puedo escabullir, como mínimo he podido terminar este proyecto. Tenía muchas ganas de verlo acabado, por el simple hecho de terminar una labor, y porque así puedo embarcarme en el quilt de las kokeshis. Aunque el diseño es sencillo, no tienen ningún secreto, me gusta mucho el resultado final.

5 comentaris:

Núr ha dit...

Jo trobo que els dissenys senzills són un repte encara més gran que els dissenys complicats perquè els has de saber donar encara més força i atractiu amb les teles triades!

...també diuen que qui no es consola és perqué no vol! ;P

En Jordi pot estar molt i molt content perquè tindrà un cobrellit molt xulo!

Molts ànims en els estudis, maca! A mi em toca un estiu d'encoixinar! hahahaha

Mayté Bermúdez-García ha dit...

Laura, te ha quedado muy bonito. Te felicito!! Me gusta mucho la etiqueta con el nombre del dueño, tu nombre y el año, se ve prpeciosa :)

Anònim ha dit...

Te ha quedado genial. Las telas son tan bonitas que el diseño sencillo, como tu dices, lo realza.

besitos

Lua ha dit...

Laura, el trobo preciós! Jo també en vaig fer una de disseny senzill, molt igual que aquest teu i t'he de dir que m'encanta!
A vegades, millor senzill que massa complicat...
Les teles que has triat i les combinacions, em semblen perfectes.
Felicitats!!!

hyvana ha dit...

Lindo o seu trabalho. maravilhoso. Deus ti abençoe sempre.Beijos