La meva llista de blogs

dimarts, 23 de febrer de 2010

futuribleFent encàrrecs per Reus,un matí vaig topar-me amb l'aparador de Fil d'or i vet aquí que em va sobtar el quilt que tenien penjat. Sí em va sobtar per la senzillesa i per les teles de la col·lecció Sweetwater de Moda. Ara, les teles ja han arribat dels EE.UU., perquè aquí els preus són escandalosament prohibitius. Ja només em resta trobar temps d'on sigui.
Haciendo recados por Reus, una mañana me topé con el escaparatede Fil d'or y mira por donde me gustó el quilt que tenían expuesto. Me gustó por la sencillez de los bloques y por las telas de la colección Sweetwater de Moda. Las telas ya han llegado de EE.UU., porque aquí los precios son escandalosamente prohibitivos. Únicamente tengo que sacar el tiempo para ponerme manos a la obra.

diumenge, 7 de febrer de 2010

taronges de la xina

En poc més de 30 minuts, es pot transformar 1.200 grams de taronges en 4 pots de melmelada.
En poco más de 30 minutos se pueden transformar 1.200 gramos de naranjas en 4 tarros de mermelada.

Segueixo estudiant, sense temps per a les labors, amb moltes idees pendents de materialitzar i amb ganes de tirar-les endavant, quan pugui, és clar.
Sigo estudiando, sin tiempo para las labores, con muchas ideas pendientes de materializar y con ansias de tirarlas adelante, cuando pueda, claro.